Kladionica, tiketi, tipovi...

• Začetnik teme Začetnik teme giga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo moja 3 tiketa danas. Videcemo kako cu proci, bicu zadovoljan i sa jednim da malo vratim sto sam ulagao ovih dana.

dobitak 3500

liverpul 3+
ajax 0-2
city 3+
psg 0-2

dobitak 7700

spartak X
ajax X
braga 1
viljareal 2

dobitak 3100

bayer 1
liverpul 1
city 1
psg 1

Poslednja izmena:
Dva tiketa u igri posle prvih utakmica. Ove golove forsiram al nikako ne pogadjam. Videcemo vrlo brzo.

Bio sam u pravu, al' *** voleo bih da nisam... :(

Inace, mene srusi Efes (da, igrao sam na njih u gostima), nekad se tako istripujem pa pogadjam kao neka iznenadjenja... Doduse, pogodio sam da ce Olimpijakos pobediti Fener u gostima.
Pored toga sam jos keceve na Liverpool, Ajax, City i Kahu Laboral

Kvota 39 i nesto. Ja reko´ ko zna sta je ubo lik, kad ono dva rezultata. To ga o***** jednom od koliko puta? Sumnjam da je 40 (da bi bar bio na egal), mora da je vise. Tako da...fin pogodak, ali da je ulozio 100 EUR pa da kazes alal vera. Ovako, kontam da ce vec do vikenda te pare otici odakle su dosle. :mrgreen:

Nego sta su ? Insajder informacija ili info ti je informacija iz kluba,o povredama igraca,finansijskim problemima i ostalim stvarima koje mogu uticati na rezultat.

Donekele si u pravu,nemozes biti siguran sta je prava dojava tj.insajder ali sve sto se naplacuje u to sa razlogom je podlozno sumnji.

"Badava dobiste-badava i dajite" za neupucene citat iz Svetog pisma.

Back