Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da nisi trudna?Надула сам се ко жаба...оће каки, неће каки...касни 7 дана без извињења![]()
Zašto i kako?! Ja sam ionako paničar, a i ne razumem se uopšte u svoje telo (kao što znate, pitam k'o da sam muško jbte, izvinite)Надула сам се ко жаба...
jbte nemoj da me plašišMeni se to nikada nije desilo (što ne znači da neće), jedva verujem...ja sam mislila da su otekli zglobovi, a ovo je još gore!
Ja još nmg da se naviknem na sisetine koje su mi bukvalno porasle sa 42 ili 43...ono buknule odjednom kao u pubertet, drugi deo.
Toliko sam plakala kad sam kupovala nove bruseve (kupila broj 7, iako mi treba 6, da lakše dišem) a inače moj "normalni broj" ceo život bio jedva 4-ka.
Logično je da će da se smanje ako smrsam, jel', i ja smrsam, izgubim 5 kg teškom mukom, 3 meseca mi je trebalo, i nešto ne primećujem da su se smanjile. Užas. Sad izgledam što se kaže "ko piletu sise" pa bolje onda da se opet ugojim.
kupi si sportske grudnjakeMeni se to nikada nije desilo (što ne znači da neće), jedva verujem...ja sam mislila da su otekli zglobovi, a ovo je još gore!
Ja još nmg da se naviknem na sisetine koje su mi bukvalno porasle sa 42 ili 43...ono buknule odjednom kao u pubertet, drugi deo.
Toliko sam plakala kad sam kupovala nove bruseve (kupila broj 7, iako mi treba 6, da lakše dišem) a inače moj "normalni broj" ceo život bio jedva 4-ka.
Logično je da će da se smanje ako smrsam, jel', i ja smrsam, izgubim 5 kg teškom mukom, 3 meseca mi je trebalo, i nešto ne primećujem da su se smanjile. Užas. Sad izgledam što se kaže "ko piletu sise" pa bolje onda da se opet ugojim.
mozes, samo moras naci dobar modelPogledajte prilog 586990te I nosim, ali kući, nekad retko kad idem negde nosim klasičan brus. Ne mogu više da nosim tanke sa tankim brtelama kao pre 20 godina, vidiš šta sad nosim, ovo debelo i vruće mi je, ali nema žice i može da izdrži težinu mojih "bliznakinja" hahaha
Pa, šta da radim... još ću da smrsam.
Pre dva meseca je bila očajna, umorna, bezvoljna, i prikazuju je kako rinta po kući, a sad nasmejana i ozarena radi sve to što je ranije dovodilo do očaja. Nešto u tom stilu.Шта беше Тенсилен, биле су рекламе, али кречана, сестро![]()
Mora da se reši u narednih mesec dva, a nemamo pametno rešenje na vidiku. Nešto vagamo, vagamo, trebalo bi da bude i posla, ali moraće i žmu da menja posao, neću moći dalje sama... Ubi ovaj tempo.Ма, ја сам теби рекла, најбољи лек је посао и одвајање од детета на пар сати...има ли нешто на том пољу?
Рано је теби за климакс, бре, то је можда од стреса хормонски дисбаланс...јао, једва чекам да почнеш да радиш, па да кукаш са нама на рано устајањеMora da se reši u narednih mesec dva, a nemamo pametno rešenje na vidiku. Nešto vagamo, vagamo, trebalo bi da bude i posla, ali moraće i žmu da menja posao, neću moći dalje sama... Ubi ovaj tempo.
Ja obnavljam, vraćam se u rutinu, učim noću i suma sumarum je apatična epizoda i ciklus koji je podivljao skroz i najavljuje menopauzu.
Moraću do lekara da vidim koje su opcije, da malo prolongiram ovaj hormonski kolaps, sad mi stvarno ne treba. Ako nije rizično po zdravlje. Ako jeste, hbg.
Kod mene je preuranjeni, to se znalo ranije da će biti. Radila sam hormone.Рано је теби за климакс, бре, то је можда од стреса хормонски дисбаланс...јао, једва чекам да почнеш да радиш, па да кукаш са нама на рано устајање![]()