Kladionica, tiketi, tipovi...

• Začetnik teme Začetnik teme giga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Joj ljudi sta vam je, pa ko ce vam dati dojavu pravu za dz, i to jos na forumu gde ima sto ljudi koji prate temu. Da je prava dojava, poslao bi nekom na pp, dvojici trojici, a ne ovako javno... Ja nikad ne slusam te nazovi "dojave" uvek padnu, ili kad vam kazu da je dojava, igrajte suprotno od onoga sto oni kazu.

ALBINOLEFFE V PIACENZA Nesto je danas namesteno na ovoj utakmici... Ja mislim licno kec... Posto je na bet 365 kvota na kec 3.75, x je 1.4, a 2ica 9.... Na ostalim online kladionicama nema ove tekme...a ipak je u pitanju seria b...moralo bi biti...Probajte nesto da pronjuskate...

haha ja sam juce odigrao tiket za ponedeljak:
man s 1
union b 1
albinolefe 1 (kvota 2,05)
sporting 2
hapoel 2
..........................................

ALBINOLEFFE V PIACENZA Nesto je danas namesteno na ovoj utakmici... Ja mislim licno kec... Posto je na bet 365 kvota na kec 3.75, x je 1.4, a 2ica 9.... Na ostalim online kladionicama nema ove tekme...a ipak je u pitanju seria b...moralo bi biti...Probajte nesto da pronjuskate...
Komsija koji radi u Italiji mi je rekao da ce biti prelaza iz keca ili dvojke, a konacan ishod je iks! Isplati se odigrati 2 tiketa...

danas se igra Man-City-Everton.

Juce umalo da opet ne dobijem velke pare poslee dva meseca suše:

ALMERIA-GETAFE 2 2:3
MALAGA- AT-MADRID 2 0:3
SOCHAUX-BORDEAUX 2 1:1

Za prve dve sam bio siguran da ce biti dvojke i onda me sjebe ova najgora u kojoj mi je trebalo pola sata da razmislim sta da odigram:dash:. Umesto mogo sam komotno da odigram Leverkusen i Bayern 3+ pa bi pogodio. :dash:

Dosao x... XAXAXAXAXA...Kakva teska namestaljka...kud ne uplatih nesto vece na x, al diglo se dosta na online ruletu :D
Ne moze da se isplati u mozzartu u NS...Mora uvek u istoj kladionici...sto je po meni najveca glupost, mislim, ako je jedna firma, imaju povezan sistem...makar da omoguce u jednom gradu da moze da se bilo gde podigne.

Dosao x... XAXAXAXAXA...Kakva teska namestaljka...kud ne uplatih nesto vece na x, al diglo se dosta na online ruletu :D
Ne moze da se isplati u mozzartu u NS...Mora uvek u istoj kladionici...sto je po meni najveca glupost, mislim, ako je jedna firma, imaju povezan sistem...makar da omoguce u jednom gradu da moze da se bilo gde podigne.

Jao, koja glupost, ne verujem znaci...

Back