Kladionica, tiketi, tipovi...

• Začetnik teme Začetnik teme giga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ako neko koristi bet-at-home ili hoce da koristi ovi daju 5 eura bonus pa nek proba
trebate se regat na njihov sajt
trebate se regat na bet-at-home ako nemate račun, ako imate preskočite ovu stavku
trebate na nekom svom profilu:google+, forum, sajt......ostavit onaj link sa bonusom
trebate preko kontakta na sajtu da pošaljete supportu link gde ste okačili taj njihov link da oni provere, kad to vide dobićete u sanduče na njihovom sajtu kod sa bonusom.
kažu da će svako dobiti bonus, nema ograničenja, i još u postu ispod gde su ovi koraci treba da napišete zašto vam treba bonus, budite duhoviti, to nije uslov.
možda je packa da ulove nove ljude na sajtu, a možda stvarno daju bonus, ja poslao videćemo

http://www.wettnetzwerk.com/wett-bonus

Ako neko koristi bet-at-home ili hoce da koristi ovi daju 5 eura bonus pa nek proba
trebate se regat na njihov sajt
trebate se regat na bet-at-home ako nemate račun, ako imate preskočite ovu stavku
trebate na nekom svom profilu:google+, forum, sajt......ostavit onaj link sa bonusom
trebate preko kontakta na sajtu da pošaljete supportu link gde ste okačili taj njihov link da oni provere, kad to vide dobićete u sanduče na njihovom sajtu kod sa bonusom.
kažu da će svako dobiti bonus, nema ograničenja, i još u postu ispod gde su ovi koraci treba da napišete zašto vam treba bonus, budite duhoviti, to nije uslov.
možda je packa da ulove nove ljude na sajtu, a možda stvarno daju bonus, ja poslao videćemo

http://www.wettnetzwerk.com/wett-bonus

Dakle ja sam dobio 5 eura vaucer stavrno dele

Cska - Real T2-1+pp&1+dp
Napoli - Celzi 2+pp
Bazel - bajern 2
St. Etien - LOrient 0-2

Cska - Real T2-1+pp&1+dp
Barnsley - birmingem 2+(na gresku radnika posto sam hteo da odigram napoli celzi 30min+ tj da prvi gol padne posle tridesetog minuta ali ***)
Caen - okser 0-2
St. etien - Lorient 0-2
Bazel - bajern 2

danas je dan d za uzimanje love i placanje zaostalih racuna za struju, porez, infostan, telefon, mob, net, catv... hebote sta mi sve placamo :lol:

posto je bajern prso od bazela ima cela evropa da ga igra u svim varijantama bas ko intera :lol:

zato samo pametno i samo one indijance iz nizih liga jer tu je lova....

Back