Kljucevi za Dreambox

Molio bih za pomoc

E ovako, imam dreambox DM 500 i pre par dana su nestali svi kanali i svima koje ja znam su takodje nestali, (ne znam dali je vazno da napisem da zivim u svajcarskoj ,jer mozda ima veze u kojoj sam drzavi) pa sad me interesuje na koji nacin da povratim te kanale.
Imam program Dream UP imam neke imidze koje vise ne rade i imam kabal da povezem PC i Resiver tako da znam za toliko i ne znam kako dalje.
Zaista bi bio zahvalan ako bi neko mogao da mi objasni kako dalje.
Pokusavam vec danima da nadjem ovo sto me interesuje ali dzaba.
Hvala puno

Molio bih za pomoc

E ovako, imam dreambox DM 500 i pre par dana su nestali svi kanali i svima koje ja znam su takodje nestali, (ne znam dali je vazno da napisem da zivim u svajcarskoj ,jer mozda ima veze u kojoj sam drzavi) pa sad me interesuje na koji nacin da povratim te kanale.
Imam program Dream UP imam neke imidze koje vise ne rade i imam kabal da povezem PC i Resiver tako da znam za toliko i ne znam kako dalje.
Zaista bi bio zahvalan ako bi neko mogao da mi objasni kako dalje.
Pokusavam vec danima da nadjem ovo sto me interesuje ali dzaba.
Hvala puno

nije bitno gde zivis proveri preko flash wizarda da li u flesu imas imidz pa tek onda
pokusaj da ubacis novi, pa nove liste kanala pa emulatore i tako redom.

Zdravo ja sam novi na forumu inace zivim u svajcarskom imam DM500c i ubacio sam Gemini-4.60 i evocamd emulator sa klucevi i radi dobro ali ne mogu otvoriti nase programe kao rts sat i hrt1 i pink dali neko zna sta treba za te programe drugi emulator i kluceve ili samo neke kluceve za evocamd hvala unapred.

Zdravo imam jedan problem programirao sam DM500c sa kanal lista u kanton argau inace to je u svajcarsku i radi super isti resiver u kanton bern i soluturn pokazuje da nema signal na kanal listi video sam jedan resiver gde je opcija za trazenje kanala da ima opcije trazenje kanala za argau i bern soluturn dali neko zna kako se to programira.

Pozdrav narode...

Kupio sam DM500-c [cable] i pročitao sam sve strane forume etc...ali nikako, da otključam programe...osim par free slovenskih kanala.

Probao sam i preko evocam-a, cccam-a, uploado sam više različitih ključeva etc...

Da li neko možda ima više iskustva jer mi je stvarno potrebna pomoč:)

Za pomoč sam spreman i platiti:)

hvala

Back