Klon

evo da nam objasni postavljacica ovaj slucaj samobanovanja i otvaranja istog naloga sa istim nikom

Ne treba imati nista protiv onih sa vise naloga, postoje mnogi ljudi danas koji imaju visestruki poremecaj licnosti, i cesto ne znaju da pisu pod vise naloga. I do pet sest persona obitava u njima ili religioznim recnikom demona, svi su nezavisni i zive svoj zivot.. i u vaninternetskom realitetu, u onom sto mi nazivamo stvarni svet, postoje paralelni univerzumi, covek kao jedno individualno bice ne postoji, to je iluzija, svako treba da bude ono sto zeli, a ne da ga neko drugi stavlja u neke svoje okvire, oblikuje legiju energetskih bica u jednu suzenu licnost, osobu, disciplinuje korisnika foruma, na ustrb napretka covecanstva, sve da bi neka bia cia matriks policija mogla lakse kontrolisati, koja je u sluzbi strahovlade manjine drzavnih politicara vatikana masona i ostale klase kojima sluzi to njihovo obezbedjenje, Psiholosko stanje antiklonovskih forumasa samo govori da su oni klonovi u stvarnom zivotu, serijski uniformisani po jednolicnom obrascu.

Ne treba imati nista protiv onih sa vise naloga, postoje mnogi ljudi danas koji imaju visestruki poremecaj licnosti, i cesto ne znaju da pisu pod vise naloga. I do pet sest persona obitava u njima ili religioznim recnikom demona, svi su nezavisni i zive svoj zivot.. i u vaninternetskom realitetu, u onom sto mi nazivamo stvarni svet, postoje paralelni univerzumi, covek kao jedno individualno bice ne postoji, to je iluzija, svako treba da bude ono sto zeli, a ne da ga neko drugi stavlja u neke svoje okvire, oblikuje legiju energetskih bica u jednu suzenu licnost, osobu, disciplinuje korisnika foruma, na ustrb napretka covecanstva, sve da bi neka bia cia matriks policija mogla lakse kontrolisati, koja je u sluzbi strahovlade manjine drzavnih politicara vatikana masona i ostale klase kojima sluzi to njihovo obezbedjenje, Psiholosko stanje antiklonovskih forumasa samo govori da su oni klonovi u stvarnom zivotu, serijski uniformisani po jednolicnom obrascu.

Dobro. Sve ti je oprošteno. Ali zašto etiketiraš vrlo ružno ljude koji imaju samo jedan nalog na forumu da bi opravdao svoje vlastite"demone" svoje "probleme" sa institucijama sustava i teorijama zavjera?

Dobro. Sve ti je oprošteno. Ali zašto etiketiraš vrlo ružno ljude koji imaju samo jedan nalog na forumu da bi opravdao svoje vlastite"demone" svoje "probleme" sa institucijama sustava i teorijama zavjera?
Kao prvo vec sam zaboravio zasto, drugi demon mi je sad u glavi. Evo sad se prisecam tog okidaca koji me je naveo da reagujem. I ne etiketiram ruzno ljude, rekoh da ljudi nemaju nalog, vec demoni, a ja pokusavam da pomognem onima koji misle pogresno da su ljudi jednodimenzionalni avatari. U realnosti znam dosta takvih, koji su postali poremeceni zbog svoje internet persone, a jos vise retardirani zbog fejsbuk naloga i svog paralelnog zivota pod pravim imenom. Inace retko sam (ja, kao covek koja kucka) na ovom forumu. a moj drugi klonic je imao nebitno malo poruka. Mozda i zbog tog pravila - jedan avatar jedan potpis jedna sudbina. Astrolozi numerolozi bi lako kroz u datum ucljanjenja mogli da odrede sudbinu. Usput se pitam zasto svi forumi imaju datum uclanjenja ispod avatara, da li treba da slavimo taj dan umesto rodjendana.

meni su zanimljiviji likovi koji se bave klonovima i drugim forumskim tracevima. naprimer, smesno mi je kad dodje lik i pocne da se re kako je postavljac teme trol, ko da je to uopste bitno. tacno znas iz kakve sredine dolazi coek.

Lov na osobe koje imaju klonirane naloge (više naloga) je jalov posao. U biti, ne treba se obazirati i biti opterećen time. Njima je ipak najteže sa samima sobom. Donekle mogu razumjeti one koji otvaraju drugi nalog kada su banirani, ali samo donekle.

...Razlika u nastupu izmedju novog korisnika i nekoga ko ima nov ili klon nalog uglavnom je lako uocljiva...Ukoliko nije ocigledno, ili se ne moze procitati izmedju redova, prepoznajem novo ruho korisnika koje rado i/ili dugo citam, odnosno ciji je stil prepoznatljiv - kod ostalih sam uglavnom hronicno neobavestena (posledica nezainteresovanosti)...Licno nikada nisam bila motivisana da menjam postojeci ili otvaram klon naloge...Promenila sam samo avatar, jednom - prethodni je bio veoma slican...Ispostavilo se da je nedostatak intrige u kombinaciji sa doziranom transparentnoscu nekada mnogo intrigantniji, kako u pozitivnom, tako i u negativnom smislu, od svoje suprotnosti...

Astrolozi numerolozi bi lako kroz u datum ucljanjenja mogli da odrede sudbinu. Usput se pitam zasto svi forumi imaju datum uclanjenja ispod avatara, da li treba da slavimo taj dan umesto rodjendana.

Da, sudbinu na forumu. Podznak si Devica i ide sa teskocama pisanje na forumu, vladar Deve tog dana 21. 06. bio los sa Saturnom :confused: .... tezak aspekt za ispoljiti kreativnost sa lakocom, Merkur nosi pisanije.

I meni katastrofa, da sam se rodio na dan kada sam se uclanio ne bih ziveo ni nekoliko godina. Podznak Rak i bas kada je Mesec dosao na Sunce (identitet, ime) pojavila se korisnica Camael.

Ebena je astrologija, a Camael jos vise, rekla da hoce da jede moje meso, pretila kanibalizmom. Strasno.

Ispostavilo se da je nedostatak intrige u kombinaciji sa doziranom transparentnoscu nekada mnogo intrigantniji, kako u pozitivnom, tako i u negativnom smislu, od svoje suprotnosti...

larpurlar... intrigu mozesh stvoriti samo prichom... ako se oslanjash samo na slikovne znakove, linkove, smajlije, onda si intelektualno u outu a pretpostavljeno je da neko ko je ovde od 2004 ipak nasao duhovno uhlebljenje budeci ponekad ganglije sa glupostima na koje ovde nailazi

larpurlar... intrigu mozesh stvoriti samo prichom... ako se oslanjash samo na slikovne znakove, linkove, smajlije, onda si intelektualno u outu a pretpostavljeno je da neko ko je ovde od 2004 ipak nasao duhovno uhlebljenje budeci ponekad ganglije sa glupostima na koje ovde nailazi

...Pokusaj da, na bilo koji nacin, ucinis javno dostupnom fotografiju koja pokazuje atraktivan fizikus i privilegovan zivotni stil..

...Pokusaj da, na bilo koji nacin, ucinis javno dostupnom fotografiju koja pokazuje atraktivan fizikus i privilegovan zivotni stil..

ako mislish da mi je taj vid promocije potreban onda ga ti praktikuj pa javi kako si proshla :lol:

zrele zhene osim ako nisu u zeschem klinchu svesti uvek u mushkarcu primarno posmatraju atraktivan duhovni fizikus pa tek onda onaj torzoidnog tipa sa pozorshnim delom vezanim za uklopljen kostim koji nosi na sebi.... jer da nije tako, ishle bi sve ulicom i samo zverale u budzhu u pantalonama atraktivnih greshno se smehkajuci a ako ne dobiju odgovor za ponudjeno beschashce posezale bi bestidno za budzhom valjda upravo zbog tog privilegovanog stila koji misle da poseduju :lol:

ako mislish da mi je taj vid promocije potreban onda ga ti praktikuj pa javi kako si proshla :lol:

zrele zhene osim ako nisu u zeschem klinchu svesti uvek u mushkarcu primarno posmatraju atraktivan duhovni fizikus pa tek onda onaj torzoidnog tipa sa pozorshnim delom vezanim za uklopljen kostim koji nosi na sebi.... jer da nije tako, ishle bi sve ulicom i samo zverale u budzhu u pantalonama atraktivnih greshno se smehkajuci a ako ne dobiju odgovor za ponudjeno beschashce posezale bi bestidno za budzhom valjda upravo zbog tog privilegovanog stila koji misle da poseduju :lol:

...Opaska je bila odgovor na konstataciju iz citata - da je intrigu moguce stvoriti samo pricom...Nazalost, nije tako, sto se na ovom mestu pokazalo kao indikativno u vise navrata...Pri tome mislim na situacije kada su zene postajale mete upravo i iskljucivo iz navedenih razloga...Mozes biti Ajnstajn i Andric, 2in1, dok ostavljas iluziju da si samo mozak koji ne predstavlja irigens za neciji ego po daleko profanijim osnovama...Pisemo o razlicitim stvarima - moja greska je sto nisam jasno formulisala misli ne zeleci da sirim diskusiju u tom pravcu...

Pošto baš i nisam neki emotivac i ovde sam da se zafrkavam,ali i učestvujem s ozbiljnim temama u edukaciji i
poboljšanju veštine uma mlađih naših sledbenika-yebe mi se baš što neko ima i deset klonova...
Zaista,kakve to ima veze...Jedino ko se emotivno vezuje-njemu može itekako to nauditi...
Ja toplo savetujem da se zekite ovde i da ne shvatate druge baš ozbiljno...Naravno,osinm u ozbiljnim
temama oko kojih razmena znanja može i koristiti...
Naravno da je kod klonova ego povređen i napaćen kompleksom inferiori,ali biva i da se kriju iza klona
zbog stida što "vise" na forumu...:lol:
Dešava se da moderator ,da bi čuvao svoj autoritet,a vuče ga da postuje,otvara drugi nalog s kojim
ne mora da pazi šta piše...Tad treba sam sebe da banuje...:mrgreen:
Ja sam jednom menjao nalog,ali to je bilo kad sam prestao da pišem u blogu-da završim s ekipom koja
je tad bila često tamo...I to su učesnici brzo saznali...Izbegao gnjavažu...:lol:
Čak sam imao i pomoć moderatora u tom...Zahvalan-naravno...Mada je sve to ipak igra ...

Da, sudbinu na forumu. Podznak si Devica i ide sa teskocama pisanje na forumu, vladar Deve tog dana 21. 06. bio los sa Saturnom :confused: .... tezak aspekt za ispoljiti kreativnost sa lakocom, Merkur nosi pisanije.

I meni katastrofa, da sam se rodio na dan kada sam se uclanio ne bih ziveo ni nekoliko godina. Podznak Rak i bas kada je Mesec dosao na Sunce (identitet, ime) pojavila se korisnica Camael.

Ebena je astrologija, a Camael jos vise, rekla da hoce da jede moje meso, pretila kanibalizmom. Strasno.
Inace zanimljivo je i da se princ Wilijam rodio 21.6 , :) pa ako neko primeti neku korisnicu forumski rodjenu 9.1 ko princeza Kejt, neka mi javi za tu srodnu dusu uzmem radi kraljevskog forumaskog braka.

Došo klon u Institut za kloniranje i kad su ga pitali šta hoće, on reko - ja bih da se kloniram.

Ali vi ste već klon, rekoše mu

Jesam ali to je strast, jače je od mene i kloniraću se dok budem živ i koliko god mogu.

U to uđe glavni doktor i
rubberglovedr_3.jpg
upita "u čemu je problem..?"

kad to klon vide..
mugkelman.jpg

ideja se sama nametnula

AGT-Danger-Committee.jpg

i tako..

Honfleur%20May%202011%20107.jpg

....

dave-with-glove-over-head-just-starting-400x300.jpg

Back