KLIMA UREDJAJI - Koji odabrati - Karakteristike

Poruka
7.126
Re$ih da kupim klimu za moje tavanche i treba mi klima uredjaj sledecih osobina, a da ne bude skuplji od 300 jura! Prostor i nije veliki.. oko 20 kvadrata tako da to mozhe da ohladi i zagreje bilo koja klima, a mene zanima i trazhim sledece:

- Da isisava i upumpava vazduh (znachi dvosmerno)

- Da ima jonizator

- Da mozhe da se programira da se ukljuchuje u odredjeno vreme i da radi neku od zadatih komandi

(u najgorem sluchaju da mozhe da se isprogramira da se ukljuchuje na 2 sata, da radi 30 minuta i da menja vazduh bez hladjenja)

Koju biste mi vi klimu preporuchili? Va$a iskustva? Proizvodjach?

Batice - Daikin ili Carrier

te dve firme su ti najjace za klime. samo vidi model prema velicini prostorija koje hoces da hladis.

elem, jedino sto sam video (a kod nas jos nema, ali cu mozda uzeti sebi [ako neko zna da ima, neka mi kaze da se ne cimam]) je Panasonic klima sa dve one jedinice za prostorije i jedan onaj za prozor - nemam pojma kako se sta tu zove, ali kontate prednost. imas jednu klimu ali hladi 2 sobe! ima i jonizator i taj rad...

cLick - OR - Die:
loop:

Uh Sony.. Pa daj mi ne$to konkretno! Koji model? Gde? Kod koga? Neki info...

Ma ja sam loopio, eto cisto da kao nesto kazem :lol:
Ali naravno da kod sony uredjaja neces pogresiti, samo ne znam da li oni prave te klime uopste.
Znam da su Panasonic i Samsung jako dobri u tome :wink: ali ima i ovih manje poznatih marki ali imaju extra klime isto tako da ces za 300 jura sigurno naci to sto ti treba :D

Back