Kladionica, tiketi, tipovi...

• Začetnik teme Začetnik teme giga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ljudi mene interesuje da li ce banke zezati i pitati za poreklo novca? jer nije placen porez? znam da se moze ici preko MB ali opet dodje na isto da li je MB ili kartica......

kolko ste najvise podigli na svoj devizni?

imam ja racun na bet365,expekt,betathome i nisam pocetnik, ali cujem da se prica o neko mzakonu da nije legalno jer se neplaca porez!
Треба само да отвориш рачун у банци...мислим да је минимум 20 евра....
И да имаш онај програм на компу....
Иди у банку и распитај се...10 минута ти је то...
Нема ништа лоше,кажњиво итд...

imam ja racun i povlacio sam manje iznose od 100 eura sa Moneybookersa ali kazu ako se povlaci vise od 200 eura da banke traze poreklo novca! samo me interesuje da li vam se to desavalo? inace racun imam u intezi...

p.s. o kakvom programu pricas? kod mene sve radi bez programa....

Za danas:

Slovan v Stuttgart: 2 kvota 1.70 :tick:
Genk v Porto: 2 kvota 1.95 :tick:
Timisoa v Man. City: 2 kvota 1.60 :tick:
Sturm v Juventus: X-2 kvota 4.50 :cross:
BATE Bo. v Maritimo: X-1 kvota 5.25 :tick:

E tacno sam znao da ce Juve da me proda. Zadnje dve-tri sezone ceo svet pada na njih i ja jos veci debil opet ih stavim na tiket. Stvarno, svaka mi cast. Treba mi dodeliti titulu najveceg retarda i glavonje na svetu :roll:

Danas sve kako treba, osim Galate,

lost1-1.jpg

jedan optimisticni :lol:

2od7-1.jpg
ali zahvaljujuci live-u nadoknadjeno i to.

T2-1.jpg

T3-1-1.jpg

T1-1-1.jpg

T4-1-1.jpg

T5-1.jpg

T6-1.jpg

T7-1.jpg

T8-1.jpg

T9-1.jpg

:cool:

kolo-1.gif
:pivce:

Poslednja izmena:
Evo danas da vas castim neki parovima :lol::per:

CSKA Moskva-Anortozis...........................................1:mrgreen:
Slovan Bratislava-Stutgart.........................................GG:dash:
AIK-Levski................................................................0-2:mrgreen:
Palermo-Maribor.......................................................1:mrgreen:
AZ-Aktobe..............................................................1:mrgreen:

Neznam ni šta odigrati, evo parova koji "moraju" doći :per:

EDIT :Uplatio sam nešto drugo, Štutgart sam odigrao 3+ a ne GG..

Isti djavo 3+ ili GG nista nije ni doslo :lol:

Hrm, dosao GG Liverpul v Arsenal, ali pukom srecom, jer su golmani oba tima kiksirali (Almunija nije pokrio blizi ugao, Reina uterao loptu sam sebi u gol).

Koliko se secam rezultata, ti si pogodio sve 3 koje si tipovao.

A vi sto pricate o statistici. Dzaba sve to, kad u fudbalu moze sve da lici na 1 ili na x ili na 2, ali u 90-om minutu neko da autogol, i svi sistemi padaju. Siguran sistem ne postoji, sem da ste mnogo jaki i da imate dojave o namestenim utakmicama.

1. WTA - Montreal - Svetlana Kuznetsova vs Jie Zheng

2. 21/08/2010 WTA - Montreal - Marion Bartoli vs Victoria Azarenka
(To Win Match) Victoria Azarenka 1.40 None To Run
3. 20/08/2010 Excelsior v NEC
(Goal / No Goal) Goal (both teams to score) 1.57
ten-1.jpg

te2-1-1.jpg
Koliko se secam rezultata, ti si pogodio sve 3 koje si tipovao.

A vi sto pricate o statistici. Dzaba sve to, kad u fudbalu moze sve da lici na 1 ili na x ili na 2, ali u 90-om minutu neko da autogol, i svi sistemi padaju. Siguran sistem ne postoji, sem da ste mnogo jaki i da imate dojave o namestenim utakmicama.
Ili penal u `94. kao Academica.
l1-1.jpg

Svajni, `92.min.
dance3-1.gif

b-1.jpg

Hmm, razmisljao sam da igram i na Totenhem ali postoji informacija da nece igrati Defo, Robi Kin, Pavlichenko, Modric, Wudgejt i Dos Santos, tako da sam odustao od te ideje. Cak i bez njih Totenhem ima kvaliteta da pobedi ali ne znam.... previse rizicno, cak i za mene ;)

Ma čak i da je to istina oni su dovoljno jaki da pobede Stoku.A neverujem da toliko igrača ne igra.

Back