Kladionica, tiketi, tipovi...

• Začetnik teme Začetnik teme giga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
16k3pzb-1.gif

Untitled-4-1.jpg

Kipar `90,Portugal `43, Phila gubila 0:5 pa se nisam puno nervirao.

Umiksase nas Rusi,izgubili smo 1-0 :(
Nadam se da niko nije poslusao moj savet da se igra na Srbiju...Nema nama nista od reprezentacije u narednih dosta godina... A takve "zvezde" igraju u njoj... Da je neki klub...lomili bi sve redom...
16k3pzb-1.gif

Untitled-4-1.jpg

Auuuu...steta...Tako sam ja jednom pao jedan par (od 17) za 100 din...a stavio bukvalno sve sto sam video u listi...mada su kvote bile 1.5 - 1.8
Ovo tvoje su i rizicniji parovi i sve...prava steta :neutral:

Vidim da se ti i tagata ozbiljno bavite sa kladzom,citao sam vase postove i gledao tikete.Da li mozda znas neki forum ili sajt nebitno za ljude koji su stvarno ozbiljni u ovoj prici??Ja nalecem samo na neke sarlatane i maloumnike koji prodaju maglu i to bukvalno.Pun ih je net....Ako mozes da mi pomognes....pusti mi poruku.Pozdrav i svako dobro...

16k3pzb-1.gif

Untitled-4-1.jpg

Vidim da se ti i tagata ozbiljno bavite sa kladzom,citao sam vase postove i gledao tikete.Da li mozda znas neki forum ili sajt nebitno za ljude koji su stvarno ozbiljni u ovoj prici??Ja nalecem samo na neke sarlatane i maloumnike koji prodaju maglu i to bukvalno.Pun ih je net....Ako mozes da mi pomognes....pusti mi poruku.Pozdrav i svako dobro...

Ne postoji carobni forum ili sajt.
Potrebno je mnogo vremena [puno radno vreme], para i zivaca ako hoces ozbiljnije da se bavis.Pa i ako imas sve to uspeh nije zagarantovan.
Svi dobri forumi su propali ili su na vestackom disanju.:(
Za statistiku koristim http://www.fudbal91.com/

Imas ovde [ http://my.aboogy.com/fernando ] sajtove za statistiku, vesti, golove, neke blogove koji su bili odlicni ali puno njih nije vise aktivno, neke sam obrisao...uglavnom se kladim na osecaj bez preteranih analiza.
kvote na favorite su sve manje, iznenadjenja [namestanja] sve vise, da imam neki dobar posao mislim da bih prestao potpuno da se kladim.

Poslednja izmena od moderatora:
Juce nije bio moj dan, ocigledno.
Ali evo da se iskupim, nesto za danas:
Fish - Davydenko - 1 kv. 1.55
R. Stepanek - Golubev - 1 kv. 1.6
S. Williams - Stosur - 1 kv. 1.3
Bayern - Cirih - 1 kv. 1.25
Barcelona - Real - pob1 kv. 1.45
kvota : 6

:vatromet:

Evo i za danas:
Seltik - Sion - 1
Bartoli - Hantucova - 1
Almagro - Berdih - vise gemova
Petrova - Mek Hal - 1
Stosur - Na Li - 1
kvota : 8,6
S' tim da su danas mnogo tezi mecevi, ostali samo najjaci.

Back