KLASNE RAZLIKE U SEX-u

glorya:
Izvint'e a odakle mi to znamo? Da ti odogovorim na pitanje na osnovu filmskih scena a sto se realnog zivota tice tesko da su odavle devojke vodila ljubav i sa princevima pa sa kraljevima klosara( ili promeni redosled) da bi znale ko se vise trudi...Pitanje je besmisleno!
Digresija: Glorija sorry sto sam ulazio u raspravu s tobom oko one piksle,lik ciji mi se prvi odgovor dopao je arhidr-k-adzija tako da mogu samo da kazem da ti ne bih stavljao pikslu na glavu,a jos manje te terao da pevas(osim ako ti nije do toga) :-D Sala,na ljuti se-poz.

Kaa:
Digresija: Glorija sorry sto sam ulazio u raspravu s tobom oko one piksle,lik ciji mi se prvi odgovor dopao je arhidr-k-adzija tako da mogu samo da kazem da ti ne bih stavljao pikslu na glavu,a jos manje te terao da pevas(osim ako ti nije do toga) :-D Sala,na ljuti se-poz.

Nista, nista to se i tebi moze desiti :wink: !!!
Eto, salim se i ja a zasto smo ovde ako ne i da se salimo :D , pored toga sto se uzajamno neuroziramo :wink:, svadjamo :-( , ne razumemo :roll: ili iznenadjujemo :shock: !!!
Veseli pozdravi i za tebe!!!

glorya:
Nista, nista to se i tebi moze desiti :wink: !!!
Eto, salim se i ja a zasto smo ovde ako ne i da se salimo :D , pored toga sto se uzajamno neuroziramo :wink:, svadjamo :-( , ne razumemo :roll: ili iznenadjujemo :shock: !!!
Veseli pozdravi i za tebe!!!
8-) S obzirom na narav,razmisljanje, i odgovore- ako nemas decka ili (ne daj Boze) zakonskog,cisto da znas da ima onih koje si zainteresovala...Tu su negde :roll: :wink:

Mislim da ovde neki hoce da obore ovu temu.Pitao sam samo za misljenja.Naravno neka odgovore oni koji imaju iskustva, ako takvih uopste ima na ovom forumu.
A mozemo i prosiriti temu na razlike u seksu izmedju ljudi iz grada i sela.Da li je bolji sex izmedju coveka sa sela ili iz grada ili njihove kombinacije u sledecim odnosima:
1. Covek sa sela sa zenom iz grada
2. Covek iz grada sa zenom iz sela
3. Oboje su iz sela
4. Oboje su iz grada
Naravno neka pricaju oni koji imaju iskustva da ne bi bilo suludih komentara!

ruzno_pace:
Mislim da ovde neki hoce da obore ovu temu.Pitao sam samo za misljenja.Naravno neka odgovore oni koji imaju iskustva, ako takvih uopste ima na ovom forumu.
A mozemo i prosiriti temu na razlike u seksu izmedju ljudi iz grada i sela.Da li je bolji sex izmedju coveka sa sela ili iz grada ili njihove kombinacije u sledecim odnosima:
1. Covek sa sela sa zenom iz grada
2. Covek iz grada sa zenom iz sela
3. Oboje su iz sela
4. Oboje su iz grada
Naravno neka pricaju oni koji imaju iskustva da ne bi bilo suludih komentara!

Zena iz grada je morala da ima iskustva i sa muskarcima iz grada i sa muskarcima sa sela da bi mogla da ti odgovori na ovo pitanje.
Ili zena sa sela je morala da ima iskustva i sa muskarcima iz grada i sa muskarcima sa sela da bi mogla da ti odgovori na ovo pitanje.
I to ne sa jednim, nego sa nekoliko da bi mogla da otkrije razliku.
Izvini, nije mi namera da obaram tvoju temu ali me zanima u cemu je poenta i odakle interesovanje za ovako nesto?

Back