Ključ malo radi malo ne

12 god nikada menjana
1647158980432.png

Ovo mi je prvi veći kvar otkad sam kupio nov auto :lol:

Kod hyundaija se dobijaju dva identična ključa a ne kao kod nemaca da je rezervni neka jeftina imitacija :mrgreen:
može i hyundai....vozih jedan skoro, drug rentirao kad je bio u poseti...

A ovo je francuz iz 2003.
Tad sam trebao položiti i Yuga Ciao imati. Ali bogu se nije dao lastin rep. Prvi mi je bio Spaček. Drugi Seat. Treći Lada. Yugo trebao črtvrti. Školski Suza.

Položih na novijem C3. Pa i uzeh C3. Ali rentirah i vozih druge, Crossland, Nissane, Passata, Hyundai x1, i nekoliko motora, najviše svoj Bmw f650 gs. Oko 25000km za 2godinice...ubih psa(platih kaznu) i još uvek na savesti jadan nečipovani a opet sluđeni pas kod MI, a drugi put skoro i samog sebe, da nisam čuvar sreća i nesreća bio bih ja resetovan tada. 2017. Sam bio i resetovan. Previše svih hormona odjednom....ali nakon tri noći, 9-11 do 9-14 se nažalost nekih i probudih....a sad sam budan, a zver obožava svoj zverinjak a ne voli one koji ga drže u kavezu...

A danas smo svi bigovi, bogovi, zbegovi i begovi. Samo ja putnik kroz svemire...

Poslednja izmena:
Znam da su mi oni daljinci od alarma kada oslabi baterija oslabi i domet pa se primičem sve više autu. Ovo mi čudno ili uopšte ne radi ili ima savršen domet. Ok hvala za info imam bateriju kupljenu pre pola godine za drugi ključ koji se ispostavilo da radi pa ću da zamenim.

Stavio sam novu vartinu bateriju koju sam kupio pre godinu dana u mikroprincu za drugi ključ ali se ispostavilo da ne treba, normalno originalna unutra je bila panasonik na unimeru je pokazivala 3 volta što znači da je prazna a nova 3,2 volta i radi ok.

Pošto čisto sumnjam da će dugo da radi, gde ima da se kupi panasonik baterija za ključ?

Back