Klin se klinom izbija ili ?

Glupachica

Domaćin
Poruka
3.711
Desilo vam se da ste u vezi a da po prirodi nije da ste preterano ljubomorna i posesivna osoba. Sa druge strane iz dana u dan dozhivljavate da vam osoba sa kojoj ste u vezi pravi ljubomorne scene, da li cete uzvratiti istom merom (iako ne osecate ljubomoru u tolikom obliku) Ili ce te svojim primerom tolerancije pokazati da i on greshi kad ljubomorishe?

Mene je to uvek jako umaralo i nisam umeo da vratim istom merom.
Ja nisam ljubomoran tip i ne mogu da odglumim nesto sto ne osecam (bar ne cesto :mrgreen:)
Nisam pak ni svojim primerom tolerancije nesto mogao dugo da pokazujem.
Ubrzo bi me to smorilo, pukao bih i otisao.

nisam klesadzija
klin ne upotrebljujem ni za vreme veze
ni posle nje
a da igram igrice, to ne zelim
bar ove RL :mrgreen:

Izgleda nisam dovoljno jasno napisala :(
NIsu to igrice, prosto razmishljam kako nekome objasniti da je ljubomora zla, da li time shto cesh mu priredjivati isto takve ljubomorne scene ili shto necesh ljubomorisati i kada bi imao razloga da napravish neku ljubomornu scenu?

Izgleda nisam dovoljno jasno napisala :(
NIsu to igrice, prosto razmishljam kako nekome objasniti da je ljubomora zla, da li time shto cesh mu priredjivati isto takve ljubomorne scene ili shto necesh ljubomorisati i kada bi imao razloga da napravish neku ljubomornu scenu?

ne znam
ja sam ljubomoran i kazem sve sto mislim bez taktiziranja i igrica
ako ti to smeta, reci mu
mada, malo ces popraviti situaciju, i u jednom i drugom slucaju
nekome je samo dovoljna jedna situacija gde bi se uverio da je sve uredu
opet, to nije kod svih i nastavice da ljubomorisu

Desilo vam se da ste u vezi a da po prirodi nije da ste preterano ljubomorna i posesivna osoba. Sa druge strane iz dana u dan dozhivljavate da vam osoba sa kojoj ste u vezi pravi ljubomorne scene, da li cete uzvratiti istom merom (iako ne osecate ljubomoru u tolikom obliku) Ili ce te svojim primerom tolerancije pokazati da i on greshi kad ljubomorishe?

Баш сам таква. Нит љубоморна нит посесивна.
И искрено се изненадим кад ми неко прави љубоморне сцене.
Прво се запитам да нисам, можда несвесно, дала повод за тако нешто.
Пробам да рашчистим ситуацију
А никад не враћам истом мером. (Иначе то не радим)
А у овом случају и не умем.

Desilo vam se da ste u vezi a da po prirodi nije da ste preterano ljubomorna i posesivna osoba. Sa druge strane iz dana u dan dozhivljavate da vam osoba sa kojoj ste u vezi pravi ljubomorne scene, da li cete uzvratiti istom merom
naravno da necu istom merom,sta....ja da igram te nekakve igrice,nema shanse..pa nisam zena..nisam kameleon,prokleto sam impulsivan i uvek reagujem istog momenta..no matter what!

ako je neka osoba u deficitu sa samopouzdanjem,pa pribegava takvim sranjima,pravi nekog ljubomornim..ne bi li skrenula paznju na sebe,ono..trpeo bih koliko bih mogao..proporcionalno jacini osecanja prema istoj..a onda marš bre u ***** materinu..razumeš?

a te fore kao..."tiha voda breg roni" onda.."osveta je jelo koje se sluzi hladno" i sl. sranja,pa to mogu samo par ekselans duhovi,pichkice,indijanci i amebe...podle sisetine koje mogu i vole da chekaju..jebeni podlaci..oni sto ti nikada u lice nece nista reci,ali ce ti odvrnuti shrafove na tockovima od kola

sta..kao..ako mene riba napravi ljubomornim...ja trebam da iskuliram,da cekam k'o poslednja gnjida i da se zbog toga npr. kada smo zajedno,namerno pozdravim na ulici sa nekom nabudzenom fuxetinom,koju poznajem..ali joj se nikada ne javljam,jer je kapiram kao olosha....kao..treba da odglumim?

ma vazi.

Za ovo drugo si u pravu..ali meni je to vise nego zabavno..pravi me ljubomornim i ocekuje moju reakciju..ne kao da ne pokazujem emocije prema njoj..pa da me podgreje..nego su to vec potezi ocajnika..osveta..sujeta..trazi tako dokaz ljubavi..nezrelo

Ne znam zaista, ne mogu da poverujem da neka zhena ima potrebu da mushkarca s kojim je u vezi pravi ljubomornim. Ako je to jedini nachin da izazove izliv njegovih emocija prema njoj onda je ona sa pogreshnom osobom.

Poslednja izmena:
Ne znam zaista, ne mogu da poverujem da neka zhena ima potrebu da mushkarca s kojim je u vezi pravi ljubomornim. Ako je to jedini nachin da izazove izliv njegovih emocija prema noj onda je ona sa pogreshnom osobom.

Pa nije to bas pogresna osoba..ako je ljubomorna ocekivace paznju nonstop..nece imati razumevanja za posao..prijatelje..neke obaveze koje nju iskljucuju..ako se vremenom udalje..izgube zelju za sexom..u situaciji kad ga izgubi pa pokusa tako povratiti..rade to zene cesce nego sto mislis;)

naravno da necu istom merom,sta....ja da igram te nekakve igrice,nema shanse..pa nisam zena..nisam kameleon,prokleto sam impulsivan i uvek reagujem istog momenta..no matter what!

ako je neka osoba u deficitu sa samopouzdanjem,pa pribegava takvim sranjima,pravi nekog ljubomornim..ne bi li skrenula paznju na sebe,ono..trpeo bih koliko bih mogao..proporcionalno jacini osecanja prema istoj..a onda marš bre u ***** materinu..razumeš?

a te fore kao..."tiha voda breg roni" onda.."osveta je jelo koje se sluzi hladno" i sl. sranja,pa to mogu samo par ekselans duhovi,pichkice,indijanci i amebe...podle sisetine koje mogu i vole da chekaju..jebeni podlaci..oni sto ti nikada u lice nece nista reci,ali ce ti odvrnuti shrafove na tockovima od kola

sta..kao..ako mene riba napravi ljubomornim...ja trebam da iskuliram,da cekam k'o poslednja gnjida i da se zbog toga npr. kada smo zajedno,namerno pozdravim na ulici sa nekom nabudzenom fuxetinom,koju poznajem..ali joj se nikada ne javljam,jer je kapiram kao olosha....kao..treba da odglumim?

ma vazi.

Zashto na sve reagujesh tako impulsivno? Kao da sve shto je ovde napisano shvatish veoma lichno ili se pronadjesh u svemu tome.
Ne znam gde u uvodnom postu prochitaste da neko nekog namerno :roll: pravi ljubomornim.

imam i previše tolerancije...
...ovo drugo...

Uvek sam tolerantan i ma kolko me to razdiralo iznutra ja joj necu pokazati da me to nervira,naravno sve dok znam da to ona meni radi namerno.;)
Pametno. Takticki pristup :ok:
Al' imaj na umu da to tako ne moze da traje.
Moze se postaviti pitanje, ako radi namerno, zasto radi... skrece paznju, nesto bi indirektno porucila itd. Al' s druge strane, ako se vremenom ispostavi da je to deo licnosti... tu nema klackanja.

Nema leka za ljubomorne ljude...takvi su kakvi su,nesigurni.
Ako me nesto zamara i ne mogu da trpim,to je ljubomora,i pucam kad tad.
Da se nekom stalno pravdam i podnosim izvestaje gde sam bila,sa kim,sta sam radila,zasto mi je mobilni nedostupan,da li mi je neko stvarno drug...
zasto sam ga pogledala,sto on mene gleda,sta me zoove koji djavo....aaaaaaa
:) fak of krejzi

Poslednja izmena:

Back