naravno da necu istom merom,sta....ja da igram te nekakve igrice,nema shanse..pa nisam zena..nisam kameleon,prokleto sam impulsivan i uvek reagujem istog momenta..no matter what!
ako je neka osoba u deficitu sa samopouzdanjem,pa pribegava takvim sranjima,pravi nekog ljubomornim..ne bi li skrenula paznju na sebe,ono..trpeo bih koliko bih mogao..proporcionalno jacini osecanja prema istoj..a onda marš bre u ***** materinu..razumeš?
a te fore kao..."tiha voda breg roni" onda.."osveta je jelo koje se sluzi hladno" i sl. sranja,pa to mogu samo par ekselans duhovi,pichkice,indijanci i amebe...podle sisetine koje mogu i vole da chekaju..jebeni podlaci..oni sto ti nikada u lice nece nista reci,ali ce ti odvrnuti shrafove na tockovima od kola
sta..kao..ako mene riba napravi ljubomornim...ja trebam da iskuliram,da cekam k'o poslednja gnjida i da se zbog toga npr. kada smo zajedno,namerno pozdravim na ulici sa nekom nabudzenom fuxetinom,koju poznajem..ali joj se nikada ne javljam,jer je kapiram kao olosha....kao..treba da odglumim?
ma vazi.