Klizanje

Idete li na klizanje?

• Redovno

• Ponekad

• Retko

• Nikad

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Pa i jeste skupo.......U Pioniru je ulaz 200 i klizaljke 250, znaci treba ti 450 din., a termin je sat i po (od 20.30 - 22.00 - svakog dana, dakle i nedeljom, osim ponedeljka).....

A gde je to tacno kod hotela Jugoslavija? I od koliko do koliko sati je otvoreno?

koliko se secam radno vreme je od 11-20 h ili tako nesto,a za tih 150 din. mozes da klizas ceo dan samo pravis pauze kad oni ravnaju led sto traje nekih pola sata max.inace nalazi se tacno izmedju hotela jugoslavije i onog luna parka.sa ulice kad gledas videces kao neki drveni dvorac i to je to.ulaz je sa druge strane gleda na reku.

Sta da kažem.. malo sam se kasno uključio, ali ako neko slučajno zaluta na ovu stranu i ako ima neko konkretno pitanje neka mi se slobodno javi.. jer ne zovu me zađaba guru..

LadyMarmalade:
Gde je to klizaliste tacno?
Izvini, tek sam sad procitao... Ne zalazim cesto ovde...
34.gif

62. blok... ;)

klizacica:
Idem s vremena na vreme na klizanje pa sam resila da kupim klizaljke jer kad iznajmim daju mi svakakve. Ko moze da mi pomogne s informacijom gde u Beogradu da kupim dobre klizaljke?
Pa sada si došla na ideju!? na kraju sezone!?
Nisam, doduše, dugo bio, ali u ledenoj hali, u prodavnici GOGA, uvek je bilo dobrih klizaljki po pristupačnim cenama...

ko hoce da nauci dete da kliza...najjeftinija varijanta dodje decija skola hokeja (preporucujem crvenu zvezdu)
za 2500 din mesecno tri puta nedeljno po sat vremena, klub daje klizaljke i kacigu. a jos plus mi roditelji ne moramo da se blamiramo i padamo sa detetom, nego lepo pijemo kaficu dok profesionalci uce dete da kliza. ima klinaca i od 3,5..4 godine. mogu i devojcice.
odlican nacin da dete nauci da dobro kliza...ne mora da nastavi sa hokejom....
hala pionir, cetvrtak 18-19
subota 8-9
nedelja 9-10
dodjite pa vidite.....

Klizam od 5 godine, mada se nikad nisam ozbiljno bavila. Odlazim redovno, svaki dan raspustom i petkom, subotom i nedeljom u toku skole. Mnogo volim zimu, a i klizanje. Roske sam vozila jednom u zivotu. Sada cekam platu da ih kupim, pa cu da naucim i onda uzivancija preko cele godine. Jako je kratka sezona klizanja i uvek sam beskrajno tuzna kada se zavrsi :cry:
Pozdravi...
Nina

Back