Kerkyra
Legenda
- Poruka
- 63.496
- - - - - - - - - -
Ma neeee, ovo je Sandra Silađev, glumica i komičarka, nemojte uzimati za ozbiljno![]()
Pa vidim i ja da je nesto stvarno krajnje cudno da bi bilo istinito, ali pomislih najzad, svakojakog sveta ima...ipak dobro, bolje i to nego da je nekostvarno toliko "otkacio" u klimaksu.

.....pa i jeste kod svakog drugacije, moja majka recimo to nije imala (valunge) imala je zato strahovite odlive i jedva zivu glavu tad izvukla, ali kad se to sve stabilizovalo to je bilo to...ja sam imala i jedno i drugo....tako me zapalo, a tetka mamina sestra ni jedno ni drugo nikad ni jedan jedini valung ni bilo sta od toga samo je prestao ciklis....eto samo mi u najuzoj porodici pa razlicito...od cega to zavisi nikad nisam uspela da saznam...a nije da nisam pokusavala....
Da, pa eto zaista je razlicito...ne znam nisam razmisljala od cega, verovatno neka genetska predizpozicija, ali i ko zna sta jos, mozda ishrana, (ne)redovni odnosi, broj porodjaja i sl., lekar bi sigurno bolje znao da objasni, mada ne verujem da i oni znaju bas tacno.
Ali eto i kroz ovo se vidi, da je svaki covek jedinstveno i neponovljivo bice.