Klimatske promene-Božija volja?

Vezano za ovo citiraću stihove iz 21. glave Jevanđelja po Luki, a slično govori i Matej 24 i Marko 13, delimično i Luka 23 (boldovao sam ono što posebno pominje klimatske, tektonske i slične promene):

"7 Zapitaše Ga pak govoreći: Učitelju! A kad će to biti? I kakav je znak kad će se to dogoditi?

8 A On reče: Čuvajte se da vas ne prevare, jer će mnogi doći na ime moje govoreći: Ja sam, i vreme se približi. Ne idite dakle za njima.
Mt. 24:4, Mk. 13:5, Ef. 5:6, 2 Sol. 2:3, 2 Tim. 3:13, 1 Jn. 4:1, Otk. 12:9
9 A kad čujete ratove i bune, ne plašite se; jer to sve treba najpre da bude; ali još nije tada posledak.

10 Tada im reče: Ustaće narod na narod i carstvo na carstvo;
Mt. 24:7
11 I zemlja će se tresti vrlo po svetu, i biće gladi i pomori i strahote i veliki znaci biće na nebu.
Joilo 2:30
12 A pre svega ovog metnuće na vas ruke svoje i goniće vas i predavati u zbornice i u tamnice; vodiće vas pred careve i kraljeve imena mog radi.
Dela 4:3, Dela 5:18, Dela 25:23, 1 Pet. 2:13, Otk. 2:10
13 A to će vam se dogoditi za svedočanstvo.
Filip. 1:28
14 Metnite dakle u srca svoja, da se pre ne pripravljate kako ćete odgovarati:
Mt. 10:19
15 Jer ću vam ja dati usta i premudrost kojoj se neće moći protiviti ni odgovoriti svi vaši protivnici.
Jezek. 29:21, Dela 6:10
16 A predavaće vas i roditelji i braća i rođaci i prijatelji; i pobiće neke od vas.
Mih. 7:6, Dela 7:59
17 I svi će omrznuti na vas imena mog radi.
Mt. 10:22
18 I dlaka s glave vaše neće poginuti.
Dan. 3:27
19 Trpljenjem svojim spasavajte duše svoje.

20 A kad vidite da Jerusalim opkoli vojska onda znajte da se približilo vreme da opusti.
Mt. 24:15, Lk. 19:43
21 Tada koji budu u Judeji neka beže u gore, i koji budu u gradu neka izlaze napolje; i koji su napolju neka ne ulaze u njega:
Mk. 13:14
22 Jer su ovo dani osvete, da se izvrši sve što je napisano.
Dan. 9:26, Zah. 11:1
23 Ali teško trudnima i dojilicama u te dane! Jer će biti velika nevolja na zemlji, gnev na ovom narodu.
Lk. 23:29
24 I pašće od oštrica mača, i odvešće se u ropstvo po svim narodima; i Jerusalim će gaziti neznabošci dok se ne izvrše vremena neznabožaca.
Isa. 5:5, Dan. 9:27, Dan. 12:7, Rim. 11:25, Otk. 11:2
25 I biće znaci u suncu i u mesecu i u zvezdama; i ljudima na zemlji tuga od smetnje i od huke morske i valova.
Isa. 13:10, Isa. 13:13, Dan. 7:13, Joilo 2:30, Mk. 13:24, Dela 2:20, Otk. 6:12
26 Ljudi će umirati od straha i od čekanja onog što ide na zemlju; jer će se i sile nebeske pokrenuti.
Isa. 5:30, Mt. 24:29
27 I tada će ugledati Sina čovečijeg gde ide na oblacima sa silom i slavom velikom.
Dela 1:11, Otk. 1:7
28 A kad se počne ovo zbivati, gledajte i podignite glave svoje; jer se približuje izbavljenje vaše.

29 I kaza im priču: Gledajte na smokvu i na sva drveta;
Mk. 13:28
30 Kad vidite da već poteraju, sami znate da je blizu leto.

31 Tako i vi kad vidite ovo da se zbiva, znajte da je blizu carstvo Božije.

32 Zaista vam kažem da ovaj naraštaj neće proći dok se ovo sve ne zbude.

33 Nebo i zemlja proći će, a reči moje neće proći.

34 Ali se čuvajte da kako vaša srca ne otežaju žderanjem i pijanstvom i brigama ovog sveta, i da vam ovaj dan ne dođe iznenada.
Rim. 13:13, 1 Pet. 4:7
35 Jer će doći kao zamka na sve koji žive po svoj zemlji.
1 Sol. 5:2, 2 Pet. 3:10, Otk. 3:3
36 Stražite dakle jednako i molite se Bogu da biste se udostojili uteći od svega ovog što će se zbiti, i stati pred Sinom čovečijim.
Ps. 1:5, Isa. 56:4, Mt. 24:42, Mk. 13:33, Lk. 11:5, Lk. 18:1, 1 Kor. 16:13, Ef. 6:13, Ef. 6:18, Kol. 4:2, 1 Sol. 5:17, 1 Pet. 5:8, Otk. 16:15
37 I danju učaše u crkvi, a noću izlažaše i noćivaše na gori koja se zove Maslinska.
Lk. 22:39, Jn. 8:1, Jn. 18:2
38 I sav narod dolažaše izjutra k Njemu u crkvu da Ga slušaju.
"

Sad smo u porođajnim mukama. Još nije došlo do porođaja, ali bolovi su sve učestaliji i intenzivniji. Porođaj, tj. vrhunac stradanja je od 2029. do 2036. (posebno poslednje 3,5 godine tog perioda) o čemu smo pisali na našem sajtu ovde:
http://putgospodnji.com/biblijska-hronologija/tabela.html, a i na forumu sam o tome pisao na drugim temama.

U sličnom smislu, poput pomenutih jevanđeljskih mesta, Bog otkriva i preko apostola Petra:

"1 Evo vam, ljubazni, već pišem drugu poslanicu u kojima budim napominjanjem vaš čisti razum,
2 Tim. 1:6, 2 Pet. 1:13
2 Da se opominjete reči koje su napred kazali sveti proroci, i zapovesti svojih apostola od Gospoda i Spasa.
Juda 1:17
3 I ovo znajte najpre da će u poslednje dane doći rugači koji će živeti po svojim željama,
1 Tim. 4:1, 2 Tim. 3:1, 2 Pet. 2:10
4 I govoriti: Gde je obećanje dolaska njegovog? Jer otkako oci pomreše sve stoji tako od početka stvorenja.
Isa. 5:19, Jezek. 12:22, Jezek. 12:27, Mt. 24:48, Lk. 12:45
5 Jer navalice neće da znadu da su nebesa bila od pre i zemlja iz vode i usred vode Božijom reči.
1 Moj. 1:6, Ps. 33:6, Jev. 11:3
6 Zato tadašnji svet bi vodom potopljen i pogibe.
1 Moj. 7:11, 2 Pet. 2:5
7 A sadašnja nebesa i zemlja tom istom reči zadržana su te se čuvaju za dan strašnog suda i pogibli bezakonih ljudi.
Jov 14:12, Mt. 25:41, Jev. 1:11
8 Ali ovo jedno da vam ne bude nepoznato, ljubazni, da je jedan dan pred Gospodom kao hiljadu godina, i hiljadu godina kao jedan dan.
Ps. 90:4
9 Ne docni Gospod s obećanjem, kao što neki misle da docni, nego nas trpi, jer neće da ko pogine, nego svi da dođu u pokajanje.
Isa. 30:18, Jer. 8:6, Jezek. 18:23, Jezek. 18:32, Avak. 2:3, Lk. 15:8, Rim. 2:4, 1 Pet. 3:20
10 Ali će doći dan Gospodnji kao lupež noću, u koji će nebesa s hukom proći, a stihije će se od vatre raspasti a zemlja i dela što su na njoj izgoreće.
Naum 1:5, Mt. 24:35, Mt. 24:43, Lk. 12:39, Otk. 20:11
11 Kad će se dakle ovo sve raskopati, kakvim treba vama biti u svetom življenju i pobožnosti,

12 Čekajući i želeći da bude skorije dolazak Božijeg dana, kog će se radi nebesa spaliti i raskopati, i stihije od vatre rastopiti?
Ps. 50:3, Isa. 34:4, Mih. 1:4, Lk. 21:25
13 Ali čekamo po obećanju Njegovu novo nebo i novu zemlju, gde pravda živi.
Isa. 51:16, Isa. 65:17, Otk. 21:1, Otk. 21:25
14 Zato, ljubazni, čekajući ovo starajte se da vas On nađe čiste i prave u miru.

15 I trpljenje Gospoda našeg držite za spasenje; kao što vam i ljubazni naš brat Pavle po danoj mu premudrosti pisa.
Rim. 2:4, Ef. 1:7, Kol. 1:27, 1 Pet. 3:20
16 Kao što govori o ovome i u svima svojim poslanicama, u kojima imaju neke stvari teške razumeti, koje nenaučeni i neutvrđeni izvrću, kao i ostala pisma, na svoju pogibao.
Jer. 23:36, Mt. 4:6, Rim. 8:19, 1 Kor. 15:24, 1 Sol. 4:15
17 A vi, dakle, ljubazni, znajući napred, čuvajte se da prevarom bezakonika ne budete odvedeni s njima, i ne otpadnete od svoje tvrđe;
Ef. 4:14
18 Nego napredujte u blagodati i u poznanju Gospoda našeg i spasa Isusa Hrista. Njemu slava i sad i u večna vremena. Amin.
"

I mnoga druga mesta u Svetom Pismu.
A. ti si, Avakume, bas zaludan. Odavno se ovde na citiraju te sarene pricice za nezrele.

A. ti si, Avakume, bas zaludan. Odavno se ovde na citiraju te sarene pricice za nezrele.
Samo iole duhovno zreli ljudi mogu da shvate ove uzvišene Božije poruke. Njima sam ih i namenio. Rugačima, indiferentnima i sličnima ne, jer oni to ne žele ili ne mogu da shvate, jer reče Gospod: "Duhovni duhovno razumeju, a telesni ne mogu duhovno primiti". Da bi mogli neophodno je da se prethodno pokaju. A to je već na svakom pojedincu da izabere - da li da se pokaje i živi po volji Božijoj da bi ušao u Njegovo carstvo večne radosti i sreće ili da sve ostane kao i pre i da ga sačeka smrt i večnost bez Boga, tj. večne muke, a nema veće muke nego biti bez Boga.

- - - - - - - - - -

I to s proćto u toj knjižurini koja ne svetli jer niti je sveta ,niti posvečena kome... A Gos je pod?E moj pope,da ti nije
klime-izgoreo bi u ovom paklu...
Govoriti tako o Svetom Pismu i Gospodu je bogohulno. "Kažem vam da će za svaku reč koju reknu ljudi dati odgovor u dan Suda", kaže Gospod Isus Hristos. Nisam sveštenik (u užem smislu, u širem jesam, jer apostol Petar kaže Hrišćanima: "vi ste rod carski, sveštenici Bogu višnjem"), a klimu ne koristim, jer je štetna za zdravlje, a ne treba mi ni na ovoj vrućini, jer me štiti Božija blagodat i zdrava hrana kojom se hranim.

Poslednja izmena:
Samo iole duhovno zreli ljudi mogu da shvate ove uzvišene Božije poruke. Njima sam ih i namenio. Rugačima, indiferentnima i sličnima ne, jer oni to ne žele ili ne mogu da shvate, jer reče Gospod: "Duhovni duhovno razumeju, a telesni ne mogu duhovno primiti". Da bi mogli neophodno je da se prethodno pokaju. A to je već na svakom pojedincu da izabere - da li da se pokaje i živi po volji Božijoj da bi ušao u Njegovo carstvo večne radosti i sreće ili da sve ostane kao i pre i da ga sačeka smrt i večnost bez Boga, tj. večne muke, a nema veće muke nego biti bez Boga.

- - - - - - - - - -

Govoriti tako o Svetom Pismu i Gospodu je bogohulno. "Kažem vam da će za svaku reč koju reknu ljudi dati odgovor u dan Suda", kaže Gospod Isus Hristos. Nisam sveštenik (u užem smislu, u širem jesam, jer apostol Petar kaže Hrišćanima: "vi ste rod carski, sveštenici Bogu višnjem"), a klimu ne koristim, jer je štetna za zdravlje, a ne treba mi ni na ovoj vrućini, jer me štiti Božija blagodat i zdrava hrana kojom se hranim.
E, uvazeni Avakume, ti si bas zaludan. Hajde, reci ti ovim gresnim Hogariusu i Dragoljubu gde se nalazi to Nebesko carstvo vecne radosti. Odakle tebi ta spoznaja, ko ti je isprao mozak da ti, i velika masa ozbiljnih ljudi verujete u onostrani vecni i blagodatni zivot.To govori o tvojoj indoktrinacili.

Poslednja izmena:
E, uvazeni Avakume, ti si bas zaludan. Hajde, reci ti ovim gresnim Hogariusu i Dragoljubu gde se nalazi to Nemesko carstvo vecne radosti. Odakle tebi ta spoznaja, ko ti je isprao mozak da ti, i velika masa ozbiljnih ljudi verujete u onostrani vecni i blagodfatni zivot.To gotovi o tvojoj indoktriniranaoj svesti kada tvtrdis da postoje hriscanski bogovi.

U Svetom Pismu piše da je od bezumnog bezumniji samo onaj ko bezumnom pokušava nešto da objasni. Znam od ranije koliko se protiviš istini koliko god da je argumentovana, pa zato ti ne vredi dokazivati istinu, jer si pokazao da je ne želiš. Zato ti neću dalje odgovarati, jer bih inače po Pismu bio bezumniji od tebe. Kad pišem na forumu istine, pišem je samo radi onih koji žele istinu, a ne radi ovih drugih.

U Svetom Pismu piše da je od bezumnog bezumniji samo onaj ko bezumnom pokušava nešto da objasni. Znam od ranije koliko se protiviš istini koliko god da je argumentovana, pa zato ti ne vredi dokazivati istinu, jer si pokazao da je ne želiš. Zato ti neću dalje odgovarati, jer bih inače po Pismu bio bezumniji od tebe. Kad pišem na forumu istine, pišem je samo radi onih koji žele istinu, a ne radi ovih drugih.
Pa ja ti upravo o istini govorim. Istina se definise kao proverena i dokazana cinjenica. Nekada je bila neprikosnovena cinjenica da se ceo Kosmos vrteo oko Zemlje, jer je tako pisalo u tvojim verskim knjigama. Zbog negiranja te verske "istine", mucen je i spaljen na lomaci cuveni Djordano Bruno, a Galillej Galileo je morao da opovrne svoje ucenje da se planete okrecu oko sunda, jer su mu zapretili spaljivanjem. Na samrtnoj postelji je izrekao onu cuvenu izreku: IPAK SE OKRECE. Naravno, i Sunce se, zajedno sa planetama, okretalo oko Zemlje. Shvatas sta hocu da kazem. Ne, ne shvatas, tesko si opterecen "biblijskom istinom" koja je cista mitologija, prepuna neistinama. Ti bi, kao moderan i obrazovan covek, pa cak i ako nisi, morao da se priupitas, gde je to Nebesko carstvo, gde je pakao, gde obitava bog otac, a gde ostala dva, mislim na Isusa i Svetog duha. Nastoj da sagledas sve cinjenice o nebeskom zivotu, pa ih onda iznesi na "videlo dana". Popovi lazu da postoje bogovi, to im je zanimanje, zaposlenje, oni su kao magovi, vracevi, proroci....

Tvoj svet biblijski je vrlo
prizeman i nema veze s
suštinskom duhovnosti...
A takav jer se obraća pionima i luzerima...
Duhovnost,duh ljudski je jedan i jedinstven,veličanstven u
Prani ili Svetom Duhu(kako god) i nema veze s bajkama ni Tore,ni
plagijata Bajbl i Korana,ni Gite, a rakođe ni s bajkama o Zevsu,Jupiteru,Svarogu,Odinu,Ra...
Guda Gautama je nastavio vedsku duhovnost,ali je gramzivost,vlastoljublje
i častohleplje pojelo vekove i milunijume
u zastoju razvoja duhovnosti...
Primitivne religije su zverske iratničke,duhovnost je van tih sranja,van dobra i zla-obirava gde i Duh Sveti...
Slabašno ti to biblijsko
neduhovni Avakume...
Rumi je nešto nastavio,
pomalo pedderski,ali jedino vredno posle Bude...

Bog ne pusta sva ta zla.

On ih celo vreme zadrzava.

Ali sto vise ljudi odbacuju Boga i donose konacne odluke da ga odbace.

To sve manje i manje daje pravo Bogu da stiti ovu zemlju.

I prirodna zla su sve manje pod njegovom kontrolom jer postuje prava ljudi ove zemlje.
Neces me, ok..

Jer je to volja vecine ljudi na ovoj zemlji.

Kada Bog ukloni svoju zastitu sa ove zemlje, onda ce te shvatiti da ima Boga i da je stitio i dobre i zle zajedno.

Medjutim casa bezboznih ljudi ce biti vec prelivrna i kasno je za vracanje Bogu.

Dok se Bog mogao jos naci, niste hteli.

Ima jos malo vremena a onda pocinje.

Oni koji ce prvi na glas vikati da je Hristov dolazak tu, nisu verni vec ateisti...

Čim su ljudi Bezbožni kome oni pripadaju ,koga oni slede ako ne Sotonu ..to što čovek misli da je to njegova volja ,malo je morgen- Sotona je CAR na Planeti upravlja sa lakovernima ,jer ljudsko biće je lakoveran , kolateralna šteta ..što više duše proguta , sve je u njegovu korist ..a vi ljudi pametujte koliko hoćete, ko je u pravu ko nije čuče se i videće se..za većinu biće kasno -ode voz..TIK-TAK...

Čim su ljudi Bezbožni kome oni pripadaju ,koga oni slede ako ne Sotonu ..to što čovek misli da je to njegova volja ,malo je morgen- Sotona je CAR na Planeti upravlja sa lakovernima ,jer ljudsko biće je lakoveran , kolateralna šteta ..što više duše proguta , sve je u njegovu korist ..a vi ljudi pametujte koliko hoćete, ko je u pravu ko nije čuče se i videće se..za većinu biće kasno -ode voz..TIK-TAK...

Ti tvoji Sotona i Boža-tamo tebi u tvoj um-u mom nemaju šta da traže.
Mogu samo da vas sažaljevam tako ograničene ,jer ne znate za lepote doživljaja duše koja je slobodna,koja putuje i istražuje
i koja sa sličnim dušama se druži i ljubuje čak i kad su na drugim kontinentima...
Vidim i zla koja činite u ime različitih "bogova"! Manite se toga-volite se ljudi ili se bar razumite...Ima mesta i hrane za sve ljude sveta,
samo dobra volja i malo altruizma i sve ide na bolje.Pomoć bogova-hvala lepo-ne treba!

Vjerka, razmisli ko je prolivao covekovu krv na ovoj nasoj planeti. Sotona svakako nije. Do danasnjeg dana niko nije ubijen od Sotonine ruke, a od boga svi ljudi svih doba od kolevke pa do groba. Silna zlodela je to zlo bozanstvo pocinilo nad covecanstvom, a vi i dalje tepete o njegovoj dobroti, ljubavi, milosti i drugim ludorijama. Ako vec ne mozes bez boga, promeni ga za nekog boljeg. Na otpadu Istorije se nalaze na hiljade raznih odbacenih bogova. Izaberi nekoga koji te nece kostati ni kinte.

P.S. Evo, Marica kaze da bog ne razmislja. U pravu je.

Poslednja izmena:

Kad pominješ istinu rodjače, moraš imati nekakav konkretni dokaz, Koji bi potkrepio tvoju "istinu".

Dokazati postojanje Boga očigledno ne možeš. jer ga za ovih dva milenijuma unazad JOŠ NIKO NIJE OČIMA VIDEO.
Ne znaš ni kako izgleda ?
Ne znaš ni kakav oblik ima ?
Da li je materijalan ili nije ?

Veruješ da je gospodar mrtvih (carstvo nebesko) . Znaci da isti nema ama bas nikakve ingerencije nad ovozemaljskim svetom, nad životom koji se odvija u realnom vremenu, tu pred našim očima. Kod njega ideš tek kada umreš, jel tako ?

Pa ko onda vlada ovim realnim, živim svetom na planeti ? I zašto se ne molimo tom Gospodaru, da nam pusti kišu, da nam smanji talase, da srećno stignemo na odredište ?

Već nekom ko egzistira (valjda ga zato još nije videlo živo ljudsko oko) u svetu mrtvih, i ko nas NIKAKO NE MOŽE ĆUTI.

Zar ne misliš da vam je ovaj pristup malo nelogičan ?

Nego imate sreće što je ovaj narod glup pa ne razmišlja. Već samo daje priloge ?

Kad pominješ istinu rodjače, moraš imati nekakav konkretni dokaz, Koji bi potkrepio tvoju "istinu".

Dokazati postojanje Boga očigledno ne možeš. jer ga za ovih dva milenijuma unazad JOŠ NIKO NIJE OČIMA VIDEO.
Ne znaš ni kako izgleda ?
Ne znaš ni kakav oblik ima ?
Da li je materijalan ili nije ?

Veruješ da je gospodar mrtvih (carstvo nebesko) . Znaci da isti nema ama bas nikakve ingerencije nad ovozemaljskim svetom, nad životom koji se odvija u realnom vremenu, tu pred našim očima. Kod njega ideš tek kada umreš, jel tako ?

Pa ko onda vlada ovim realnim, živim svetom na planeti ? I zašto se ne molimo tom Gospodaru, da nam pusti kišu, da nam smanji talase, da srećno stignemo na odredište ?

Već nekom ko egzistira (valjda ga zato još nije videlo živo ljudsko oko) u svetu mrtvih, i ko nas NIKAKO NE MOŽE ĆUTI.

Zar ne misliš da vam je ovaj pristup malo nelogičan ?

Nego imate sreće što je ovaj narod glup pa ne razmišlja. Već samo daje priloge ?
Kad čovek živi po zapovestima Božijim onda ga Bog sluša i ispunjava njegove molitve ako su bogougodne. Ja sam se u svom životu bezbroj puta uverio kako je Bog živ i prisutan i u najmanjem detalju našeg života, kako kad se za nešto pomolim baš dobijem pravi odgovor nekad vrlo brzo za par sekundi, nekad za par dana, nekad kasnije, kad Bog proceni da je najbolje za mene. Nekad ono što nije po volji Božijoj, On mi ne usliši i posle se uverim da to nije dobro za mene bilo ako bi se ispunila ta molba. Boga vidim i u ispunjenju brojnih proroštava koja su se već ispunila i ispunjavaju se na naše oči. Vidim i kako Isus i danas čudesno leči sve ljude koji mu se mole iskreno. Vidim i mnoge druge projave Isusa u ovom životu, u celom svetu koji je stvorio i divim se svemoći i premudrosti Božijoj. Najvažnije da živimo po veri, jer ako ne živimo tako, ako sve to i vidimo opet nećemo verovati. Kako i Avraham kaže: Imaju Mojsija i proroke, ako njih ne slušaju, i da mrtvi ustanu neće verovati". Mnogi su Isusa gledali i slušali dok je bio na zemlji, pa Mu ni tad nisu verovali, čak su Ga i raspeli posle sveg dobra koje je učinio. To je ta mržnja ljudska (demonska) koja ne da čoveku da vidi Istinu već ga zaslepi. Zato i apostol kaže da je satana nekima zaslepio um da ne vide. A zaslepio je onima koji su mu to dozvolili kroz ispunjavanje njegove volje umesto Božije. I zato Gospod Isus Hristos kaže: "Blaženi čisti srcem, jer će Boga videti".

Naiđoh sad na jedan tekst koji lepo objašnjava pitanje postavljeno na temi:

УМЕСТО УВОДА

Текст „Ко је крив за сушу?“ настао је пре пет година, када је и објављен на „Борби за веру“. За то време, ствари су се само погоршавале.

У овом тренутку, Србија живи у сенци антихришћанских закона, а политичка врхушка се спрема да организује још једну геј параду и да изда Косово и Метохију. Метеоролозима је наложено да врелину назову „Луциферовим ударом“ јер је луциферијанство мера и провера англоамеричког и евроунијатског света, која се намеће свима и свуда. Зато се мења клима: топе се глечери, нестају шуме, ишчезавају годишња доба.

А нама, Србима, руши се благослов Божји који смо столећима имали. Ево како је Константин Философ описивао природне лепоте Србије:
„И ова земља, не само да слична оној обећаној точи мед и млеко, но као да је у себе примила и везала четири времена и ваздух, и из себе их даје осталима..." Posle se detaljnije iznosi pravoslavni pogled na prirodne katastrofe.
Ostatak teksta je ovde: http://borbazaveru.info/content/view/9888/1/

Nemojte ga pravdati:kilav majstor -kilav poso!
Lucifer vam kriv?
Pa i da je njega poslao ili samo stvorio ( a ko je ako ne on?!)-dovoljno da mu ništa ne verujem!
Foliranje s "nedokučivim namerama Božijim" služi vlastodršcu da prikrije svoja nepočinstva kao Vučiću
što sakriva ugovore koje sklapa sa strancima...:evil:

Prica o Bogu, a Boga ne priznaje. Sta si ti Tarzan? Ljuljaska za gluperde koje mislis zbuniti sofistickim igrama?

Samo da me vidiš Marica-razvijotka ka Betmen...:mrgreen:
Ako ti je sofizam čista logika-zovi moju intelektualnu gimnastiku kako ti volja...Ja tako šetam mog kera-mozak...
A kaj je s tobom Marica? PMS traje pa traje?Ili si tak stalno nadrndana i zjebana?
Ja bih rekel da ti treba njega...Ili njiha...:lol:

Није све што се дешава Божја воља. Уништавање природе од стране човека је зло, па тако никако не може бити Божја воља.

Ne lupaj! Ako je Bog stvorio ljude-odgovoran je za svoje (ne)delo!
Kao što ti odgovaraš kad tvoje dete nekom razbije prozor!
I Bog nije s vami-digo ruke od takvih...:mrgreen:

Back