Kladionica, tiketi, tipovi...

• Začetnik teme Začetnik teme giga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Па не исплати се.....
Што више догађаја се одигра на тикету мања шанса за добитак макар све квоте биле 1.10, а камо ли те велике квоте..
Клађење на број кошева је по мени добар начин ако неко има њуха да ухвати кладионице у погрешној процени границе за кошеве.... Деси се да некад ставе границу за кошеве мању или већу него што је реално па ту онда може да се потражи нека шанса за добитак али такве утакмице су баш ретке.
Играње на голове у фудбалу је нешто најнезахвалније

Živa istina, kvota ništa ne znači. Pre neki dan sam između ostalog ubo Puškaš u gostima a kvota bila 2,8.

Ne znam kakve su kvote za basket, nikad nisam igrao ali nije loša sugestija, kladiti se na sport gde se bolje snalaziš. Uspešan sam i na fudbalu ali da mi nije pasija mislim da bih prestao davno. Ovako, sednem pa analiziram statistike i to traje po 1-2 sata da nađem nešto a dešava se da nekad sedim uzalud. Juče sedim buljim, vidim ova 2 što sam pomenuo ali treći da tražim nešto nisam više imao živaca. :D

Ја само фудбал пратим, о кошарци појма немам али сам по статистици приметио да та игра на кошеве често може добро да се прогнозира јер ми се чини да је статистика у кошарци много меродавнија од статистике у фудбалу. У фудбалу је луда кућа по том питању, нарочито кад се игра на голове. Колико сам само пута пао за један гол...... Одиграм 1-5 туниску лигу буде 6 голова......одиграм 1-5 холанђане буде 0'0....невероватно.....да човек не поверује шта све може у фудбалу да се деси.

Samo singlovi, samo čelična disciplina, samo na sportove koji se mnogo dobro poznaju.
Poslednjih 10 godina uvek 1 000+ evra dobar za sezonu NBA, izuzev ove poslednje skraćene zbog kovida kada sam bio na nuli.
A može i mnogo mnogo bolje, jer moji ulozi su relativno mali, kada postanu veći ne pogadjam toliko dobro.

Evo nekoliko tiketa iz prethodnih dana, naravno igrao sam i singlove, gde sam takodje dobar i to poprilično.

Nešto iz evropske košarke

888888.jpg

Mnogo kombinacija, dobitak skroman za uplatu, ali mi je na meču Fener-Barsa praktično izbijeno još 30-tak hiljada glupavom penal završnicom.

555555.jpg

Dupli sistem sa samo dve utakmice koje su imale visoku marginu z apoene a malo košgetera u ekipi.Lagano došlo.

75765767.jpg

Samo jedna utakmica samo četiri moguća košgetera, u najavi tesan meč sa mnogo poena, prilično lako, posebno mnogo lakše kad prodje.:per::per:

To ne znam, ali svejedno ne vidim ni razlog zaszo bi gasio neki racun....Prosto ne ides vise tamo i ok..
Ok, hvala. 🙂

Negde sam pročitao da mogu samo privremeno od 3 meseca do 2 godine, pa bilo cudno. Nesto se mislim kad mozes u banci da ugasis racun zašto ne bih mogao u kladionici. Malo je bezveze. Inace znam imam racun u mozzart, s uplatim jednom u 6 mes na racun tako vec nekoliko godina. Igram samo kad odem licno. Vise tako volim.

Ja sma u Mozzartu skoro isključivo igrao do pre neku godinu, kada su postali bezobrazni, pa ne možeš da igraš ovo, pa ne možeš da kombinuješ ono......Sad mi služe samo kada treba neko da mi uplati novac, onda umesto da čekaju u banci ili plaćaju proviziju u pošti, oni mi uplate na nalog, a ja odmah podignem kod mene u poslovnici.
Od pre neki dan u Admiralu počeli da daju u ponudi i asistencije i skokove kod NBA tako da ću se fokusirati na njih.

Ja sma u Mozzartu skoro isključivo igrao do pre neku godinu, kada su postali bezobrazni, pa ne možeš da igraš ovo, pa ne možeš da kombinuješ ono......Sad mi služe samo kada treba neko da mi uplati novac, onda umesto da čekaju u banci ili plaćaju proviziju u pošti, oni mi uplate na nalog, a ja odmah podignem kod mene u poslovnici.
Od pre neki dan u Admiralu počeli da daju u ponudi i asistencije i skokove kod NBA tako da ću se fokusirati na njih.
Kolike su provizije prilikom podizanja novca kod domaćih?

Vidim da kod pojedinih stranaca samo prva isplata ide bez provizije.

Има данас неколико дербија. Ту сам увек волео да одиграм 3+ па шта буде

5uBJYzh.jpg

Колико ја знам не можеш да подигнеш сав новац него мораш да одиграш нешто за 30% новца да би могао да подигнеш ?

Има данас неколико дербија. Ту сам увек волео да одиграм 3+ па шта буде

5uBJYzh.jpg

Колико ја знам не можеш да подигнеш сав новац него мораш да одиграш нешто за 30% новца да би могао да подигнеш ?
Ja sam bogme nekoliko puta sav novac podizao u Mozzartu, bez ikakvih problema.

Шта рећи бре..........!!
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje-2018#/ticket-status/1973-01137-5776-422
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje-2018#/ticket-status/1973-01137-2827-411
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje-2018#/ticket-status/1973-01137-1092-895

Овде ме прекид меча Лион-Марсеј коштао 3 хиљаде мада можда је и добро што је прекинут, можда би дошло 0-2 гола:
https://www.mozzartbet.com/sr#/ticket-status/1963-9127026-1973
Галата-Фенер дошло у последњем минуту

Уз овај имам још један добитан тикет, а и на њему је меч отказан :hahaha:
https://www.mozzartbet.com/sr#/ticket-status/1973-01137-8269-595

Какве су шансе да се све ово деси у једном дану јбт....... Срећа па нисам улагао много па је и разочарење мање.......

Back