Kladionica, tiketi, tipovi...

• Začetnik teme Začetnik teme giga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Opet povrede...
Bayer Leverkusen v Kaiserslautern
Bayer Leverkusen: Corluka, da Costa, Schwaab, L. Bender, Sam
Kaiserslautern: Knaller, Heintz, Linsmayer, Lucas, Orban, Simunek, Borysiuk, Tiffert, Jörgensen, Kouemaha, Shechter
tip 1

Hoffenheim v Hamburger SV
Hoffenheim: Casteels, Gulde, Jaissle, Klingmann, Vorsah, Thomalla
Hamburger SV: Mickel, Aogo, Besic, Diekmeier, Labus, Rajkovic, Stepanek, Sternberg, Behrens, Bertram, Castelen, Ingreso, Lam, Nagy, Tavares, Guerrero

tip 1

Juventus v Lazio
Juventus: -
Lazio: Dias, Klose, Stankevicius, Lulic
tip 1

Parma v Novara Calcio
Parma: Paletta
Novara Calcio: Ludi, Paci, Marianini, Ujkani, Caracciolo
tip 1

хехе
Знам,ал требају нам 2 гола за пролаз.
Неће да може тако. :whistling::whistling:

Sta 2? 4 gola bre!

Па ја кажем за минимум.
Ал у праву си,кад пунимо,пунимо до краја! :lol::lol:

Ja ne navijam za Paritzan dok je Djuric u upravi. Gov*o jedno samo nas krade ebem mu sve.
Tesko da mozemo da damo i 1 a kamoli 2 ili vise golova.

Прошле године је било за Ипсвич да ће доћи из 1-х.
Кад оно било 0:0 на полувремену,а у свим кладионицама блокиран.

Pa budale.Plaše se da ne izgube pare,a u stvari su glupi.

Koliko je samo utakmica bilo blokirano a došao je sasvim drugi ezultat.Ako držiš kladionicu,to je rizik.Ili dobiješ ili gubiš.Mada ja mogu da kažem da ne može biti niko u minusu ko drži kladionicu.Pukneš jedno kolo kad dodje sve realno,ali zato posle 7-8 kola se rasturiš od para.

Po meni,najbolja kladionica je MOZZART ubedljivo.Ne pamtim kad su blokirali neki meč.

Pa budale.Plaše se da ne izgube pare,a u stvari su glupi.

Koliko je samo utakmica bilo blokirano a došao je sasvim drugi ezultat.Ako držiš kladionicu,to je rizik.Ili dobiješ ili gubiš.Mada ja mogu da kažem da ne može biti niko u minusu ko drži kladionicu.Pukneš jedno kolo kad dodje sve realno,ali zato posle 7-8 kola se rasturiš od para.

Po meni,najbolja kladionica je MOZZART ubedljivo.Ne pamtim kad su blokirali neki meč.

Па добро,јесте велики губитак за власнике нека сигурна дојава.
Замисли квота 20,дође ти 10 ликова,свако по 500 динара уплати и оладе те за 1000 евра.

Evo nesto za danas :

FK Septemvri Simitli - PFC Ludogorets 1947 Razgrad (Tip) 1 kvota 10
Metalurg Zaporizhya - FK Shakhtar Donetsk (Tip) 1 kvota 11,5
Atletico Madrid - Real Madrid (Tip) 2 kvota 1,55

a evo i nesto sigurnije :

QPR - Swansea (Tip) 1
Waalwijk - PSV (Tip) 2
Nurnberg - Schalke (Tip) 2
Hannover - Wolfsburg (Tip) 1

А ***.
Ја можда одиграм сп1(победа са нулом)
Moze i to.
Ne mogu da te razumem.Ja sam Zvezdaš od glave do pete i obožavam Zvezdu ma ko god da bio predsednik kluba.

Znači ti možeš da voliš ili ne Djurića ali taj Djurić nije klub za koji ti navijaš.

Nisam bas bukvalno mislio... idalje volim Partizan ali necu da idem na stadion dok ne ode Djuric a od Samroka sam prestao da uposte pratim nasu ligu.

Back