КЉУЧ последња емисија

http://www.sanu.ac.yu/Clanstvo/Clanstvo.aspx

Mada, nema ga među članovima SANU. Verovatno je tvoj kum nešto pogrešno razumeo.

voditeljka ga je tako predstavila kao najmlađeg člana SANU, a i on je sam izjavio. ne verujem da bi se oboje sa time zaebavali, a i nema poente.

Znaci ne mogu da verujem da jej to istina!! Decko je Ok!! Ali najvise mi je bilo krivo kad je rekao za one nagrade,kaze uvek ih dobiju deca clanova zirija,sto u 99.9% slucajeva i jeste!!
Ali meni je najvise privukao paznju onaj lik zaboravio sam kako se zove sto je glumio Zorana u filmu Tito i ja!! E ste mu videli duks PRTI BEE GEE:ok::ok::ok::ok:

Dimitrije Vojnov. ako im je rek'o! :)

Него ако си гледао де реци која је то два факултета завршио и како је стигао до звања академика са 24 године?

gledao sam ja. završio je ETF i višu školu za menađment u zabioravio sam čemu :) mislim da je proizvodnja al' nisam siguran.

Pa taj decko ima 2 problema.

1.Nema nikakvu vezu stranacku ili neku svoju privatnu
2.Nije zensko pa da digne noge i eto posla

To ti je Srbija. :D

E pa ne preteruj, ko je sposoban i snalazljiv moze da uspe (donekle) bilo gde pa makar to bio i Gadni Srbistan.

Naravno potpuno se slazem da je jezivo to sto mali kaze da ne moze da nadje posao, ali to je i razumljivo...Ova zemlja samo hrani politicare, za privredu ih je bas briga a za nauku tek?! On je naucnik, trazi po svoj prilici mesto u nekom institutu, tamo ima puno sujetnih ljudi, puno bre u ovom Srbistanu ima seljaka koji misle da samo njihove guzice treba da bude site ne misle globalno...

Sto se mene tice, mali je glup sto je ovde uopste i sto je kako on kaze patriota..ima neki problem ali ne ta dva koja si naveo

Pazi kad ne mogu da verujem , da su se svi do jednog složili oko Nataše?!?:aaa::aaa::aaa:

Ovo ne sluti na dobro!:lol:
smil436d5936c067a.gif

Ako ne vidiš nijanse, ili ih namerno previđaš, onda to ukazuje na tvoju površnost, ili čak, sklonost ka pojednostavljivanju, i netoleranciji spram sagovornika. Mislim, jeste ovo samo forum, ali, ipak... :think:

Измишљање нијанси је карактеристична појава код особа које у датом моменту немају начина да одбране сопствене заблуде.

Било је већ сличних тема, о младим изузетним људима, који овде не могу да нађу своје место под сунцем...
У једном дугом периоду, ово је партијска - страначка држава, а сада све више и НВО држава, што је посебно
забрињавајуће, јер за ове страначке људе барем постоје избори, а ови из НВО, без икаквих друштвених провера
и признања и без икаквог дела, доспевају на значајне функције...
Шта рећи, а да не звучи као фраза? Нажалост, овде су многи "иструнули", а да није искоришћена ни десетина
њиховог потенцијала...Тужно.

Back