Kladionica, tiketi, tipovi...

• Začetnik teme Začetnik teme giga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dokle vise da padam na jedan gol...

Cat No GIF by Looney Tunes

Јуче ми је прошао тикет. Све су биле тешке сигурице - углавном дупле шансе, али и поред тога није баш лако погодити 11 утакмица. Испоставило се да су дупле шансе биле непотребне осим у случају Манчестер Ситија. Само играњем сигурица и улагањем већих свота се може узети ту и тамо неки динар, а прелази, системи, јаке или велике квоте итд. су чисто губљење пара, живаца и времена.
Иначе нисам "профи" кладионичар, од прошле јесени сам почео повремено играти а пре тога 2.5 године нисам ушао у кладионицу.

Tottenham - Fulham 1X (резултат 2:1)
Aston Villa - Man. City X2 (резултат 1:1)
Chelsea - West Ham 1X (резултат 2:1)
Ajax - Cambuur 1 (резултат 4:0)
Real M. - Betis 1 (резултат 2:1)
Sevilla - Barcelona X2 (резултат 0:3)
Milan - Inter 1X (резултат 3:2)
Gil Vicente - Porto X2 (резултат 0:2)
G.A.Earles - Feyenoord X2 (резултат 3:4)
Dinamo M. - Ural 1X (резултат 2:1)
Braga - Guimaraes 1X (резулта 1:0)
Укупна квота 5.27 / уплата 2500 / добитак 13 175

Pogledajte prilog 1216323
Поново ми је прошао тикет на исту "фору" као ова горе. :) Опет 11 парова све тешке сигурице углавном дупле шансе и Милан на тикету.

Schalke - Bochum 1X (резултат 3:1)
Inter Milan - Torino 1X (резултат 1:0)
Juventus - Salernitana 1X (резултат 2:2)
Ajax - Herenveen 1 (резултат 5:0)
Sporting - Portimonense 1X (резултат 4:0)
Porto - Chaves 1 (резултат 3:0)
Cadiz - Barcelona 2 (резултат 0:4)
Atl. Madrid - Celta 1X (резултат 4:1)
Real Madrid - Mallorca 1X (резултат 4:1)
Sampdoria - Milan X2 (резултат 1:2)
Fehervar - Mezokovesd 1X (резултат 2:1)
.....
Укупна квота: 6.04 / уплата 1200 / добитак 7248

IMG_20220911_234730.jpg

@GreatGatsby @Belgradeboy

Поново ми је прошао тикет на исту "фору" као ова горе. :) Опет 11 парова све тешке сигурице углавном дупле шансе и Милан на тикету.

Schalke - Bochum 1X (резултат 3:1)
Inter Milan - Torino 1X (резултат 1:0)
Juventus - Salernitana 1X (резултат 2:2)
Ajax - Herenveen 1 (резултат 5:0)
Sporting - Portimonense 1X (резултат 4:0)
Porto - Chaves 1 (резултат 3:0)
Cadiz - Barcelona 2 (резултат 0:4)
Atl. Madrid - Celta 1X (резултат 4:1)
Real Madrid - Mallorca 1X (резултат 4:1)
Sampdoria - Milan X2 (резултат 1:2)
Fehervar - Mezokovesd 1X (резултат 2:1)
.....
Укупна квота: 6.04 / уплата 1200 / добитак 7248

Pogledajte prilog 1220590

@GreatGatsby @Belgradeboy
Svaka čast! 🍻🙂

Mislim da su sudije koje su sedele u var sobi zavrsile svoju karijeru.
Neverovatan propust uopste nisu gledali siru slike vec samo igrace u 16 metara.
Mada i prvobitno objasnjenje zbog kojeg je gol ponisten je ‚‚pasivan ofsajd‚‚navodno Bonuci je sprecavao golmana je krajnje idiotsko.
Bonući je možda bio u ofsajdu, ali ni na koji način nije uticao na golmana
Kako god, tiket je pao.
Sreća pa sam se u live-u izvadio - igrao da Juve daje 3 na utakmici

Kako god, tiket je pao.
Nije bio u ofsajdu,Kandreva je bio blizi golu,samo sto var nije gledao siru sliku vec samo 16 metara.
Prvobitno objasnjenje je bio taj famozni ‚‚pasivni ofsajd‚‚tj slobodna sudijska procena,koju je potrebno sto pre ukinuti.

Kako god, tiket je pao.
Требали сте играти 1X као ја. :) И ја сам мислио да ће Јуве лако добити, али за сваки случај сам ставио дуплу шансу. Мада је и то једва ушло. Више ми Јуве неће на тикет након синоћњег кидања живаца.

Sanjao sam noćas da će Milan - Juventus doći X. Kao igrao ja keca na Milan i kažem jednom drugu da sam pukao jer je bilo 2:2, a on kaže da je završeno 0:0, onda ja uzmem telefon i vidim stvarno 0:0. Znači trebao bi doći X. :) Čini mi se da sam mu rekao u snu kad sam video da je 0:0 a ne 2:2 kako sam pobrkao sa mečom Arsenal - Liverpul, pa se 2:2 iz sna vrv. odnosi na taj meč.

Igram sporrrtsku prognozu od 12 parova (premie liga i sampionsip).
Ako neko prati engleze, mozemo da probamo.
Uslov je 5 fikseva. Naravno i sistem treba da se uklopi...Ne trazim pare, trazim 5 fikseva.
Moji prijatelji su se svi ispucali, niko da pogodi pet.
Ja priznajem da sam slab u tipovanju, gde stavim keca obicno bude dvojka.

Sreda, 12.10.2022
1. Rangers-Liverpool
2. Bayer 04 Leverkusen-FC Porto
3. FC Barcelona-Inter

4. Viktoria Plzen-Bayern München
5. Sporting CP Lisboa-Marseille
6. Tottenham-Eintracht Frankfurt

7. Bodø/Glimt-Arsenal
8. Feyenoord-FC Midtjylland
9. Manchester United-AC Omonia Nicosia

10. FC Union Berlin-Malmö FF
11. Shamrock Rovers FC-Molde
12. West Ham-RSC Anderlecht

Subota, 15.10.2022
1
2
3. Tottenham-Everton

4. Fulham-Bournemouth
5.Wolverhampton-Nottingham F
6. Bristol City-Millwall

7. Burnley-Swansea
8. Middlesbrough-Blackburn
9. Preston-Stoke

10. Reading-West Bromwich
11. Sheffield Utd-Blackpool
12. Sunderland-Wigan

Steta sto niste igrali neki sistemcic, retko se igra 7 od 7. Ja nikada nisam pogodio 6 od 7.

Nema smisla igrati sistem sa ovakvim kvotama, jedino nešto tipa 6/7, mada i to ne donosi puno kinte. Ček' baš da preračunam, sedam kombinacija na 250 dinara, znači oko 36 dinara po kombinaciji. Ako izbacimo recimo ovu kvotu koju je promašio, bilo bi 36x2x1,55x1,7x2,25x1,73x1,68, znači dobio bi 1.240 dinara na ovom tiketu. Nije realno neka cifra za nerviranje...

Nema smisla igrati sistem sa ovakvim kvotama, jedino nešto tipa 6/7, mada i to ne donosi puno kinte. Ček' baš da preračunam, sedam kombinacija na 250 dinara, znači oko 36 dinara po kombinaciji. Ako izbacimo recimo ovu kvotu koju je promašio, bilo bi 36x2x1,55x1,7x2,25x1,73x1,68, znači dobio bi 1.240 dinara na ovom tiketu. Nije realno neka cifra za nerviranje...
Uvek sam igrao sisteme. Dok sam ziveo u BG. imao sam nadimak sistem. Problem je u tome sto se nesto mora i pogoditi da bi sistem dao rezultat.
Poznavao sam ucitelja koji je svakog vikenda imao od par hilada do desetak hiljada dinara. Spominjem ga zbog toga sto je covek imao skromna ocekivanja ( nije jurio velike pare) i sto mu je sin od 12god. tipovao. On bi to spakovao u sistem...
Igrao sam zajedno sa jednim taksistom. Imao je neverovatan osecaj za italijane. Igrali smo 14 parova, kostao je oko 50€, promasili smo 3 i dobili oko 1500€. Danima me zapitkivao, kako smo dobil a promasili smo 3 utakmice...Nasa saradnja je trajala par meseci. vise nije hteo da igramo zajedno...Naucili ga kako da zameni parove, jer je on uplacivao tikete, Naravno da se nije proslavio...
Vise ne i idem u kladionicu. Igram sportsku prognozu...Da bi se sisem eventualno uklopio prvi i najvazniji uslov je 5 fikseva od 12 utakmica, ima jos jedan uslov. To je za mene poblem. Parovi su Englezi, premijer i sampionsip. Po nekada i pogodim tih 5. Kada ja pogodim 5 onda puno njih pogodi pa je dobitak oko nule...

Poslednja izmena:
Јуче пукох само на Монцу за 3600. Ја играо дуплу шансу 1X, а Монца пукла 1:2. Добро да је бар што сам уложио само 50 кинти па није штета, али ипак је иритантно кад ми фали само један гол (дешавало се више пута и за знатно веће добитке). :lol:

IMG_20221101_114254.jpg

@veliki krang @Petar_Petrovic @Belgradeboy @GreatGatsby

Back