Guede
Buraz
- Poruka
- 11.277
Ima li ko kakvu ideju za danas?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Поново ми је прошао тикет на исту "фору" као ова горе.Јуче ми је прошао тикет. Све су биле тешке сигурице - углавном дупле шансе, али и поред тога није баш лако погодити 11 утакмица. Испоставило се да су дупле шансе биле непотребне осим у случају Манчестер Ситија. Само играњем сигурица и улагањем већих свота се може узети ту и тамо неки динар, а прелази, системи, јаке или велике квоте итд. су чисто губљење пара, живаца и времена.
Иначе нисам "профи" кладионичар, од прошле јесени сам почео повремено играти а пре тога 2.5 године нисам ушао у кладионицу.
Tottenham - Fulham 1X (резултат 2:1)
Aston Villa - Man. City X2 (резултат 1:1)
Chelsea - West Ham 1X (резултат 2:1)
Ajax - Cambuur 1 (резултат 4:0)
Real M. - Betis 1 (резултат 2:1)
Sevilla - Barcelona X2 (резултат 0:3)
Milan - Inter 1X (резултат 3:2)
Gil Vicente - Porto X2 (резултат 0:2)
G.A.Earles - Feyenoord X2 (резултат 3:4)
Dinamo M. - Ural 1X (резултат 2:1)
Braga - Guimaraes 1X (резулта 1:0)
Укупна квота 5.27 / уплата 2500 / добитак 13 175
Pogledajte prilog 1216323
Опет 11 парова све тешке сигурице углавном дупле шансе и Милан на тикету.Svaka čast!Поново ми је прошао тикет на исту "фору" као ова горе.Опет 11 парова све тешке сигурице углавном дупле шансе и Милан на тикету.
Schalke - Bochum 1X (резултат 3:1)
Inter Milan - Torino 1X (резултат 1:0)
Juventus - Salernitana 1X (резултат 2:2)
Ajax - Herenveen 1 (резултат 5:0)
Sporting - Portimonense 1X (резултат 4:0)
Porto - Chaves 1 (резултат 3:0)
Cadiz - Barcelona 2 (резултат 0:4)
Atl. Madrid - Celta 1X (резултат 4:1)
Real Madrid - Mallorca 1X (резултат 4:1)
Sampdoria - Milan X2 (резултат 1:2)
Fehervar - Mezokovesd 1X (резултат 2:1)
.....
Укупна квота: 6.04 / уплата 1200 / добитак 7248
Pogledajte prilog 1220590
@GreatGatsby @Belgradeboy
Све је ушло глатко осим Јувентуса који је изједначио у надокнади времена из пенала, замало да пукнем на њега а то ми је била утакмица https://www.mozzartsport.com/fudbal...alernitana-odnela-istorijski-bod-video/430487Svaka čast!![]()
I meni za 5khttps://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/kontroverzna-var-odluka-da-li-je-juve-ostecen-video/430490
Sta rade ove sudije i var tehnologija.
Oborise mi tiket za 8k dinara.
![]()
Mislim da su sudije koje su sedele u var sobi zavrsile svoju karijeru.I meni za 5k![]()
Bonući je možda bio u ofsajdu, ali ni na koji način nije uticao na golmanaMislim da su sudije koje su sedele u var sobi zavrsile svoju karijeru.
Neverovatan propust uopste nisu gledali siru slike vec samo igrace u 16 metara.
Mada i prvobitno objasnjenje zbog kojeg je gol ponisten je ‚‚pasivan ofsajd‚‚navodno Bonuci je sprecavao golmana je krajnje idiotsko.
Nije bio u ofsajdu,Kandreva je bio blizi golu,samo sto var nije gledao siru sliku vec samo 16 metara.Bonući je možda bio u ofsajdu, ali ni na koji način nije uticao na golmana
Kako god, tiket je pao.
Sreća pa sam se u live-u izvadio - igrao da Juve daje 3 na utakmici
https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/kontroverzna-var-odluka-da-li-je-juve-ostecen-video/430490
Sta rade ove sudije i var tehnologija.
Oborise mi tiket za 8k dinara.
![]()
Требали сте играти 1X као ја.Bonući je možda bio u ofsajdu, ali ni na koji način nije uticao na golmana
Kako god, tiket je pao.
Sreća pa sam se u live-u izvadio - igrao da Juve daje 3 na utakmici
И ја сам мислио да ће Јуве лако добити, али за сваки случај сам ставио дуплу шансу. Мада је и то једва ушло. Више ми Јуве неће на тикет након синоћњег кидања живаца.
Čini mi se da sam mu rekao u snu kad sam video da je 0:0 a ne 2:2 kako sam pobrkao sa mečom Arsenal - Liverpul, pa se 2:2 iz sna vrv. odnosi na taj meč.
Steta sto niste igrali neki sistemcic, retko se igra 7 od 7. Ja nikada nisam pogodio 6 od 7.
Steta sto niste igrali neki sistemcic, retko se igra 7 od 7. Ja nikada nisam pogodio 6 od 7.
Uvek sam igrao sisteme. Dok sam ziveo u BG. imao sam nadimak sistem. Problem je u tome sto se nesto mora i pogoditi da bi sistem dao rezultat.Nema smisla igrati sistem sa ovakvim kvotama, jedino nešto tipa 6/7, mada i to ne donosi puno kinte. Ček' baš da preračunam, sedam kombinacija na 250 dinara, znači oko 36 dinara po kombinaciji. Ako izbacimo recimo ovu kvotu koju je promašio, bilo bi 36x2x1,55x1,7x2,25x1,73x1,68, znači dobio bi 1.240 dinara na ovom tiketu. Nije realno neka cifra za nerviranje...