Kladionica, tiketi, tipovi...

• Začetnik teme Začetnik teme giga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa kad stavljas toliko parova, 4 puna kapa :mrgreen:

Nije 5 previse, narocito ne ovakvih 5. Premisljao sam se oko Atlante (jer sam vec imao negativna iskustva sa njima) i odlucim da ih ipak stavim jer igraju kuci protiv Sarlota koji nije neka ekipa, narocito ne u gostima. I tako Atlanta vodila i do 22 razlike i na kraju indijanci izgube... A na mesto Atlante sam mislio da stavim Njujork ili Oklahomu, bile su i bolje kvote, a i obe su dosle i na kraju stavim ove idiote :dash:

benfika 2:0
bravo majstore
:)

:kpozdrav:

Nego, ne znam da li da se radujem ili da se nerviram. Mrtvi Liverpul, nabijem ga na onu stvar.

p.s.: zive mi jos dve 11/13 kombinacije, jednu sam postavio ovde, druga je:

Barcelona (basket)
Montepaschi
Seppi
Maroussi (basket)
Kiel (rukomet)
Trier (basket)
Wacker 1X
Rennes
Benfica
Panathinaikos

E sad jos fale:

Boca
Golden State (basket)

A Werder sam omanuo na tom tiketu. Boca i/ili Golden State...mora da prodje bem li ga. :mrgreen:

O cemu ti? Lepo ti sve pise. Benfika mi je 12. pogodak na tiketu sa sistemom 11/13. Postavio sam jos jedan 11/13 tiket koji sam odigrao, i sad malopre jos jedan koji sam igrao (isto 11/13), gde cekam Boku i Golden State. To su tri razlicita tiketa. Ne kapiram sta zelis reci???

:kpozdrav:

Nego, ne znam da li da se radujem ili da se nerviram. Mrtvi Liverpul, nabijem ga na onu stvar.

p.s.: zive mi jos dve 11/13 kombinacije, jednu sam postavio ovde, druga je:

Barcelona (basket)
Montepaschi
Seppi
Maroussi (basket)
Kiel (rukomet)
Trier (basket)
Wacker 1X
Rennes
Benfica
Panathinaikos

E sad jos fale:

Boca
Golden State (basket)

A Werder sam omanuo na tom tiketu. Boca i/ili Golden State...mora da prodje bem li ga. :mrgreen:

Dos´o i ovaj sistem, doduse imam "samo" 11 pogodaka. Boca je za kantu (otkad ne igra Maradona). :mrgreen:

Ortak mi prica cirkus...na face neko objavio dojavu i peset duse pale na tu utakmicu....i ortak se iznervira i lupi neku bezveze utakmicu i stavi 1-2 ili 2-1..reko mi al zaboravi...Nemacka 2-3 liga....sutra ga dodaju svi za prijatelja a neki deda od 50 godine mu napise na cet... "Stefane svaka cast za juce ima li nesto za danas"..... :hahaha: :rotf: ortak se izgubio...nije ni igrao...zevzecio se...ortak mu kaze "pusi kuuuurac sve ti jeebem" :hahaha: :rotf: i deda mu kaze molim te daj mi nesto i ovaj lupio Inter 2 i pao.... :rotf: :klap:

Back