Kladionica, tiketi, tipovi...

• Začetnik teme Začetnik teme giga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jel imate u planu nešto za vikend da igrate? Ajde da vidim kojih biste 6 parova igrali od ovih? :ok:

Bolton Vonderers - Mančester Junajted
Sanderlend - Čelzi
Žirondins Bordo - Evian Tonon Gailard
Roma - Kaljari
Fiorentina - Bolonja
Augsburg - Bajer Leverkuzen
Borusija Dortmund - Herta
Osasuna - Real Sporting Hihon
Malaga - Granada
Vasko da Gama - Koritiba
Kardif Siti - Donkaster Rovers
Vest Hem Junajted - Portsmaut
Roda - Tvente
Herakles - Ajaks
Rasing Klub - Olimpo
Boka Juniors - San Martin San Huan
Eskišehirspor - Bešiktaš

Poslednja izmena:
Ферер - Родик, на Ферера квота 1,45 :eek: Да су исте квоте не бих играо, али овако играм 2. квота 2,55
Кешељ (8,5), мислим да ће дати више. Рецимо против Француске је дао око 23, шутеви за три поена 7/9, ако данас буде играо барем петнаестак минута, даће више. квота 1,85
Литванија - Србија, мислим да смо квалитетнија екипа од Литванаца али због домаћег терена а нашег пораза против Француске (који нажалост може оставити последице) играм на Литванце. Али наравно, надам се да ћу пасти! квота 1,95
Надал (игра финале), мислим да ће играти финале, данас ће добити Милера (додуше не лако, сетите се само претходног меча и 2 тај брејка),
а до финала га дели победа над Марејом. Не поцељујем Британца али мислим да ће Надал добити. квота 2,3

На ова четири пара квота 21. Мислим да је сасвим реалан листић, наравно, и ризичан али... "Ко ризикује, профитира". :D

Ферер - Родик, на Ферера квота 1,45 :eek: Да су исте квоте не бих играо, али овако играм 2. квота 2,55
Кешељ (8,5), мислим да ће дати више. Рецимо против Француске је дао око 23, шутеви за три поена 7/9, ако данас буде играо барем петнаестак минута, даће више. квота 1,85
Литванија - Србија, мислим да смо квалитетнија екипа од Литванаца али због домаћег терена а нашег пораза против Француске (који нажалост може оставити последице) играм на Литванце. Али наравно, надам се да ћу пасти! квота 1,95
Надал (игра финале), мислим да ће играти финале, данас ће добити Милера (додуше не лако, сетите се само претходног меча и 2 тај брејка),
а до финала га дели победа над Марејом. Не поцељујем Британца али мислим да ће Надал добити. квота 2,3

На ова четири пара квота 21. Мислим да је сасвим реалан листић, наравно, и ризичан али... "Ко ризикује, профитира". :D

Погодих све осим Кешеља. Мала минутажа и лоша игра... Пар његових тројки би нам донело и победу, али шта је ту је.

Челзи - Фулем 1
Лодра - Клемент 1
Валенсија - Барселона (хендикеп 1:0) 1Х
Валенсија - Барселона (6,5 жутих картона) 1
Манчестер Сити - Бирмингем 1
Јанг Бојс - Ксамакс (хендикеп 0:1) Х2
квота 11
пролазак 75% :)

dajte neke predloge za vikend, evo ja cu dati par utakmica a vi recite misljenja:
Man.City-Everton
Stoke-Man.United
Liverpool-Wolwes
Arsenal-Bolton
Mainz-Borusia D.
Bayern-Leverkusen
Salke-Freiburg
Borusia M-Nurnberg
Milan-Cesena
Lyon-Bordeaux
Lille-Lorient
Valencieres-Marseille