Kladionica, tiketi, tipovi...

• Začetnik teme Začetnik teme giga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa danas ima svačega od tih slobodnih opklada, od toga koja će firma prva prestati da proizvodi automobile sa dizel motorima, preko pojave vanzemaljaca, pa sve do toga kako će se zvati sledeće dete Novaka Đokovića ili kada će se udati Jelena Rozga, mislim da ne reklamiram sad ove idiote odozgo koji mi još nisu obradili tiket, ali recimo upravo kod njih ima svakakvih budalaština u ponudi, čak i u kom mesecu će u BG nastupiti temperaturni maksimum.

Pa danas ima svačega od tih slobodnih opklada, od toga koja će firma prva prestati da proizvodi automobile sa dizel motorima, preko pojave vanzemaljaca, pa sve do toga kako će se zvati sledeće dete Novaka Đokovića ili kada će se udati Jelena Rozga, mislim da ne reklamiram sad ove idiote odozgo koji mi još nisu obradili tiket, ali recimo upravo kod njih ima svakakvih budalaština u ponudi, čak i u kom mesecu će u BG nastupiti temperaturni maksimum.
Pa naravno. Obožavam činjenicu da mogu uzeti pare u sportskoj kladionici a da pritom ne znam ništa o fudbalu. Ok, znam šta je ofsajd. I veruj mi, nije mi bilo lako objasniti

To je tačno :ok:, uostalom u kladže zalazi svakakav svet, od laika do istaknutih sportskih radnika, bivših sportskih zvezda, meni su najsimpatičnije curice koje su fudbalske sudije u nižim rangovima, a i najveća egzotika u ponudi su upravo utakmice naših najnižih nivoa takmičenja, to je neiscrpan izvor šege. :D

Evo od pre neki dan

20190824_152555.jpg

Al ovi Islanđani su šou, priča se da su pošten svet, ono ni kuće ne zaključavaju, nema kriminala na ostrvu, sve kao carstvo iz Kockice, pravi tratatatirci, ali čim se približi kraj prvenstvima tu krene muljanje i štela, evo Grota gubi na poluvremenu od Aftureldinga sa tri komada u mreži, ako ne obrnu moj 1X;3+ će doći u nekoj drugoj sezoni, i svaki put autsajderi otkinu favorite sa kamarom golova kad treba opstati u ligi, ništa simbolična pobeda, samo dušmansko rokanje, kad nas puštaju braća daj da ih ugazimo. :lol:

:lol: Hteo sam da vam pokažem tiket koji mi je prošao, ali je toliko dugačak da bi morao da ga hvatam iz dva skrinšota, pa sam odustao, negde oko 300 kombinacija samo dva para, Bajerna i Sitija, ali nije kompletno prošlo, jer nije došlo 1;5+, 5+, 6+ i 7+ kod Bajerna, a Siti je kao što je poznato razvalio i tu se sve potrefilo.

Back