Torrente Bgd
Buduća legenda
- Poruka
- 34.549
A provalite ovu sto sada vodi ovu emisiju "UPITNIK" na RTS sto joj je Tijanic kupio silikonsku facu i usta od onih 350 dinara sto otima gradjanima Srbije da bi mu ova bolje pljugala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
http://www.sanu.ac.yu/Clanstvo/Clanstvo.aspx
Mada, nema ga među članovima SANU. Verovatno je tvoj kum nešto pogrešno razumeo.
Znaci ne mogu da verujem da jej to istina!! Decko je Ok!! Ali najvise mi je bilo krivo kad je rekao za one nagrade,kaze uvek ih dobiju deca clanova zirija,sto u 99.9% slucajeva i jeste!!
Ali meni je najvise privukao paznju onaj lik zaboravio sam kako se zove sto je glumio Zorana u filmu Tito i ja!! E ste mu videli duks PRTI BEE GEE![]()
Него ако си гледао де реци која је то два факултета завршио и како је стигао до звања академика са 24 године?
Jeste, vala, jedna od najgorih. Ali, yebiga, veze "rade".Tačno, očajan je voditelj. Emisija je dobro zamišljena, ali je voditeljka apsolutno nedorasla zadatku.
Jeste, vala, jedna od najgorih. Ali, yebiga, veze "rade".Samo, za ovve nadripatriote malo podsećanje: to nije "specijalitet" ovog režima, nego svakog, i svuda.
Зна ли ко која је два факултета завршио академик од 24 године... и јел му то ВАНУ доделила звање академика?
Nije "rupa na saksiji". Liči, istina, na to. Ali, upravo je "kvaka" u razlikovanju nijansi...Ајде. Него, како рупа на саксији?
Nije "rupa na saksiji". Liči, istina, na to. Ali, upravo je "kvaka" u razlikovanju nijansi...
Pa taj decko ima 2 problema.
1.Nema nikakvu vezu stranacku ili neku svoju privatnu
2.Nije zensko pa da digne noge i eto posla
To ti je Srbija.![]()
А кога брига за тему док је у форми.
Ako ne vidiš nijanse, ili ih namerno previđaš, onda to ukazuje na tvoju površnost, ili čak, sklonost ka pojednostavljivanju, i netoleranciji spram sagovornika. Mislim, jeste ovo samo forum, ali, ipak...Нема нијанси.
A što da se ne slože, ako je to vidljivo i sa Plutona?Pazi kad ne mogu da verujem , da su se svi do jednog složili oko Nataše?!?![]()
Pazi kad ne mogu da verujem , da su se svi do jednog složili oko Nataše?!?
Ovo ne sluti na dobro!![]()
Ako ne vidiš nijanse, ili ih namerno previđaš, onda to ukazuje na tvoju površnost, ili čak, sklonost ka pojednostavljivanju, i netoleranciji spram sagovornika. Mislim, jeste ovo samo forum, ali, ipak...![]()
A što da se ne slože, ako je to vidljivo i sa Plutona?
Партијско је изнад отаџбинског. Док не буде обрнуто спаса нам нема.Pa daj da je iskoristimo, da nas ujedini oko nekih bitnijih državnih stvari...![]()