ecio94
Domaćin
- Poruka
- 3.426
Nije đavo nego poremećeno biće,zvano čovek.Пас је власништво и о њему се мора водити рачуна. Овако, пустили га да лута и сад им ђаво крив.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije đavo nego poremećeno biće,zvano čovek.Пас је власништво и о њему се мора водити рачуна. Овако, пустили га да лута и сад им ђаво крив.
Nije đavo nego poremećeno biće,zvano čovek.
kad sam imao 10 godina bacio sam mačku u dvorište kod rotvajlera
mislio sam da će sad da se jure ko u crtaćima,
nije ni stigla da padne na zemlju ker je rastrgao
ostala je onako pocepana da me gleda dok je umirala,
to me je mučilo dugo
jer nisam imao lošu nameru a ovaj mali skot jeste
šta to zbunjuje tvoj skromni um da čujemТи ниси имао лошу намеру, а мали јесте ?
Шио ми га Ђура ...
Ne znam sta si ti radio kao dete, ja eksere kucicima u glave nisam zakucavao. Niti na bilo koji drugi nacin nisam mucio zivotinje.Koliko hejta bacate na dete zbog neke dzukele..Vi se ne secate svih gluposti koje ste pravili kao deca,a ruku na srce neka verovatno nisu daleko od ovoga..Svaka čast fauleru jedini je priznao.Bolje pogledajte kakvi ste vi ljudi kad hoćete da rastrgate dete.
To si naučila od muža, samo što nije spominjo pse, priznaj.Пас је власништво и о њему се мора водити рачуна. Овако, пустили га да лута и сад им ђаво крив.
Ja spremio ekser, kako ti stojiš sa onim isključivanjem iz zajednice?Reefer madness![]()
Ja spremio ekser, kako ti stojiš sa onim isključivanjem iz zajednice?
A između tebe i onog nesrećnog psa?Велика је разлика између тебе и оног клинца ...
Kako bi ja malog kaznio bolje da nepisem jer ce mi obrisati post.mali je car. da nisam u dugovima do guse poslao bi mu barem 100 evra
A između tebe i onog nesrećnog psa?
I šta sad, nećeš ekser u glavu?Баш си упоран, прави теријер ...
I šta sad, nećeš ekser u glavu?
A ti ne primaš direkt, imaš neki drugi način?Схватио сам,
керови су савршенији од нас јер они примају ексер у вугла директ.
А ти си научио људски језик да би нам то објаснио.
Koliko hejta bacate na dete zbog neke dzukele..Vi se ne secate svih gluposti koje ste pravili kao deca,a ruku na srce neka verovatno nisu daleko od ovoga..Svaka čast fauleru jedini je priznao.Bolje pogledajte kakvi ste vi ljudi kad hoćete da rastrgate dete.