Tom Jones 1
Poznat
- Poruka
- 8.894
A jel se razumeš u bejzbol? Ako ne, gde gledaš statistiku da bi se opredelio?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jel se razumeš u bejzbol? Ako ne, gde gledaš statistiku da bi se opredelio?
Ima dosta specijalizovanih sajtova.A jel se razumeš u bejzbol? Ako ne, gde gledaš statistiku da bi se opredelio?
Winn
LoseSingl :
Tip : 3+
Golove uopšte ne volim da igram.
Jesam,kako da nisam.Kladim se decenijama.Medjutim to je veoma rizicno.Ja sam ucio na tudjim greskama,ali i 50 % na svojim.Golove uopšte ne volim da igram.
Nego jesi nekad razmišljao o progresivnom ulaganju?
Kad se često dobija što je sa malim kvotama uobičajeno, dizes uplatu.
Moji tiketi prolazni imaju prosecni kvotu problizno 2.30 Sve preko toga kod mene tesko prolazi.Sto se tice nizova.Dostizao sam po 4 uzastopna prolaza a za gubitne bilo je najvise 5 uzastopnih.Opet da se vratim na visinu uloga.Ako bi ulog bio 1 000 pet uzastopnih promasaja je veoma rizicno ( 1+2+4+8+16 = 31 Ako je banka 100 000 uplata na dupliranje ( peti put ) bi bila 16 000 Ali ukupno bi iznosilo 31 000 sto je vec ogroman rizik.Zato se mora krenuti sa sto nizim iznosom npr . 200 din sto bi za razliku od predhodne sume iznosilo 6 300.Na ovaj nacin se izbegava veliki rizik ali se smanjuje profit.Ali je jedini nacin ako bi igrali na dupliranje.Da ilustrujem Italijane, Chievo danas nije imao šanse i bi tako i ovo je sad 7/10 na maliće(a jednom sam i masno ubo).Naravno da je klandža samo lep hobi.
Pogledajte prilog 913854Predhodno sto sam pisao,odnosi se na kladjenje uzivo.
Ali nisam mislio progresivno kad se gubi nego kad se dobija i ne duplo nego manje, recimo 1/6 prethodnog uloga. Nzm samo kako to koncipirati.Moji tiketi prolazni imaju prosecni kvotu problizno 2.30 Sve preko toga kod mene tesko prolazi.Sto se tice nizova.Dostizao sam po 4 uzastopna prolaza a za gubitne bilo je najvise 5 uzastopnih.Opet da se vratim na visinu uloga.Ako bi ulog bio 1 000 pet uzastopnih promasaja je veoma rizicno ( 1+2+4+8+16 = 31 Ako je banka 100 000 uplata na dupliranje ( peti put ) bi bila 16 000 Ali ukupno bi iznosilo 31 000 sto je vec ogroman rizik.Zato se mora krenuti sa sto nizim iznosom npr . 200 din sto bi za razliku od predhodne sume iznosilo 6 300.Na ovaj nacin se izbegava veliki rizik ali se smanjuje profit.Ali je jedini nacin ako bi igrali na dupliranje.
Au, na ovaj meč se ne bih odluči nipošto. Oni ne da su izgubili prethodni duel nego su im mušterije u prethodna 3. To mi je žestok baksuz kad vidim. Ovi još i nije strašno kako je Plimut prošao počev od meča sa Northampton-om. Bili na 6 bodova od mesta za plejof i onda popucaju 5x uzastopno. Možda Korona, povrede a nekad mislim da nisu svi klubovi ni zainteresovai za viši rang jer im se ne uklapa u finansijski plan.Jucerasnji mec,gde je pad kvote bio sa 2.25 na 1.44 zavrsio se rezultatom 2:2 iako je domacin vodio sa 2:0
Peterborough vs Doncaster . Ovde bi domacin osigurao ulazak u Premijer ligu.
Da li je namesteno radi uplata na domacina,ne moze se dokazati.
Moj prijatelj je na ovaj mec " Uleteo " dosta visoku uplatu.Zahvaljujuci okolnostima ( jer su domaci vodili 2:0 ) branio je uplatu uzivo i tako
ostvario profit.
Ali kome je ovaj mec bio na tiketu ili ga nije branio izgubio je .Ili da mec nije isao ovakvim tokom,bio bi gubitan.Pogledajte prilog 914089
Moja " Dojava "dogadjaj koji pocinje u 18:00 h
Mozzart trenutno tip 1 kvota 1.60 ima kladionica gde se ne moze igrati a ima i onih gde je kvota 1.9
Opklada 1-1
NAPOMENA : tip iz 1 u 1 igrati za 1 000 din Ako na poluvremenu bude X igrati tip 1 za 3 000 dinPogledajte prilog 914476
Da ima tu svega i svacega.Ali nisam mislio progresivno kad se gubi nego kad se dobija i ne duplo nego manje, recimo 1/6 prethodnog uloga. Nzm samo kako to koncipirati.
5 gubitaka u nizu je ipak neprihvatljivo. Kad mi se desi da puknem 3x u nizu, čekam sledeći mesec.
Au, na ovaj meč se ne bih odluči nipošto. Oni ne da su izgubili prethodni duel nego su im mušterije u prethodna 3. To mi je žestok baksuz kad vidim. Ovi još i nije strašno kako je Plimut prošao počev od meča sa Northampton-om. Bili na 6 bodova od mesta za plejof i onda popucaju 5x uzastopno. Možda Korona, povrede a nekad mislim da nisu svi klubovi ni zainteresovai za viši rang jer im se ne uklapa u finansijski plan.
Evo i moj tiket, napola je došao, atipičan za mene kao i onaj prethodni ali na kraju se jedino računa da dolaze
Pogledajte prilog 914558
Steta.Javor je odlicna ekipa na 2+ a i kvota je solidna.Javor zavseno 0-2,promasili penal u 84.....![]()