- Poruka
- 37.740
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па где се сад враћају сад кад иде лето, нека се истутње кад је хладно...код мене их нема још увек, само се ноћом знојим...
toliko su rogobatne te reči imaš utisak da smo se razbolele i dobile ozbiljnu dijagnozu kad čuješ sve ove termine koji objašnjavaju starost.Ма, код мене је она перименопауза, климакс у најави
Него сам се надала да ће чешће прескакати, а она јок, много ме воли...
Meni tih noćnih sada nema, samo par puta u toku dana.A baš sam se bila odvikla od njih.![]()
toliko su rogobatne te reči imaš utisak da smo se razbolele i dobile ozbiljnu dijagnozu kad čuješ sve ove termine koji objašnjavaju starost.
pakao.
a u stvari smo samo omatorile. bez obzira na to što izgledamo dobro za svoje godine, sve je teže ustati ujutru.
- - - - - - - - - -
ja dobijem vrućinu svakog dana neizostavno tačno oko pola dva dva. očigledno je da bi trebalo mi se skrati radno vreme![]()
toliko su rogobatne te reči imaš utisak da smo se razbolele i dobile ozbiljnu dijagnozu kad čuješ sve ove termine koji objašnjavaju starost.
pakao.
a u stvari smo samo omatorile. bez obzira na to što izgledamo dobro za svoje godine, sve je teže ustati ujutru.
- - - - - - - - - -
ja dobijem vrućinu svakog dana neizostavno tačno oko pola dva dva. očigledno je da bi trebalo mi se skrati radno vreme![]()
Sanjam o njoj još od svoje 25![]()
A zašto vi ne koristite lekove za taj, kako se zove, klimaks?
Ti lekovi su hormonski, a to je mač sa dve oštrice. Uostalom, nije to bolest pa da treba da se leči.
Postoje prirodni načini za dobijanje potrebnih hormona.Лекови су за лечење, ово је као пубертет, само обрнуто, није болест
Само ми волимо да се зезамо на свој рачун, ништа страшно...
Организам све то сам ради...кад дође време.
krupne suze padoše lisici u krilo
kad bi gusku pojela lakše bi joj bilo
eto to je takva boles
ima više veze sa psihom
ne kažem da su valunzi psihosomatske prirode
ali u velikoj meri način da se premosti ovaj period zavisi upravo od te stabilnosti.
- - - - - - - - - -
Organizam
+ još jedan organizam.
muški![]()
ja bih to samo malo ispravila
ima veze sa hormonima
pa ako uspes da ih drzis u kontrolisanom balansu - dopamin, oksitocin, serotonin, endorfin klimaks i ne mora da bude tako strasan, onda je sa psihom sve ok
Jes u pravu si.ja bih to samo malo ispravila
ima veze sa hormonima
pa ako uspes da ih drzis u kontrolisanom balansu - dopamin, oksitocin, serotonin, endorfin klimaks i ne mora da bude tako strasan, onda je sa psihom sve ok
Мене овај окситоцин плаши, баш му је ружно име, чему ли служи![]()
Ма, код мене је она перименопауза, климакс у најави
Него сам се надала да ће чешће прескакати, а она јок, много ме воли...