Kladionica, tiketi, tipovi...

• Začetnik teme Začetnik teme giga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jucerasnji tiket :
bandicam 2021-04-06 07-18-45-977.jpg

Sinoć Odigram dubl FMP-Mornar 1 više i Zenit CSKA 1 i manje od 157,5, kvota oko 33
8 sekundi do kraja Zenita 81-74 lopta kod CSKA, Hacket šutne iz očaja bez ikakvog smisla preko dve ruke i ubaci trojku da me obori.
U medjuvremenu Ponitka ubaci 8 poena i obori me jer je granica bila 8,5 a on šutirao bacanja 1-5!!
Popizdeo je slaba reč za osećaj posle meča.

Preksinoć u AdmiralBet-u čekam na dva tiketa Valanciunasa..Na jednom da ostane na 14 poena jer je granica 15,5, a na drugom da mu zbir poena,skokova i asistencija ode preko 29,5..
Utakmica skoro u garbage, Valanciunas na 14 poena, a zbir mu 27 (14 poena, 12 skokova, 1 asistencija)
Dobro, polovičan uspeh, jedan tiket ću proći.
Medjutim, protivnik napravi seriju 10-0, trener pozove tajmaut vrati prvu petorku i Valanciunas da dva poena, bez skoka i asistencije i izadje.:dash::dash::dash::dash:

Sinoć Odigram dubl FMP-Mornar 1 više i Zenit CSKA 1 i manje od 157,5, kvota oko 33
8 sekundi do kraja Zenita 81-74 lopta kod CSKA, Hacket šutne iz očaja bez ikakvog smisla preko dve ruke i ubaci trojku da me obori.
U medjuvremenu Ponitka ubaci 8 poena i obori me jer je granica bila 8,5 a on šutirao bacanja 1-5!!
Popizdeo je slaba reč za osećaj posle meča.

Preksinoć u AdmiralBet-u čekam na dva tiketa Valanciunasa..Na jednom da ostane na 14 poena jer je granica 15,5, a na drugom da mu zbir poena,skokova i asistencija ode preko 29,5..
Utakmica skoro u garbage, Valanciunas na 14 poena, a zbir mu 27 (14 poena, 12 skokova, 1 asistencija)
Dobro, polovičan uspeh, jedan tiket ću proći.
Medjutim, protivnik napravi seriju 10-0, trener pozove tajmaut vrati prvu petorku i Valanciunas da dva poena, bez skoka i asistencije i izadje.:dash::dash::dash::dash:
Imao si dobru intuiciju.

Koliko uplatiti na opkladu ? Predpostavlajm da je poznato pravilo " Veca uplata manja kvota " i obrnuto.
Uplacujem na kvote u rasponu 1.10 - 2.00 ( +/- ) 10 - 20%
Ako je na raspolaganju za kladjenje 100 000 din.
Osnovna uplata ( unit ) je 1 % ( 1.000 din. )
Ako je kvota 1.10 uplata je 10/10 ( 10.000 )
Kvota : 2.00 uplata je 1/10 ( 1.000 )
Ovo je pravilo od koga se ne odstupa.Od danas cu voditi statistiku : Ulog / dobitak / profit.
Moguce je ostvariti 20 % na mesecnom nivou.Sve ispod toga smanjuje rizik a preko toga povecava.
Pored opklada,igram i opklade uzivo,koje cu takodje posatviti.Da bi se dostiglo 20 % profita,igram i opklade uzivo.

Back