KLJUCEVI!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cyfrowy Polsat @ Hotbird 13,0E

For Dreambox, Humax and others - ident 7101
For TM, Echo 2300, Xcam and some others - ident 7001

18-4-2008 Polsat
KEY 00: 37 24 C2 83 C8 4B C7 77 19 F9 D3 4B F8 99 62 B7

Brate Boki meni puko Polsat, Absat i TPS! Hvala Bogu ostao Premiere ali me ipak kopka sto nemam ova tri,ubacio sam v plug 2.20,v keys i v sids,treba li jos nesto? Osim toga imam jedan predlog za tebe posto vidim da mnogi poput mene ne znaju da ubace nove kljuceve, mozda bi mogao da otvoris novu temu na kojoj bi objasnio ukratko kako se to radi s obzirom na to da mi se cini da si ovde najstrucniji, ako ti ne prestavlja problem naravno;-) Pozdrav!

otvoricu temu i pokusati da sve to sa slikama uradim cim mi se zavrsi ispit u sredu :) a ovaj zadnji vplug radi automatsko skidanje kljuca za premiere ,digi,polsat,sex view i tps...
za tps idi na france 5 i sacekaj par sekundi i otvorice ti ceo paket:) sex view stavi na bilo koji i cekaj malo, za polsat takodje...hajde pa javi ako budes ima problema.pozz

Ovo je za sky star 2 na racunaru a inace vazi i na risiverima naravno.Ne znam koji risiver imas i sta si ubacio u njega ali je generalno sve na isti nacin ...znaci za tps mora da se ceka par sekundi na nekom od kanala sa ovog transpondera 10873.00 V 27500 3/4 (jer samo na njima radi automatsko skidanje kljuca sa satelita) ..recimo france 5,4 ili ushuaila tv...i onda gledas koji god hoces kanal iz tps-a....

Hvala bokili84 pitao sam zato sto imam digitall world 4100e ali vidim da je sve isto i na njemu je sve kao sto si rekao samo neznam zasto nece na mi otvara sex-view pitao sam administaratota na ex-you satu on kaze da kod njega radi sve sam uradio kako kaze ali nece kod mene ukucavao sam kljuce rucno i ove koje si ti postavio par puta ali nema sacekam par minuta ali nista pa sam odustao mozda stvarno nece.pozzzzzzzz

imam jedno pitanje za sve vas posto se razumete u satelitsku opremu i ako mozete da mi odgovorite koju bi opremu morao da kupim ,posto ja nemam blage veze oko satelitske opreme a nepoznajem nikog koje ima da bi mi objasnio sta treba da uzmem.i naravno cena me interesuje kolika je. pozzzzzz....

CULIN ovo je tema o kljucevima a ne o satelitskoj opremi pa sledeci put pitaj nesto na pravom mestu.A sto se tice opreme moras reci koliko si spreman da izdvojis novca i koliko te sve to interesuje...ako si bas zainteresovan onda ti svakako preporucujem dreambox risiver a sto se tice tanjira i lnb-a poslacu ti na pm par sajtova pa pogledaj cene i procitaj malo o tome.pozz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back