Kladionica, tiketi, tipovi...

• Začetnik teme Začetnik teme giga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@tsartsaris - jako se tesko izgovara, meni ne da nije doslo nista, doslo mi zadnji put, 03.10.2009. na Chelziju i Sevilji singlovi

al kao sto vidim i Vama retko dolazi sa daleko vecim ulozima ali manjim kvotama, pa se ne sekiram.

Al sad ozbiljno : kako racunas taj sistem 2/3, koliko ti se zaista isplati da ulozis toliko novca za 3 utakmice sa jako malim kvotama - ako pogodis 2 - i dalje si u debelom minusu ?!

Od mene, mojim fanovima :

singl : Blekpul 2.40 jedna crvena

singl : Reading 3.70 jedna crvena

Dva Olimpijska i suprotna zakonima fizike :

Prvi fras :

Lion X2 1.69
Rangers 1 1.75
AZ 0-2 2.05
Olympiakos 1 1.80
Barnsli X2 1.69
WBA 1 1.55
Ipsvic 1 2.20
Stevenage 1 1.60
Midlzbrou 1 1.70 ukupna kvota 171

Drugi fras:

Acrington X 3.1 F
Stutgart 4+ 2.45 F
Blackpool 1 2.40 F
Not For X 3.10 F
Bristol City 1 1.80 F
Reading 2 3.70 F

Dole 2/6 Barsa Inter Cardiff Njukasl WBA i Midlzbrou svi do pobede al na poluvremenu da bude ИКС

Takodje sutra CSKA-MUTD X u glavu ako prodje neki singl - ovde se ulaze 1 crvena

Zasto Beskitas 7+ ? Sad ce neko da kvotuje NE ZANIMA NAS :)

2008/2009 Fenerbahçe - Arsenal 2:5
2007/2008 Liverpool - Besiktas 8:0
2004/2005 Manchester United - Fenerbahçe 6:2

Ukoliko ne dodje protiv Nemaca , doci ce protiv MUTD, moraju Turci da odigraju sedmicu :) a i red je na Besiktas, dosta 2 puta Fener.Kvota u Atlantiku je 22.00

Sistem je 2/3 puta 2/3. Znaci 9 kombinacija.
Igram ga zato sto daje dobru sansu da izvuces ulog ( zavisi od broja promasenih).

Sa ovakvim kvotama kao sto ja igram sa svih 6 pogodjenih imas kvotu oko 3 .
Sa 5 pogodjenh ( 2+3 ) izvlacis oko (opet zavisi od kvota) obicno oko 80-90% uloga.
Sa 4 pogodjena (2+2) izvlaci se oko 30 -40% uloga.
Zato sto igram sa vecim uplatama bitno mi je da se stitim koliko toliko. Nije mi svejedno na uplatu npr. od 100 evra ako promasim jednu da li cu sve izgubiti ili cu izvuci skoro celu uplatu....

@ tsartsaris

Al sad ozbiljno : kako racunas taj sistem 2/3, koliko ti se zaista isplati da ulozis toliko novca za 3 utakmice sa jako malim kvotama - ako pogodis 2 - i dalje si u debelom minusu ?!

Nisi odgovorio baba Vangi kako racunas taj sistem,
objasni coveku baba to nije nikad racunala,ipak je to sistem u sistemu,da zna predpostavljam nebih te ni pitao,
Ako nezna sta je dobitni a sta gubitni tiket,kako ce razumeti sistem u sistemu.
Vidim da si se zainteresovao za objasnjenje samo zeza ono ali

"Nevredi coravom namigivati niti gluvom saputati"
Ovo i vrapci znaju:

" Ako od jednog dolara nemogu da zaradim 1000 $ onda od 1000 $ mogu da zaradim
jedan $ " ( odnosi se imedju ostalog i na sportsko kladjenje )

Sad ako to nekome neodgovara to je vec nesto drugo i nije za ovaj forum.
Pozdrav:bye:

Ajd posto sam prozvan:

2/3 Berer - Kontinen 1-1.38 :tick:
2/3 Beluci - Nilsen 1-1.30 :tick:
2/3 CSKA - Mancester J. X2-1.30 :tick:

2/3 Porto - Apoel 1-1.25 :tick:
2/3 Fenerbahce - Barselona 2-1.42 :tick:
2/3 Cibona - Siena 2-1.40 :tick:

Ukupno : 3.23 uplata : 7000

Jos Porto....:worth::worth:

A smanjio sam uplatu zbog Siene....ono 45 razlike.....odavno nisam video da se neka ekipa raspala kao Cibona u drugom poluvremenu...

Poslednja izmena:
@ tsartsaris

Nisi odgovorio baba Vangi kako racunas taj sistem,
objasni coveku baba to nije nikad racunala,ipak je to sistem u sistemu,da zna predpostavljam nebih te ni pitao,
Ako nezna sta je dobitni a sta gubitni tiket,kako ce razumeti sistem u sistemu.
Vidim da si se zainteresovao za objasnjenje samo zeza ono ali

"Nevredi coravom namigivati niti gluvom saputati"
Ovo i vrapci znaju:

" Ako od jednog dolara nemogu da zaradim 1000 $ onda od 1000 $ mogu da zaradim
jedan $ " ( odnosi se imedju ostalog i na sportsko kladjenje )

Sad ako to nekome neodgovara to je vec nesto drugo i nije za ovaj forum.
Pozdrav:bye:

U K L A Dj E NjU nema zarade. Kuca uvek dobija.Upamti - KUCA UVEK DOBIJA !!!

Ti si ziv primer.Odigras male kvote na puno para i - P E N ! S !!!!!!!!!!!!!!!!

Poz Cibono1.35 Inter 1.40 bogami kako je krenulo mozda i Chelzi 1.40

mentalacu moja banka je uvecana za 30% ali ti si ovan i nemas pojma sta to znaci volino jedna
internet nije projektovan za takve debile ali nazalost i budale mogu da ga koriste kao i sto koriste i druge stvari.
Sve je napravljeno za pametne a za budale samo sanatorijumi.
Konjino postavi jedanput tiket koji ce proci,takvu budalu jos nisam sreo.

Jos Porto....:worth::worth:

A smanjio sam uplatu zbog Siene....ono 45 razlike.....odavno nisam video da se neka ekipa raspala kao Cibona u drugom poluvremenu...

Dodje i Porto...malo teze i 20 minuta sa igracem manje....ali dobitak se pise 22600.
600 za cast radnici u kladionici za estetski uzitak koji pruza pogled na .....njene bujne grudi....15 000 zarade...malo li je na ovu krizu.
Jos da je ovaj Volsburg dosao 7+....zamalo....

danas komentari na poslu oko Reala....jes da nisam mogla da igram,
ali kao uvek pregledam kvote..i napravim kombinacije...onda to nekad
neko uplati...meni ne smeta:D
tvrde neki pametnjakovići kao ma Real MORA da dobije......ništa ne
mora.......:think:

Ajde da ne bude svi generali posle bitke pametni....ali stvarno mi je Real bio samo 3+, a kec...:think::think: jer je ocigledno da kada su bez C.Ronalda imaju mnogo,mnogo problema

@tsartsaris - jako se tesko izgovara, meni ne da nije doslo nista, doslo mi zadnji put, 03.10.2009. na Chelziju i Sevilji singlovi

al kao sto vidim i Vama retko dolazi sa daleko vecim ulozima ali manjim kvotama, pa se ne sekiram.

Da osim prorockih sposobnosti imas i dar da pogadjas sta je neko igrao.

Od mene, mojim fanovima :

singl : Blekpul 2.40 jedna crvena

singl : Reading 3.70 jedna crvena

A gde si ti to izvukao informaciju da krljavi Reading ima interesovanja sa plus osakacenom odbranom da dobije QPR na njihovom terenu koja je jedna od najstabilnijih domacih ekipa?!
Svasta ...

Dole 2/6 Barsa Inter Cardiff Njukasl WBA i Midlzbrou svi do pobede al na poluvremenu da bude ИКС

A jel si se raspitao jel moze da se igra 0/6?

Takodje sutra CSKA-MUTD X u glavu ako prodje neki singl - ovde se ulaze 1 crvena

Zamalo. :lol:

asto Beskitas 7+ ? Sad ce neko da kvotuje NE ZANIMA NAS

2008/2009 Fenerbahçe - Arsenal 2:5
2007/2008 Liverpool - Besiktas 8:0
2004/2005 Manchester United - Fenerbahçe 6:2

Ukoliko ne dodje protiv Nemaca , doci ce protiv MUTD, moraju Turci da odigraju sedmicu a i red je na Besiktas, dosta 2 puta Fener.Kvota u Atlantiku je 22.00

Hehe, zar ovo nije bila bomba kola? Ne samo da nisi pogodio tip, vec si izabrao jedinu utakmicu bez golova. Kakav blam :hahaha:

U K L A Dj E NjU nema zarade. Kuca uvek dobija.Upamti - KUCA UVEK DOBIJA !!!

Pa dobija kad se sve sabere. Rekreativci, deca ( ovoj grupi verovatno pripadas ), kao i patoloski kockari su glavna musterija kladionica.
No ljudi koji znaju da cene svoj novac, sistemski ga rasporedjuju, imaju dobar money managment, psiholoski su stabilne osobe mogu da zarade ovde. Ja znam dosta ljudi koji zive od kladionice ne samo kod nas vec i u inostranstvu. Ovo je mali procenat onih koji se klade ali ti ljudi postoje, nisi znao :lol:
Takoreci gubitak koje kladionice trpe od drugih, gubici prvih visestruko nadmasuju pa su kladionice uvek u debelom plusu.
Po ovome sto si gore napisao moze se cak zakljuciti da ti uopste ozbiljno ne shvatas kladionicu, jer ti je primamljiviji veliki novac koji ne mozes nikad osvojiti astronomskim kvotama (takoreci ti si dugorocno u debelom minusu) od kladjenja gde velik novac mozes osvojiti uz manji rizik.

Naravoucenije povodom tvojih postova ovde jedino moze glasiti :

"IMA LI MODERATORA OVDE ?"

:hahaha::rotf::hahaha::rotf::hahaha:

Ajde da ne bude svi generali posle bitke pametni....ali stvarno mi je Real bio samo 3+, a kec...:think::think: jer je ocigledno da kada su bez C.Ronalda imaju mnogo,mnogo problema

jasno mi je šta pričaš....u kući imam jednog strastvenog navijača Reala..i velikog
fana Ronalda...ali kako se ono kaže, nije svaki dan Badnji dan....:think:tako ni to,
ne mogu ni oni uvek da budu najbolji....:sad2:

sad mi je još krivlje što nisam mogla da igram danas...ali valjda bude nešto za
vikend....:D

Dodje i Porto...malo teze i 20 minuta sa igracem manje....ali dobitak se pise 22600.
600 za cast radnici u kladionici za estetski uzitak koji pruza pogled na .....njene bujne grudi....15 000 zarade...malo li je na ovu krizu.
Jos da je ovaj Volsburg dosao 7+....zamalo....

Cestitke. I meni je danasnji tiket prosao, ali juce me je zasro` Inter, tako da sam u nekom plusu kad se sve sabere i oduzme 800 dinara :rumenko:
A steta Volsfburga, zamalo :lol:

Nisi valjda igrao 1

Nije toliko bio problematican taj kec, na papiru jesu bili favoriti ali jeste neverovatno potcenjivacka kvota. Da je recimo bila 2 i vise ne bi igrao a kamoli na 1.35 ili 1.4 sad se i ne secam. :hahaha:

"IMA LI MODERATORA OVDE ?"

Pa da ima, Ti ne bi krochio posle extra tipa Estonija Bosna 1X i tipa Ukraijna nema sanse protiv Engleske.

Svako je general posle bitke... druskane.Stiga prioni, napisi nesto a ne kopiraj tudje tikete te kacis na net.

Psiholoske stabilne osobe ne cekaju kraj utakmica kako bi postovale ovakve, unapred pripremljene stvari.
Postoji zivot van neta, znas.

Daj nesto za Kup Uefa, daj da progledam, da te poslusam.

22/10-21:05 Ajax - Dinamo Z. 1 1.40
22/10-19:00 Shakhtar - Toulouse 1 1.40
22/10-19:00 Club Brugge - Partizan 1 1.75
21/10-20:45 Chelsea - Atl. Madrid 1 1.35
21/10-20:45 Wolfsburg - Besiktas 1 1.35
---------------------------------------------------------------------------

6,25

Rispekt za postavljanje kvote od 1.75, polako se suocavas sa svojim strahovima.

Popusi ga za 30 dinara

Pa sto vise nisi naplatio ?

mentalacu moja banka je uvecana za 30% ali ti si ovan i nemas pojma sta to znaci volino jedna
internet nije projektovan za takve debile ali nazalost i budale mogu da ga koriste kao i sto koriste i druge stvari.
Sve je napravljeno za pametne a za budale samo sanatorijumi.
Konjino postavi jedanput tiket koji ce proci,takvu budalu jos nisam sreo.

Jako lepo govor.Dirnut sam.Ocajanje koje je u tebi proizveo crveni karton gospodina Grafitea, u tebi budi neprimeren govor za ovakvu vrstu diskusija.Places u sebi, i ne mozes da verujes da, iako si skupio hrabrost da odigras kvotu 1.75 u tom sistemu, jos od onda kada si krocio prvi put u kladionicu, padas na kvoti 1.35.

Tresu ti se ruke, suze ti padaju na otvorenu listu i nemas mira.Gledas Kup UEFA i nesto vristi u tebi ali nemas hrabrosti.Poslusas svoj unurasnji glas koji ti govori :

Salzburg Levski dvojka 7.00 !!!! Odigraj pametno !!!!

Steaua 2.50, ne igraju Alex de Souza i Guiza za goste plus sad Fener igra protiv Galate, ali sad ne znam da li to pise na nekim bet-Sf-fantasy softverima koji pogajaju stvari tipa Inter Dinamo K 1.

Takodje oprezno i sa Galatom !!!

Ko zivi od kladionice ? Samo vlasnici istih.Deco, nemojte da verujete u ovo sto pise ovde, samo vlasnici kladionica zive od istih.

Back