KLINAC (12) JE PSU KAJI ZAKUCAO EKSER U GLAVU

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Gusan

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.978
KLINAC (12) JE PSU KAJI ZAKUCAO EKSER U GLAVU: Sad se traži kazna za njega, SVOJ GLAS JE VEĆ DALO NA HILJADE LJUDI

Pas Kaja, Foto: Novosti.rs
TRAŽI SE PRAVDA ZA UBIJENOG PSA
KLINAC (12) JE PSU KAJI ZAKUCAO EKSER U GLAVU: Sad se traži kazna za njega, SVOJ GLAS JE VEĆ DALO NA HILJADE LJUDI
Udruženju SPANS javili su se građani u utorak oko 20 časova da su u naselju Satelit primetili psa sa zabijenim ekserom u glavu
Objavljeno: 01.06.2020. 17:00h

Kaja, kuja kojoj je 12-godišnji dečak pre nekoliko dana zakucao ekser u glavu nažalost je preminula. I pored velike borbe veterinara za njen život, ona nažalost nije uspela.
NE PROPUSTITE
TUGA! Preminula Kaja, pas kojem je dečak (12) zakucao ekser u glavu: Njen poslednji snimak će vas RASPLAKATI
Udruženja za zaštitu životinja Novi Sad - SPANS objavilo je na fejsbuk profilu potresan video snimak nesrećne životinje koja leži na krevetu, za koji se nažalost ispostavilo da je Kajin poslednji.

"Danas kada je nastao ovaj snimak, nismo znali da je poslednji", stoji u objavi na društvenim mrežama ovog udruženja.

Podsetimo, Udruženju SPANS javili su se građani u utorak oko 20 časova da su u naselju Satelit primetili psa sa zabijenim ekserom u glavu. Volonteri SPANS-a su odmah odreagovali i tako su pronašli Kaju.
NE PROPUSTITE
MONSTRUOZNO! U Novom Sadu pronađen pas sa EKSEROM ZABIJENIM U GLAVU! Ko je bolesnik koji je mogao ovo da uradi?

Ispostavilo se da je Kaja otišla do prodavnice s vlasnicom i u međuvremenu nastavila šetnju po kvartu, što joj nije prvi put, i uvek vraćala kući. Izgleda da ju je upravo tokom te šetnje uhvatio pomenuti dvanaestogodišnjak i naneo joj monstruozne povrede.
Ljubitelji životinja sada su, povodom Kajine smrti, napravili peticiju.
Naime, na sajtu "peticije.online" sada je dostupna peticija "Pravda za Kaju", koju je do sada potpisalo već 4.500 ljudi.
- Molim vas, u znak sećanja na Kaju da se svi da se pokrenemo i damo svoj potpis, pokrenimo peticiju , da se kazni to derište (makar novčano) !!!!!! Ne dozvolimo da sve ovo prođe nekažnjeno !!!! Danas je Kaja, sutra može biti bilo koji ljubimac ! Molim vas , udružimo se sada svi, PRAVDA za KAJU !!!!!! Ta novčana kazna, neka ide u svrhe za zaštitu životinja i njihove potrebe !!!! Hoćemo pravdu za Kaju!!!!!!!!!! Nemojmo stati ovde! Sutra može biti nečiji drugi pas! - piše u apelu na sajtu.
Peticiju možete pogledati na linku OVDE.
Šta vi mislite o ovome?
Pišite nam u komentarima...

espreso.rs

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ovo zlo od "deteta" strpati dozivotno u zatvor ili ludaru.Neka deca se prosto rode zla.

kad sam imao 10 godina bacio sam mačku u dvorište kod rotvajlera mislio sam da će sad da se jure ko u crtaćima,nije ni stigla da padne na zemlju ker je rastrgao ostala je onako pocepana da me gleda dok je umirala,to me je mučilo dugo jer nisam imao lošu nameru a ovaj mali skot jeste

Poslednja izmena od moderatora:
Ovaj mali je jednako poremećen kao oni trovači pasa, jedino što je bio dovoljno... pa recimo hrabar da sam to uradi, onako dikretno, dok ovi naši forumski trovači teroristi čak ni to malo nemaju u sebi. Svejedno, treba ga na vreme isključiti iz društva, jer sutra to isto može da uradi nekom drugu iz škole jer mu se nisu svidele njegove patike, na primer. Neka probaju sa lekarima, pa da vidimo hoće li oni biti uspešniji od roditelja.

Psu je isto, meni nije isto. Od otrova može da umre više životinja, ali i neko dete. To je opasnije, dok je ovo prvo više šoknatnije za ljude, jer vidiš taj ekser i krv.

Nije to "šta oči vide" nego sadizam.

Imao sam ja jednog Obrazovca u državnoj gradjevinskoj firmi, korisnik teretane i čitalac propagandnog naci štiva.
Svi su mi pričali da on tako juri kerove po gradiliśtu i odredjuje koji je zdrava rasa a koji nije.
Isto ekser u glavu...
Pazi ovo je punoletna osoba u nekim oblacima rasnog druśtva...

- Zaśto to radiš?
- Pa vidiš kakav je šta ima da živi?
- Pa nisi mu ti dao život?
- Ne može tako da izgleda, nije zdrav, ja sam mu prekratio muke.

Posle par meseci slučaj hteo da taj "kolega" ode na duže bolovanje - slomio nogu na rolerima.
Šepa dok dolazi u firmu, ja uzmem jednu dasku sa ekserom:

- Došao sam da ti prekratim muke, reaono ti više ne možeš ni u teretanu ugojićeš se niti možeš brzo da radiš pa će posao da trpi

Zinuo šokiran - došlo mu u glavu (valjda)

Neki ljudi zaista ne bi trebali imati decu,kao roditelji ovog malog g.ovneta,bolje da je zavrsio u WC-u :poludeo:
Tacno,ovi roditelji bolje da su bez dece, ali obavezno nekoliko kucica da imaju.
Treba uvesti dodatni porez za vlasnike pasa da se finansiraju azili, pa se ovakve stvari ne bi dogadjale.

Dete treba da ide kod psihologa da mu objasne da ovakve stvari ne sme da radi, nije lepo a ni normalno.

Normalno je da recimo ide u lov na jelena , lava ili patke, da moze da ubije svinju , kravu ili kokosku za rucak
a pse ne sme da dira jer su se odrasli tako dogovorili, sem ako nije Kinez, a nije.

Koliko hejta bacate na dete zbog neke dzukele..Vi se ne secate svih gluposti koje ste pravili kao deca,a ruku na srce neka verovatno nisu daleko od ovoga..Svaka čast fauleru jedini je priznao.Bolje pogledajte kakvi ste vi ljudi kad hoćete da rastrgate dete.
To nije dete,to je psihopata. Dete igra sa drugarima fudbal,košarku...ne zabija eksere psima u glavu.

Back