Кларк: Наредио сам да се сви Срби протерају из Хрватске

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Драги моји, не морате ми ништа говорити. Знам да ви нисте спремни за ову истину. Само ћу вам рећи и ово. Запамтили сте да вуци никад не опраштају псу за издају и, по томе, било би нормално да и православни Срби не опраштају нама за издају. Знате, у Првом свјетском рату смо помогли Аустроугаре да се што више православних Срба отпрати у прве концентрационе логоре смрти. Ти логори су подизани у: Босни и Херцеговини, Чешкој, Аустрији, Румунији... У Другом свјетском рату, знате, на заповјест из Берлина, муслимани и католици су кренули у потпуно биолошко истребљење православних Срба. И шта су учинили православни Срби нама – послије Првог и послије Другог светског рата, кад су наши господари били поражени и кад смо остали немоћни према српској војсци и српском оружју? [/FONT] Опростили су нам. Опростили... нису се угледали на вукове и вучији однос према вучијим отпадницима. Знајте, истина је – православни Срби (ти наши корени) су обожени. Јесу Небески Народ, јер су се одрекли и вучијег права на кажњавање издајника из својих редова“.

Браво!

ne opravdavam ni jedne ni druge...i jedni i drugi su isto "#$%# drugo pakovanje....al onda dođe treće i za$ere ko ova prva dva sa onim uvodnim citatom

da da "svi smo mi Srbi samo toga još nismo svesni":roll:
takvih ovde na forumu kol-ko oš:(

ajd molim te....

kupi naočari ako ne vidiš:!:

A to je zabolelo?
Pa daj... nije tako, ja prvi kazem. Samo jedan deo danashnjih Hrvata su pokatolicheni Srbi. Shta da radimo, tako je kako je, ne mozesh promenit' :whistling:
Drugi su pokatolicheni Vlasi, a neki si u stari slovenski hrvati, i josh po neko. No tako je u svakom narodu, nishta strashno ;)

A ako kazesh da nije ni bilo argumentovano, u redu, tvoje mishljenje. Ja bih svejedno voleo da vidim neki ozbiljniji komenatar o navedenom chlanku.

milioner.wide.gif

Ne znam ja. Ja znam shta si ti napisao :whistling:

Ma zezam te, necemo sad svaku rech da gledamo ;)

Pa naravno da ceo narod ne moze da strelja ljude. Nisam ja kao patriJote da mogu da optuzim ceo narod po jednom zlodelu. Oni vide Amera pedofila i optuze sve Amere da su takvi. To naravno ne rade sve patriJote. Samo one koje je bolest najjace zahvatila :hahaha:

Глас је дошао до транскрипта разговора двојице челних људи НАТО у време агресије на Србију, Веслија Кларка и Хавијера Солане..

1- Кисинџер и Бжежински су као мачка и миш, јер се стално гањају...
2 - избегавај контакте с Коштуницом и његовим људима...
3 - То што ми знамо је наша тајна! О томе не смеш ни са ким да разговараш!
4 - Даћу ти број телефона човека који има све што требаакве су жене Београђанке...
5 - Него, реци ми, Весли, како иде с приватизацијом предузећа на Косову..
6 - ја сам то пресекао и наредио да се сви Срби протерају из Крајине и Хрватске како би Хрватска била мирна деценијама...
7 - Ако хоћемо трајно решење, Србију треба здробити. Потпуно је распарчати...
8 - пребацују органе по болницама западноевропских држава, највише у Краљевску болницу у Лондону.

2mr8vgk.jpg

:neutral::neutral::neutral:
Sto jes, jes

ne opravdavam ni jedne ni druge...i jedni i drugi su isto "#$%# drugo pakovanje....al onda dođe treće i za$ere ko ova prva dva sa onim uvodnim citatom

da da "svi smo mi Srbi samo toga još nismo svesni":roll:
takvih ovde na forumu kol-ko oš:(

ajd molim te....

kupi naočari ako ne vidiš:!:

Ma ne teram vas da budete Srbi, niti mi je do toga stalo, ali da ste pokatoliceni, jeste, to je jedna istorijska cinjenica.

jao jao:dash::dash:

sad dok svi stanu kreketat i kokodakat u horu :roll: ponavljajući ovu patriJotsku mantru:mrgreen:

thnx but no thnx!

odoh na spavanac...:idea:

laku noć:bye:
Реци, да ли је оно истина!?:neutral:
Pogledaj poruku
Ma ne teram vas da budete Srbi, niti mi je do toga stalo, ali da ste pokatoliceni, jeste, to je jedna istorijska cinjenica.

Лепотице из владе за 500 долара

Кларк: Какве су жене Београђанке, ти си често у посети Београду?
Солана: Све ћу те упутити. Србија је била запуштена за време владавине Милошевића, али жене су им много лепе. После доласка демократа на власт ситуација се променила. За смешне паре можете да имате и најлепше жене. У неким министарствима Владе Србије секретарице су најчешће заносне лепотице, које су спремне да за 500 долара проведу ноћ са странцем. Примања у Србији су још увек мизерна.
Кларк: Ти, изгледа, имаш велико искуство у тој области.
Солана: Даћу ти број телефона човека који има све што треба. Има ту и глумица, естрадних звезда, крем српске престонице.

„Бондстил“ као база за трговину органима

Екипе лекара и медицинског особља по повлачењу наше војске и полиције с Косова пребачене су у НАТО базу „Бондстил“ код Урошевца. Она је постала болница за вађење органа не само заробљених и отетих Срба и неалбанаца него и несрећних девојака које су из многих крајева света доведене да увесељавају војнике НАТО, Кфора и Унпрофорове полиције.
Из базе „Бондстил“ дневно полеће између шест и 14 авиона за које постоји оправдана сумња да пребацују органе по болницама западноевропских држава, највише у Краљевску болницу у Лондону.

Солана: Није ваљда толико хитно... Мислиш на органе?
Кларк: Да, да...
Солана: Добро ради „Бондстил“. Шлафкок (човек задужен за безбедност базе - прим. аут.) и Кушнер (Бернар, први шеф Унмика, садашњи шеф дипломатије Француске, истражни органи Хашког трибунала испитују његову повезаност са трговином органима - прим. аут.) одлично обављају посао...
Кларк: Јесте. Изгледа да је сада хитно. Стално се одржавају неки састанци с генералом Андерсоном. Кад завршим то, скокнуо бих мало до Србије.

Солана: Него, реци ми, Весли, како иде с приватизацијом предузећа на Косову? Ко је тамо од наших пријатеља?
Кларк: Ми смо поставили експерте који воде главну реч при привременој влади Косова. Председник комисије је Фред Барлоу, за кога знају само они из врха власти у Приштини. Политички диригент је Медлин, која, заједно са Ричардом (Холбруком), купује све што вреди на Косову. Толико су разгранали послове да често помислим да ће се једног дана преселити да живе у Приштини.
Кларк: Са Србијом ћемо стално имати проблеме јер је то бунтовнички и ратоборан народ. Кад се разговарало о Србима у Крајини, неки од наших су предлагали дуготрајан рат, а ја сам то пресекао и наредио да се сви Срби протерају из Крајине и Хрватске како би Хрватска била мирна деценијама. Какав рат с њима! Они би се разбежали по шумама и годинама загорчавали живот Хрватима, јер имају искуство с партизанским ратовањем.

Солана: Весли, добро знаш да сам ти дао одрешене руке око одабира циљева и умало да ми се угаси каријера због тога. Пренели су ми да је лично Клинтон узбуњивао генерале НАТО против мене, јер је њему за ову функцију био погоднији жабар Романо Проди. Италијани су ми највише замерили што нисам спречио бомбардовање телевизије. Имаш право, Весли, требало је Србију сравнити са земљом. Гледам ове из Владе Србије и, искрено да ти кажем, гаде ми се, пошто су обични полтрони и улизице.
Кларк: Ако хоћемо трајно решење, Србију треба здробити. Потпуно је распарчати...
Солана: Слажем се, треба је пре свега економски уништити, то је најлакше извести. Али веруј ми, Србе највише боли то што им је Косово отето. Последице тога по њих биће далекосежне, али Београд мора да схвати једну поруку. Нико не може да се одупре нашој вољи. Ако је наш циљ ширење на исток и овладавање енергетским ресурсима, једна Србија не може бити препрека на нашем путу. Битан је и пример који шаљемо другим земљама.
Кларк: Само да није било онаквог расположења у Вашингтону, против слања копнених снага... Све би било много брже.
Солана: Весли, немој да си на крај срца. Ни ово није лоше. Погледај колико је прошло од бомбардовања, а ми у потпуности контролишемо цело Косово на најдиректнији могући начин и утичемо на политичке прилике у Србији и целом региону. Под новом владом Србија ће сигурно постати део евроатлантских интеграција, мада не треба занемарити ни утицај опозиционих политичких снага. Али, верујем да ћемо остварити циљ. Знаш како, из искуства које имам са српским политичарима тврдим да је новац за њих најјачи аргумент.

Глас јавности

Bravo Mitke,ko god nesto kaze da ovo nije stvarno nek ti ize dupe

Солана: Весли, добро знаш да сам ти дао одрешене руке око одабира циљева и умало да ми се угаси каријера због тога. Пренели су ми да је лично Клинтон узбуњивао генерале НАТО против мене, јер је њему за ову функцију био погоднији жабар Романо Проди. Италијани су ми највише замерили што нисам спречио бомбардовање телевизије. Имаш право, Весли, требало је Србију сравнити са земљом. Гледам ове из Владе Србије и, искрено да ти кажем, гаде ми се, пошто су обични полтрони и улизице.

solana smatra demokrate poltronima i ULIZICAMA . JOJ CAK VAS NI RODJENE GAZDE NE CENE :lol:

Tema se zatvara iz više razloga i to:

1. Nije postavljen link od izvora informacija :rtfm:
2. Vesli Klark je postao glavnokomandujući NATO 1997., a pad Krajine se desio 2 godine pre toga. Znači ovo je sugestivan i netačan naslov. Sledeći put neke činjenice bolje proverite.
3. Zbog gore navedenih razloga većina diskutanata je s pravom celu priču izvrgla ruglu.:rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back