-|The MilkMan|-
Primećen član
- Poruka
- 834
Ovde pishite ostale detalje, npr., ako ne idete, zashto, ili ako idete da li idete uvek sa drushtvom itd...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
A odakle si???spark:AJD KO CE SAMNOM NA KLIZANJE?:COOL:
ljubicasta:ljudi, ja nisam nikad klizala ali sam pre par nedelja kupila klizaljke koje su stare `100 godina mada ne znam da li su jos uvek za upotrebu
takodje nemam pojma nista o ovom sportu a volela bih da probam da klizam
da li bi me neko malo uputio?? da li je tesko nauciti, sta treba da znam, sta mi treba osim klizaljki....
hvala
DJ_MaRe:Ja kupio nove klizaljke... Izgradnja novog klizalista koje mi je na 5 min peshke od gajbe se zavrsava za koji dan... Znaci, uskoro skoro svaki dan![]()
^_^ ArChAnGeL ^_^:A odakle si???
@bane
brate, pa uopshte ne boli kada padnesh...ne razumem zashto ne boli, jer, za led se ne mozhe retji bash da je mekan...
ja sam danas bio i napadao se ko nikad u zhivotu, ali me nishta nije bolelo... :wink:
DJ_MaRe:Ja kupio nove klizaljke... Izgradnja novog klizalista koje mi je na 5 min peshke od gajbe se zavrsava za koji dan... Znaci, uskoro skoro svaki dan![]()
LadyMarmalade:Gde je to klizaliste tacno?
LadyMarmalade:Idem jednom do dva puta nedeljno,i dobro klizam,ali onako na divljaka
Al ja bih da naucim fore iz umetnickog klizanja
Pa neka meni sad neko kaze oce li Pionir primiti u svoju skolu tri devojke koje su presle 20 godina. hehe
Pozdrav svim ljubiteljima klizanja