Kladionica, tiketi, tipovi...

• Začetnik teme Začetnik teme giga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
veceras u 20,30 h

St.Truiden-Mechelen X-2 @ 7.5
Tacan rezultat meca : 0-1 @ 8.5

srecno !

ko ne odigra kajaće se - a ko odigra kajaće se još više

ovo je doaz.Da se za dojavu ne traze pare,ali postoji edan problem,a to je sirenje informacije,nemoze se nesto masovno objaviti,pa da se samo prepise,ovo sam postavio samo da bi ste bili bili svesni da se ne namesta samo ko ce pobediti vec se namesta i tacan rezultat,nemislite valjda da sam ovo sanjao pa sam objavio san.

ovo je doaz.Da se za dojavu ne traze pare,ali postoji edan problem,a to je sirenje informacije,nemoze se nesto masovno objaviti,pa da se samo prepise,ovo sam postavio samo da bi ste bili bili svesni da se ne namesta samo ko ce pobediti vec se namesta i tacan rezultat,nemislite valjda da sam ovo sanjao pa sam objavio san.

Lagano si bio u pravu... O.o
Jaoooooo sto te nisam poslusala.... :(

...nista novo...cekamo sledecu...:D

Pado na Liverpul... uuuuu mamu im ebem...

Ja na Romu, *ebem im mateeeeeeeeeeeeeeeeer ludu 2:0 vodili i prime dva gola za 10 minuta, puuuuuuuuuuuuuu!!! Ne idem vise u kladionicu :mrgreen:

http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1208-6146515-855

Pogle kako mi lepe kvote prosle, i ubi me glupava ROMAAAAAAAAAAA na 1.5 kvoti majku li joj :D ne mogu doci sebi jos :sad2::sad2::sad2:

I ovde me Liverpul ukopa, al dobila sam jedno besplatno kladjenje, samo sam na par mesta isharala tiket hemijskom, hoce mi priznati to? sa strane je isharano?
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1208-5359213-855

Poslednja izmena:

Back