klimaks

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bre čile, iskreno ne verujem da postoje žene koje tako žive po sopstvenom izboru. I ja se mnogo onače ne žalim, stvarno sam zahvalna i na ovom što imam. Sad imam neke nove drage prijateljice iz parkića, :mrgreen: ali uglavnom mi je lepo. :) Ali u poslednje vreme zbog tempa i nespavanja malo na izmaku svih snaga.

Ali tako je kako je, sad mora tako. Da ne objašnjavam, žmu sad dolazi vikendima, a bilo je perioda kad je dolazio i mnogo ređe. Tako da ovo što govoriš nema mnogo smisla.
Jel hoćeš da kažeš da potpuno sama gajiš dvoje male dece bez ičije pomoći?
Ako je tako ti si onda kraljica majka! :worth:

A beban je bio stvarno super sve ovo vreme, osim po pitanju spavanja. Uništio me... Još rano ustajanje... :sad2:

Mina bila bih mnogo tužnija da nisam imala sreće da na vreme dobijem decu, evo zadnji voz. :))) Ovako prihvatiš da si u celoj priči imao i sreće, i budeš zahvalan makar na tome. A da mrzim sve ove promene, o da... Još koliko.

Kad stize zadnji voz? :sad2:

U metropoli...:sad2:

Nego citam sad...te neko ucenje, te deca, te zmu nije tu...
Pregoreces nam brankich...pusti sve i gledaj decu i sebe samo...
Neću pregoreti, nije to problem iako mi jeste povremeno svega preko glave. :) Zezaju me hormoni, već neko vreme. Samo ne mogu da ignorišem više. Kod mene je taj voz malo požurio i to je prevashodno genetika. I kod moje majke je. Sad gledam kako konkretno da olakšam simptome. Sledeće nedelje kod lekara pa da vidimo koji su se vozovi kod mene sudarili.
Za ostalo će valjda pomoći zlatna maka i afrodizijaci.

Neću pregoreti, nije to problem iako mi jeste povremeno svega preko glave. :) Zezaju me hormoni, već neko vreme. Samo ne mogu da ignorišem više. Kod mene je taj voz malo požurio i to je prevashodno genetika. I kod moje majke je. Sad gledam kako konkretno da olakšam simptome. Sledeće nedelje kod lekara pa da vidimo koji su se vozovi kod mene sudarili.

Nisam najbolje razumela to sa vozom i genetikom, ali nije ni moranje...kontam da su licne stvari u pitanju...
Ono sto bih ipak da naglasim je da ako osecas da nije sve u najboljem redu da je potrebno ispitati stvar ..
Zdravlje je nesto najbitnije i ako nisi za sebe, ne mozes ni drugima valjati....
A cesto se tesko nalaze razlozi, dolazi do dijagnoze, terapije,...tako da, vidi ti to sto pre, posle mozemo tupiti do besvesti o bilo cemu..

<3

Javi mi zivota ti za te afrodizijake :lol:
Od onake zene pretvorih se u amebu

Screenshot_20190829-160950~2.png

I zasmejati se i kasljati i potrcati,a ne daj boze povracati :(

Nemam ni ja sada baba servis, jer se baba servis pretvorio u prababa servis, grozozo je sve a mene panika već hvata od jeseni i virusa.
Mislila sam da više ni ne angažujem moju mater jer se ona svaki put razboli posle klinca, čisto da bi mi duže trajala... ovako... evo ne znam šta raditi.
Verovatno ću angažovati neku devojku po potrebi ili ću se prosto izbahatiti sa bolovanjem :sad2:

Back