Клара Шуман

gost 313363

Poznat
Poruka
7.178
Зашто људи имају потребу да знају слабости других људи ако не желе да их искористе?

Нпр од бомбардовања девојака да им се отвориш, повериш, да кажеш такве ствари или шта те мучи итд итд, до неких других људи... Ја нпр уопште немам потребу да ми неко говори слабости, оно ако провалим провалим, али сад као пуцати на то да ти се неко отвори није ми јасно зашто је то уопште потребно?

Провалио сам такође да људи постану хијене и јако нервозни тј почињу да те не готиве ако не могу да ти провале слабост или ако их имаш јако мало... Не видим чему то све? Осећају се инфериорно или шта?

Зашто људи имају потребу да знају слабости других људи ако не желе да их искористе?

Нпр од бомбардовања девојака да им се отвориш, повериш, да кажеш такве ствари или шта те мучи итд итд, до неких других људи... Ја нпр уопште немам потребу да ми неко говори слабости, оно ако провалим провалим, али сад као пуцати на то да ти се неко отвори није ми јасно зашто је то уопште потребно?

Провалио сам такође да људи постану хијене и јако нервозни тј почињу да те не готиве ако не могу да ти провале слабост или ако их имаш јако мало... Не видим чему то све? Осећају се инфериорно или шта?

mora izguglam šta znači infantilnost...

aj malo pandur da kenjja...:
u ljudskoj je prirodi da jači proždire slabijeg, a iskrenost i otvaranje se tumači kao slabost...
onaj koji se otvara to ne zna, inače se ne bi otvarao i time nameštao da bude proždran...
to važi i u m/ž odnosima isto kao i u odnosima između ostalih ljudi...
sto puita smo ovde rekli da onaj koji se otvara suprotnom polu automatski sebe diskredituje, jer nikome ne treba plačipička, a ispovedanje se tako tumači...

Ja pomislio tema je o nostalgiji za ženom koja je krasila 100 DEM-a:mrgreen:
Eh kad se setim, koliko sam žudeo za velikim brojem njenih klonova:)

100-DEM-OBV-154x74.jpg

mora izguglam šta znači infantilnost...

aj malo pandur da kenjja...:
u ljudskoj je prirodi da jači proždire slabijeg, a iskrenost i otvaranje se tumači kao slabost...
onaj koji se otvara to ne zna, inače se ne bi otvarao i time nameštao da bude proždran...
to važi i u m/ž odnosima isto kao i u odnosima između ostalih ljudi...
sto puita smo ovde rekli da onaj koji se otvara suprotnom polu automatski sebe diskredituje, jer nikome ne treba plačipička, a ispovedanje se tako tumači...

Ма мене само занима зашто нпр нека тамо жена има потребу да зна нпр твоју слабост? Апсолутно никаквог разлога нема за то осим ако хоће да је искористи.

Ja pomislio tema je o nostalgiji za ženom koja je krasila 100 DEM-a:mrgreen:
Eh kad se setim, koliko sam žudeo za velikim brojem njenih klonova:)

Због 100 ДЕМ-а се тема овако и зове... "Једина права стара љубав плава дама Клара Шуман..." :)

Ма мене само занима зашто нпр нека тамо жена има потребу да зна нпр твоју слабост? Апсолутно никаквог разлога нема за то осим ако хоће да је искористи.

ko zna...ima gi razni...možda je neki pekmez pa oće da je raspilaviš tako nekom pričicom tužnom iz svog života...
al to je srećnija varijanta...
realnija varijanta je ovo što si ti napisao...

a kad je postao trend da su svi pametni iskusni vidoviti i da je zanimljivo citanje izzmedju redova shatro provaljivanje lazi,koje su takodje postale sastavni deo odnosa,u 3 lepe ste otisli

Кад сам провалио да има таквих као ти који се продају за неке шмекере а заправо су ћелави мазгови... Од тад читам између редова и не верујем у оно што ми се сервира.

Nije otvaranje isto sto i iznosenje svih slabosti. Mislis da ljudi sto im se vise otvaras, to mogu da iskoriste protiv tebe? To je tacno. Mogu ili ne moraju uopste. Moze se otvaranjem i razumeti bolje ona druga strana tj. unaprediti odnos. Na tebi je zato i da procenis kako, sta i kad i kome.

Ne znam, nisam takva uopste, pa me te hijene ni ne interesuju. Ne znam sta moze sve biti po sredi..

pa na 'naucniku' je da istrazuje tumaci razumije i to samo po sebi mu je cilj, ne mora imati neke druge ciljeve ...

pa devojke imaju filozofiju telefonski imenik, neke
štancuju neke informacije da bi im nešto strujalo kroz glavu
sad neke pametnije nešto i urade s njima

e sad drugo

kod nas e uvek pretpostavlja da imaš neki problem falinku isl
i sda ako živiš dobro a ne provaljuju kako i zašto
onda su frustrirani što ne mogu da ti nadju asocijaciju

Ne ispitujem,ne insistiram niti navaljujem da mi kaze nesto sto ne zeli,pa makar bila u pitanju neka bezazlena stvar poput neraspolozenosti.Ja prva to ne volim,pa zasto bih se tako ponasala prema nekom drugom?

To ako nije potreba da se ljudi međusobno potpomažu i na taj način jedni drugima štite slabe strane (kao u izreci "Drvo se na drvo naslanja, a čovek na čoveka"), onda je to svakako jako nisko i podlo.

To ako nije potreba da se ljudi međusobno potpomažu i na taj način jedni drugima štite slabe strane (kao u izreci "Drvo se na drvo naslanja, a čovek na čoveka"), onda je to svakako jako nisko i podlo.

Да не познајем људе рекао бих како ми ово лепо звучи и чак бих дискутовао о томе, али пошто познајем људе добро онда ми некако смешно :lol:

Да не познајем људе рекао бих како ми ово лепо звучи и чак бих дискутовао о томе, али пошто познајем људе добро онда ми некако смешно :lol:

Pa još lepše zvuči kada upoznamo ljude, jer to je kao i sa rudnicima dijamanata - nema ih mnogo, ali su san snova za ljude željne bogatstva.

Nisam to primetila.
Ako se neko potpuno ogoli i otvori, to treba da na neki nacin imponuje, da znas da ulivas poverenje, da te je taj neko prihvatio i ima potrebu da ga potpuno upoznas. Ali to nije nesto sto se treba iznuditi, nego zasluziti. I nikako, naravno, koristiti.

Nikada nisam iskoristila nicije slabosti, niti insistiram da mi ih neko otkrije ukoliko ne zeli. Ako zeli, smatram to kao dokaz poverenja.

A ovo zadnje sto si napisao, asociralo me na moju najbolju prijateljicu koja je zaista mocna zena u svakom pogledu i koliko god ima obozavalaca, nije mi bilo jasno kako NJU neko moze da mrzi? A ima ih.
Onda shvatih. Ne mrze oni nju, nego ono sto je uspela biti, a oni su uvek zeleli, samo ne mogu. Da. Osecaj inferiornosti, zavist...malih sitnih neostvarenih dusa.

Slabosti se ne pokazuju, to je ono sto odbija druge ljude od nas, a i kada pokazes tu slabost, zbog nje ce te neki ljudi od*ebati.
A sto ljudi toliko zele da znaju slabosti, pa hoce da znaju na cemu su, ima li leba ili nema od te osobe i veze, a ako to ne valja, pa ima neko bolji.

Back