Kladionica, tiketi, tipovi...

• Začetnik teme Začetnik teme giga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Singl :
bandicam 2021-04-26 13-34-50-836.jpg

Golove uopšte ne volim da igram.

Nego jesi nekad razmišljao o progresivnom ulaganju?

Kad se često dobija što je sa malim kvotama uobičajeno, dizes uplatu.
Jesam,kako da nisam.Kladim se decenijama.Medjutim to je veoma rizicno.Ja sam ucio na tudjim greskama,ali i 50 % na svojim.
Sto se tice ove danasnje opklade,bazirana je na verovatnoci.Koncepti opklade se vremenom moraju menjati,jer i kladionice na tome rade obzirom da im je to posao.
Dosta se meceva i igara namesti.Ne namestaju samo kladionice,namestaju klubovi,pojedinci itd....
Na primer nekada je druga spanska liga imala klubove koji igraju na golove 0-2 u 90% meceva.Sada vise ne.
UAE su igrali 4+;5+ .... ni oni sada ne .
Nekada je na engleskim kladionicama imala opklada na : Ko prvi izvodi aut,sada ne itd.
Vise ne pomaze statistika i verovatnoca.
Poznat je klub Lacio " Ko se kladio na lacio,taj je pare bacio "
Vlasnici sportskih klubova su ujedno i vlasnici kladionica,igraci u kladionicama imaju svoje deonice.
Slazem se da je igra na golove rizik.Kao i sve ostalo.
Medjutim,iz moga iskustva.Treba naci igru " Koja jednostavno mora doci "
Sta bi to moglo da bude "
- Tenis ( obicno sljaka i zene ) igra na djus ( 40-40 ) obavezno propustiti prvi set,samo pratiti.Kvota na djus jeobicno oko 3.00
- Odbojka opklada na poen. ( Ko postize 17;18;19;.......) kvote s 1.70;1.80;1.90
- Kosarka par - nepar kvote su od 1.85;1;98;1,95
Ima jos mnogo opcija,jednostavno kada sam rekao mora doci,nece se odbojka zavrsiti 25 : 00 tesko u hokeju dodje bez G/G itd.....Ili tenis 2i 3 set bez djusa.
Trba biti oprezan koji mec igrati,videti gde je procenat prvog servisa ispod 50 % Naravno neve se igrati na djus ako igra Isner i neki X igrac tu moze proci celi mec bez djusa.
Sta u ovakvoj igri donosi profit,samo strpljenje.Mora se napomenuti da je nemoguce zaraditi veliki novac ( u odnosu na ulozeni ) jer je tako koncipirano,sve je matematicki uradjeno da jednostavno ne moze drugacije.
Ulog mora biti mali,a prema tome ce i profit biti mali.
Ako se krene sa velikm ulogom,gubitak je zagarantovan.
Postoji jedno pravilo,ako od BANKE izgubite 50 % prekinite,jer sigurno gubite sve,zato sto se 50 % gubitka ne moze povratiti.
U prvim porukama sam napisao da je mnogo lakse ostvariti profit na kladionici bet365 ( Ali podvlacim MALI ) nego na nasim kladionicama.
na bet365 mozes postaviti opkladu u tenisu kada igrac servira i vodi sa 40:00.Neko ce reci to je uzaludno,jer su kvote male.Ja cu reci nije uzaludno i moze se ostvariti profit ( ali opet moram ponoviti MALI )
Moze se uporediti sa Frelanserima,kako ? Mozete videti da Indijci,Pakistanci itd.... rade po satu za 5$ Sto mnogi nece.Tako je i sakladjenjem na bet365 mozes zaraditi 10 - 20 EUR za 4-5 sati sasvim sigurno.Zato sto se to Englezu ne isplati,jer mu je satnica 20-30 $ itd...
Ja imam dosta sacuvane statistike i to mogu pokazati,kao sto sam i sada pokazao.Da mogu zaraditi 20 % za mesec dana.
Naravno moze neko reci da je se to sada desilo slucajno,potpuno razumem taj nacin razmisljanja,ali nije tako.
Da rezimiramo,na kladjenju se moze zaraditi,ali je problem isplativosti.Svuda je problem isplativosti na prvom mestu,pa tako i ovde.
Sa razlogom se moze reci " Zasto bi se kladio i gubio vreme 5-6 sati ili vise dnevno na zaradu od 20 000 dinara mesecno" Ako mogu da radim neki drugi posao za 100 000 tj. pet puta vise.

Ne postoji metoda za veliku zaradu,da postoji svi bi je koristili.Iz toga razloga da je ne bi svi koristili ona o ne postoji.
Kladjenje moze biti,kao hobi i nista drugo.
Znaci ne govorim o izuzetcima,u svemu postoje izuzetci pa i u kladjenju,ja licno takvoga ne znam da zivi od kladjenja.Odnosno znam ljude,koji zive veoma dobro i zaradili su mnogo ali PODVALACIM to nije od kladjenja.A zaradili su kladjenjem.To su namesteni mecevi.
Mislim da se necemo sporiti,ako kazem,da postoje namesteni mecevi.
Dojave ne postoje,to zna mali krug ljudi.I ako bi vam neko rekao sigurnu dojavu,jednostavno ne smete uloziti mnogo,jer je starh od gubitka uloga veci.Kod nekih nije ali sigurno prodju lose ili jos gore.
Kladjenje,u principu ne bih preporucio nikome,jedino sto bih preporucio da samo " PROBAJU "
Zato vis nemam nameru,da postavljam opklade.
Hteo sam da pokazem da je moguce zaraditi ali sasvim malo u odnosu na ulozeno vreme,
Ako nekoga zanima jos nesto,mozda mogu pomoci u vidu odgovora.

Pitao sam ovo zato što primećujem da ti opklade dolaze bar svaki drugi put. Skoro kao sat ili bar u proseku tako izgleda.

A ja sam stao i sad mi je malo žao jer posle nisam imao ni jedan promašaj. Znači 6 od 9 ušlo i to solidne kvote od 2 a za vikend su bile 3,2 i 3,5 sa malo navijačima uplatama, zanimljivo bi bilo.

Za Lazio se slažem, imao sam blizak susret bas ove sezone. Kud me đavo natera da probam.:mrgreen: Ali sa nižim ligama je uglavnom pozitivno iskustvo. Španci su čini mi se mnogo skloniji nameštanju.

Da ilustrujem Italijane, Chievo danas nije imao šanse i bi tako i ovo je sad 7/10 na maliće(a jednom sam i masno ubo). :D Naravno da je klandža samo lep hobi. :)

Pogledajte prilog 913854Predhodno sto sam pisao,odnosi se na kladjenje uzivo.
Moji tiketi prolazni imaju prosecni kvotu problizno 2.30 Sve preko toga kod mene tesko prolazi.Sto se tice nizova.Dostizao sam po 4 uzastopna prolaza a za gubitne bilo je najvise 5 uzastopnih.Opet da se vratim na visinu uloga.Ako bi ulog bio 1 000 pet uzastopnih promasaja je veoma rizicno ( 1+2+4+8+16 = 31 Ako je banka 100 000 uplata na dupliranje ( peti put ) bi bila 16 000 Ali ukupno bi iznosilo 31 000 sto je vec ogroman rizik.Zato se mora krenuti sa sto nizim iznosom npr . 200 din sto bi za razliku od predhodne sume iznosilo 6 300.Na ovaj nacin se izbegava veliki rizik ali se smanjuje profit.Ali je jedini nacin ako bi igrali na dupliranje.

Jucerasnji mec,gde je pad kvote bio sa 2.25 na 1.44 zavrsio se rezultatom 2:2 iako je domacin vodio sa 2:0
Peterborough vs Doncaster . Ovde bi domacin osigurao ulazak u Premijer ligu.
Da li je namesteno radi uplata na domacina,ne moze se dokazati.
Moj prijatelj je na ovaj mec " Uleteo " dosta visoku uplatu.Zahvaljujuci okolnostima ( jer su domaci vodili 2:0 ) branio je uplatu uzivo i tako
ostvario profit.
Ali kome je ovaj mec bio na tiketu ili ga nije branio izgubio je .Ili da mec nije isao ovakvim tokom,bio bi gubitan.
bandicam 2021-04-28 07-07-16-185.jpg

U Maju posle Vaskrsnjih praznika.Ponovicu kladjenje,kao sto je bilo predhodno.
- pocetna BANKA od 100 000
- Profit : 20 %
Predhodno kladjenej je imalo dosta opklada uzivo ( kako ja igram ) ovoga puta ce biti samo tiket.Kako bi neko mogao ispratiti opklade.Naravno ukoliko zeli.

Moji tiketi prolazni imaju prosecni kvotu problizno 2.30 Sve preko toga kod mene tesko prolazi.Sto se tice nizova.Dostizao sam po 4 uzastopna prolaza a za gubitne bilo je najvise 5 uzastopnih.Opet da se vratim na visinu uloga.Ako bi ulog bio 1 000 pet uzastopnih promasaja je veoma rizicno ( 1+2+4+8+16 = 31 Ako je banka 100 000 uplata na dupliranje ( peti put ) bi bila 16 000 Ali ukupno bi iznosilo 31 000 sto je vec ogroman rizik.Zato se mora krenuti sa sto nizim iznosom npr . 200 din sto bi za razliku od predhodne sume iznosilo 6 300.Na ovaj nacin se izbegava veliki rizik ali se smanjuje profit.Ali je jedini nacin ako bi igrali na dupliranje.
Ali nisam mislio progresivno kad se gubi nego kad se dobija i ne duplo nego manje, recimo 1/6 prethodnog uloga. Nzm samo kako to koncipirati.

5 gubitaka u nizu je ipak neprihvatljivo. Kad mi se desi da puknem 3x u nizu, čekam sledeći mesec.:mrgreen:
Jucerasnji mec,gde je pad kvote bio sa 2.25 na 1.44 zavrsio se rezultatom 2:2 iako je domacin vodio sa 2:0
Peterborough vs Doncaster . Ovde bi domacin osigurao ulazak u Premijer ligu.
Da li je namesteno radi uplata na domacina,ne moze se dokazati.
Moj prijatelj je na ovaj mec " Uleteo " dosta visoku uplatu.Zahvaljujuci okolnostima ( jer su domaci vodili 2:0 ) branio je uplatu uzivo i tako
ostvario profit.
Ali kome je ovaj mec bio na tiketu ili ga nije branio izgubio je .Ili da mec nije isao ovakvim tokom,bio bi gubitan.Pogledajte prilog 914089
Au, na ovaj meč se ne bih odluči nipošto. Oni ne da su izgubili prethodni duel nego su im mušterije u prethodna 3. To mi je žestok baksuz kad vidim. Ovi još i nije strašno kako je Plimut prošao počev od meča sa Northampton-om. Bili na 6 bodova od mesta za plejof i onda popucaju 5x uzastopno. Možda Korona, povrede a nekad mislim da nisu svi klubovi ni zainteresovai za viši rang jer im se ne uklapa u finansijski plan.

Evo i moj tiket, napola je došao, atipičan za mene kao i onaj prethodni ali na kraju se jedino računa da dolaze:mrgreen:

Screenshot_20210428-175631.png

Poslednja izmena:
Ali nisam mislio progresivno kad se gubi nego kad se dobija i ne duplo nego manje, recimo 1/6 prethodnog uloga. Nzm samo kako to koncipirati.

5 gubitaka u nizu je ipak neprihvatljivo. Kad mi se desi da puknem 3x u nizu, čekam sledeći mesec.:mrgreen:

Au, na ovaj meč se ne bih odluči nipošto. Oni ne da su izgubili prethodni duel nego su im mušterije u prethodna 3. To mi je žestok baksuz kad vidim. Ovi još i nije strašno kako je Plimut prošao počev od meča sa Northampton-om. Bili na 6 bodova od mesta za plejof i onda popucaju 5x uzastopno. Možda Korona, povrede a nekad mislim da nisu svi klubovi ni zainteresovai za viši rang jer im se ne uklapa u finansijski plan.

Evo i moj tiket, napola je došao, atipičan za mene kao i onaj prethodni ali na kraju se jedino računa da dolaze:mrgreen:

Pogledajte prilog 914558
Da ima tu svega i svacega.

Danas jos jedna " Dojava " mada licno mislim da je prevara.
Radi se o kosarkaskom mecu.I moslim da je vise neka procena na osnovu nekih informacija.Nego sto bi bila dojava kao namestaljka.

Island 20:15 Grindavik - IR TIP - 1 Kvota kvota 2.90 ( meridianbet )
Moguce je da ovi tipovi i donesu neki profit,ali sam siguran da to sa dojavama neam ama bas nikakve veze.

Posle Vaskrsnjih praznika.Pocinjem ponovo igru koja ce doneti profit minimum 20 % u mesecu Maju.
Za sada ovo je samo igra.
Moj tip za ovaj mec bi bio opklada na ukupan broj poena : UNDER 184,4 Kvota : 1.74
bandicam 2021-04-29 10-43-43-742.jpg

Back