HELENA33 Buduća legenda Poruka 27.231 22.09.2007. u 21:35 - Klin se klinom izbija? #51 Sehnsucht: Cekati da vreme izleci rane, ili naci drugog? Kliknite za proširenje... "izranjavana" uleteti u novu vezu je po meni katastrofa... :???:
Sehnsucht: Cekati da vreme izleci rane, ili naci drugog? Kliknite za proširenje... "izranjavana" uleteti u novu vezu je po meni katastrofa... :???:
Pingvin Mića Domaćin Poruka 4.309 23.09.2007. u 01:59 - Klin se klinom izbija? #52 HELENA33: "izranjavana" uleteti u novu vezu je po meni katastrofa... :???: Kliknite za proširenje... ...bolje je da nova veza uleti tebi onako izranjavanoj...
HELENA33: "izranjavana" uleteti u novu vezu je po meni katastrofa... :???: Kliknite za proširenje... ...bolje je da nova veza uleti tebi onako izranjavanoj...
Corto Malteze Veoma poznat Poruka 12.221 23.09.2007. u 08:53 - Klin se klinom izbija? #53 doskochica ustvari glasi: klin se klinkom izbija
gossca Elita Poruka 17.162 23.09.2007. u 09:47 - Klin se klinom izbija? #54 Dragantaur: jedno 20 godina..najbolji lek po tebi.. Kliknite za proširenje... E sad... Ne. Mnogo manje, ali to je naravno individualno koliko kome treba, recimo 3 do 6 meseci je mozda razuman rok. Ali opet sve zavisi od raznog.
Dragantaur: jedno 20 godina..najbolji lek po tebi.. Kliknite za proširenje... E sad... Ne. Mnogo manje, ali to je naravno individualno koliko kome treba, recimo 3 do 6 meseci je mozda razuman rok. Ali opet sve zavisi od raznog.
Dragantaur Iskusan Banovan Poruka 6.984 23.09.2007. u 10:17 - Klin se klinom izbija? #55 gossca: E sad... Ne. Mnogo manje, ali to je naravno individualno koliko kome treba, recimo 3 do 6 meseci je mozda razuman rok. Ali opet sve zavisi od raznog. Kliknite za proširenje... opet preterujes...kako nekog zaboraviti posle 3 meseca....ti mora da si fascinantna zena..... :-D ....i muz ti se sigurno cudi... :-D
gossca: E sad... Ne. Mnogo manje, ali to je naravno individualno koliko kome treba, recimo 3 do 6 meseci je mozda razuman rok. Ali opet sve zavisi od raznog. Kliknite za proširenje... opet preterujes...kako nekog zaboraviti posle 3 meseca....ti mora da si fascinantna zena..... :-D ....i muz ti se sigurno cudi... :-D
HELENA33 Buduća legenda Poruka 27.231 23.09.2007. u 18:14 - Klin se klinom izbija? #57 Čili: ...bolje je da nova veza uleti tebi onako izranjavanoj... Kliknite za proširenje... jok... meni samo ulecu likovi poput tebe i to uglavnom ovim putem...
Čili: ...bolje je da nova veza uleti tebi onako izranjavanoj... Kliknite za proširenje... jok... meni samo ulecu likovi poput tebe i to uglavnom ovim putem...
andja_stay_cool Domaćin Poruka 3.784 23.09.2007. u 23:42 - Klin se klinom izbija? #58 uf...ovo mi je postao moto od pre nekoliko meseci....