Класификација форумаша према понашању

najtuzznija mi je grupacija pod 4) a to je ona shto je i u virtuelnom svetu dvolichna. To su osobe koje su vam virtuelni a neretko i RL prijatelji i onda svoju lichnost podvoje na dva nika. Sa tim drugim nikom pljuju po svojim prijateljima i provociraju ih. Ja sada chekam jednu takvu podvojenu osobu da se odluchi koja che lichnost biti pa da znam shta mi je chiniti.

pozdrav za drugara oo.

Hebeš čoveka koji pod istim nikom ne može da ti kaže šta ima, bilo to dobro ili loše...kako li se nesrećnici snalaze u RL da mi je znati, preoblače se u Ženu mačku?!:zcepanje:

Према Стронцијуму све форумаше можемо поделити на три групе:

1) они који се овде понашају исто као у СЖ,
2) они који су овде сушта супротност онога што су у СЖ и
3) они који овде испољавају неку страну своје личности коју у СЖ крију...

Ви сте...?

Ono sto mislim i pisem,razmisljam,sam ja-kao ja..Bila na Forumu, ili u realnom zivotu.Dakle pod broj 1.:)

Ви сте...?

.. divji cvit . Koji ovdi nalazi svoju izvorsku vodu . I rastem iz dana u dan .. DOK ME NETKO NE UBERE . :mrgreen:

pod 1)
kakva sam ovde takva sam i u RL s tim sto sam ovde slobodnija i pokazujem strane licnosti koje u RL znaju bliski ljudi, ali ne i neki manje vazni ljudi i sira okolina, sto znaci da tacniju sliku o meni mogu da sklope forumasi nego ti neobavezni poznanici...:D

odlično...isto tako...
...čekaj da vim jel sad oće ti jebbeni poeni...

...neće...potrošio za danas...ali ovako dobro sročen opis sigurno neću da zaboravim...

Ви сте...?

Uglavnom 1. Ponekad i 2 i 3, a ponekad i 4..otkud znam, ovde govorim sve sto mi padne na pamet.

Back