mario80
Stara legenda
- Poruka
- 80.594
Daljinski malo radi malo ne, baterija? 12 god nikada menjana original, hyundai. Kada radi vidi se ona led sioda, kada ne nema ništa. Totalno mi je kul da otključavam na bravu nisam to radio poslednjih 20 god 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
12 god nikada menjana
Kod hyundaija se dobijaju dva identična ključa a ne kao kod nemaca da je rezervni neka jeftina imitacijaI ja imam drugi ključ ali ironija rezervni je...
Ah. Sutra je dan Pi....provozaćeš ghost ridera? Ili bi samo da soliš pamet @mario80
može i hyundai....vozih jedan skoro, drug rentirao kad je bio u poseti...Ovo mi je prvi veći kvar otkad sam kupio nov auto
Kod hyundaija se dobijaju dva identična ključa a ne kao kod nemaca da je rezervni neka jeftina imitacija![]()
Isto kao i kod tebe.Imam i drugi ključ ali sam svejedno kupio novu bateriju. Kako se vama manifestovala potrošena baterija na ključu?
Ne žuri, tek je stara 12 godinaMa ovo kad ne radi nema ni lampice ništa još malo ću pa menjam bateriju![]()
Jel ti treba pomoc MarioMa ovo kad ne radi nema ni lampice ništa još malo ću pa menjam bateriju![]()
Ugradis mu senzor i samo mahnes nogom da vidis kako se otvara.Meni radi za okljucavanje i zakljucavanje a za gepek mora jace i blize znaci kontakt neki