Kladionica, tiketi, tipovi...

• Začetnik teme Začetnik teme giga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A sto se tice sistema ja to volim da odigram ovako...
Nadjem 4 utakmice sa kvotom 1,7 ili vecom koje su mi poprilicno sigurne.
Odigram ih za 500 dinara u sistemu 3/4.Ako dodju 3 vratio sam pare,ako dodju sve cetiri dobar sam 1500 din.Nije puno ali polako,nakupi se.Opet napominjem,rentabilna kvota je minimum 1,65 da bi povratio novac na 3 pogodjene.
Inace po meni singl je najbolji,cisto 1,x ili 2 u glavu.Mogucnost dobitka 33,3%.Ako odigrate 2 utakmice to je vec 9 mogucih kombinacija sto znatno smanjuje mogucnost dobitka....Za nadalje ne vredi ni komentarisati.
Naravno uz sve ovo uvek odigram i po jedan ili dva tiketa po principu ulog 50 kinti,dobitak sedam osam hiljada...***,ponekad i dodje:whistling:

@serdja: da znas, kakav peh, strasno. Zao mi zbog tebe. Bice bolje.

Ja sam 11 od 12 i cekam sutra Benfiku. Svakako sam vec u dobitku, e sad pitanje je koliko ce to biti. Liverpul raspali me verovatno zeznuo za velike pare, ali o.k., necu da kukam. Solidno 11 od 12 ja bih rekao. :mrgreen:

Ukupno bih imao 78 kombinacija da sam ubo svih 13. Ovako...ne znam koliko kombinacija mi je preostalo nakon ovog Liverpulovog blama (mog´o bih sad da prebrojavam, imam ovde sve pred sobom, ali mrzi me...a i piva se pilo veceras, tako da... :mrgreen: ). Cekam Benfiku sutra pa cemo se sabrati (i oduzeti). :lol: Uglavnom, u plusu sam. Ajd´ ziveli.

Back