Kladionica, tiketi, tipovi...

• Začetnik teme Začetnik teme giga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pre nekog vremena iskopao sam jedan program na netu koji dosta pomaze u selekciji parova za kladionicu. Program je besplatan trenutno, pa me zanima dal je protiv pravila da napisem nesto o njemu i postavim link za download ako je neko zainteresovan?

Kao sto i rekoh juce evo programa.
U pitanju je program autoselekt

Vise o programu

http://www.kladionica-ps.com/as92.html

program mozete skinuti sa
http://www.megaupload.com/?d=N2BOUN51

Osnovne stvari koje su potrebne za rad programa.

Program mora biti instaliran na C: particiji

Office 2007, i podesen engleski u regional and language options.

Na sajtu AS-a imate chat gde ce vam vec neko dati sve potrebne odgovore. Trebace koji dan da se udje u fazon, taman da se za vikendicu uzme neka lova :)

ja danas odigrao:

celzi 1
rendzers 1
bajern 1
lion 1
hapoel tel aviv 1
cska 1
crvena zvezda 2

kvota: 5,49
------------------------------------------------

man utd x2
man city 1
seltik 2
rapid w 1
inter x2
napoli 1
atl. madrid x2
sahtjor 2
metalist 1
sparta prag 1
partizan 1
psv 1
sportng 1

kvota: 36,34

E obrati sad paznju sta se desava. Padam vec nekoliko nedelja na kladionicu kako pocne prva utakmica. Ruku na srce prekipelo mi je da padam na male kvote pa sam poceo da igram na velike sa manjim ulogom. Danas kako pocne pocne utakmica tako padnem tiket. Padnem na dva ostane treci. Na njemu odigram:

18:45 Ajax - AZ 1ug2+
20:00 St. Truiden - Z. Beerschot 1ug2+
18:20 Sparta P. - Liberec 1ug2+
15:00 Jurmala - Olimps 1ug2+

Ovo zadnje je Letonska liga (ne znam sto sam to igrao) i igrala se kao prva na tiketu medjutim samo za tu utakmicu nije nigde izlazio rezultat. Pogledam na flashscore nema rezultata, na livescore isto a na mozzart pise 90' 0:0. Meni odmah bilo sumnjivo jer Letonska liga plus igraju autsajder protiv izrazitog favorita a da ne padne ni jedan gol na utakmici... Sacuvam tiket i pogledam ponovo rezultat posle 3-4 sata na flashscore ono pise 0:0 4:0. Ja se iznerviram bacim tiket i onako bezveze pogledam kad su pali golovi kad ono pise: '50, '60, '70, '80 minut. Meni opet sumnjivo pa odem na sajt Letonske fudbalske federacije i vidim da su golovi pali u:

17' Oleksandrs Kruckevičs
34' Leonardo Duarte da Silva
62' Leonardo Duarte da Silva
67' Leonardo Duarte da Silva

i da cekam samo jos utakmicu koja pocinje u 20:00h. Nemojte bacati tikete pre nego sto izadju zvanicni rezultati utakmica!

EDIT

Evo sada vidim na teletextu da je i Radnicki N. remizirao u gostima a on je ustvari izgubio 1:2.

Poslednja izmena:
Treci put za mesec dana padam Inter duplu sansu,protiv Trabzona u LS 1x kvota 1,06,onda u Calcu protiv nekog u gostima sam ih pao x2 kvota 1,10 i juce x2 protiv Catanije kvota 1,25...Raspali se...

Nema smisla ni igrati tako male kvote...

Ja danas padnem na Partizan (basket) za 4500, odigram PPH1 (-7) i bude nereseno :/
Muta je jednostavno klasa za Jovanovica i sada znam za ubuduce na sta da igram kad igraju Partizan i Radnicki.

Back