Kladionica, tiketi, tipovi...

• Začetnik teme Začetnik teme giga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
....aaaaa...ne mogu da verujem, da ovo nisam videla ranije:(
....da li je ovo za danas, jeste naravno, ja nešto kasnim u zadnje vreme....:(:(:(

I bolje.z:((
Ne mogu da verujem,sta god postavim ovde,padne.
superstition-1.gif

Zato sam i prestao.
alba dobila,pored brojnih iskljucenja od po 2min, i 10min kazne za golmana, ne secam kad se zadnji put to desilo,zavrseno 3:2.
jelen-1.gif

Odigrao sam danas 11 tiketa/singlova, 7 pogodio, ovaj pao i cekam jos 3.Kako god da zavrsi, dobar sam.Ovo sam postavio iz najbolje namere, kao najsigurnije al nece.

I bolje.z:((
Ne mogu da verujem,sta god postavim ovde,padne.
superstition-1.gif

Zato sam i prestao.
alba dobila,pored brojnih iskljucenja od po 2min, i 10min kazne za golmana, ne secam kad se zadnji put to desilo,zavrseno 3:2.
jelen-1.gif

Odigrao sam danas 11 tiketa/singlova, 7 pogodio, ovaj pao i cekam jos 3.Kako god da zavrsi, dobar sam.Ovo sam postavio iz najbolje namere, kao najsigurnije al nece.

....opusti se....biće drugi put.....

Ma opusten sam ja, kazem ti danas OK dan,dosta toga sam pogodio, samo se nerviram ako je neko prepisao i pao zbog mene.
Isto tako i ja kad planiram da odigram jedno a prepisem nesto sa neta i padnem, ocu da poludim.
evo jedan od nocnih koje cekam, da se iskupim.:lol:

Okruglo 2.00, racunaju se i ev.produzeci.

Ma opusten sam ja, kazem ti danas OK dan,dosta toga sam pogodio, samo se nerviram ako je neko prepisao i pao zbog mene.
Isto tako i ja kad planiram da odigram jedno a prepisem nesto sa neta i padnem, ocu da poludim.
evo jedan od nocnih koje cekam, da se iskupim.:lol:

Okruglo 2.00, racunaju se i ev.produzeci.

....e to me zanima...kako se igra da bi se i produžetci računali.....z:hm:
...skoro sam odigrala tiket, mislim da je na predhodnoj strani...i zeznuli me
produžetci....z:mrgreen:
....ima li šta za sutra da se igra...ili ništa do subote i nedelje....

Produzeci su na online kladionicama, ali za kosarku i hokej a ti si igrala fudbal.
Kvote su malo manje ali je zato sigurnije, vazi cak i ako pobede nakon penala.Druga dobra stvar je sto mozes da biras hendikepe[sa koliko razlike ce pobediti] i sto nema uslova u broju meceva....
Bice sigurno nesto i sutra,postavicu oko 14h, kad sam igrao 31.12. i 01.01.,bice i sutra.z:lol:

Produzeci su na online kladionicama, ali za kosarku i hokej a ti si igrala fudbal.
Kvote su malo manje ali je zato sigurnije, vazi cak i ako pobede nakon penala.Druga dobra stvar je sto mozes da biras hendikepe[sa koliko razlike ce pobediti] i sto nema uslova u broju meceva....
Bice sigurno nesto i sutra,postavicu oko 14h, kad sam igrao 31.12. i 01.01.,bice i sutra.z:lol:

To je za mene ipak ko kvantna mehanika....držaću se ja ovoga..pa šta bude
biće....z:)

.....ok, videću na vreme nadam se.....i neću ništa da kažem da ne ureknem,
pu, pu,......z:lol:

Back