Kladionica, tiketi, tipovi...

• Začetnik teme Začetnik teme giga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kad gadjaš naslepo, šansa da pogodiš kvotu je 50%.
Čik da vidim nekoga da ovo nadmaši!:hahaha::hahaha:

111111.jpg

Ako Goztepe dozvoljava Osmanlisporu da daje golove... onda je na 3:2 vrlo vreovatno da će u poslednjim trenucima... jel...
jala jala Osman aga

A Indian Arrows je simpatičan klub, oni se prvo istrče sat i po da ih vidi publika i familija ako ima TV prenos
a onda šta urade u poslednja dva tri minuta - uradili su
Sa 0:1 na 2:1, moji ljubimci

:super:

osmanli.jpg

a onda me banovali za LIVE... na sat vremena doduše :lol:

- - - - - - - - - -

ako sam već pukao na nekoliko mućki onda aj da igramo na te mućke... e pa neće slonče u lonče... :lol:

Ovom prilikom se ujedno najtoplije zahvaljujem Alavesu na golu u prvom poluvremenu kad se već Viljareal čuva za važnije
Sve najbolje ribe da pokupe po gradu

A Arsenalu ne zahvljujem uopšte jer moglo da mi dodje 1600
A to što kladža ne da da popuniš fingirane tekme da ne pričamo... svaki čas se nešto bune sa promenama kvote iz sekunde u sekundu pa slažem se pa aj opet pa slažem se pa aj opet pa slažem se pa aj opet pa aj slažem se... jedva uplatih po 20 dinara...
A kad znaju da neće bude onda uplatiš ovako...

Poslednja izmena:
Kembridž - Linkoln 1-3... Za 9 glava. Pa dal su toliki vrndelji da jedan gol nisu mogli da uguraju :kletva:

Apsolutno razumem taj osećaj meni puko tiket od 20 dinara zbog onih glupih Francuza
nisu mogli 1 gol da daju kao domaćini meni za 700 dinara a svih ostalih 20 parova došlo ovako
mogo sam i po 2 gola da im tražim... al glupi Francuzi... nameštaljka...

- - - - - - - - - -

A ja mislio da te pitam da prepišem nešto...
Meni je prolaznost tiketa od 20 dinara - 80%
a čim stavim 100 dinara - pukne
Danas bez sekunde zaustavnog vremena jedna krš utakmica u Italiji obori mi tiket

Smešno je reći posle takvog rezultata, medjutim kako su se utakmice odigravale to je bio skoro nabolji tiket.
Galinari na poluvremenu dao 12, Bazemore bio na 10, Bogdanović takodje na 10, Vajtsajd dao u prvoj četvrtini 8, Jokić takodje 8.....I zamisli od toga ispadne ovo.
Danas prodjem ovo----

11111.jpg

Da je Kortrijk dao još jedan u drugom bio bi dobitak od skoro 40 000, ovako smao malo preko 5000.....
(greška u računu, sa golom Kortrijka bi bilo preko 85 000, j.b.g)

333333.jpg

I ovde još toliko ali me za mnogo velike pare oborio AZ sa 3+

Poslednja izmena:
Od onih penzonera što se po ceo dan greju u kladži da ne troše svoju struju možemo još nešto da naučimo.
Srednjoškolci i buzdovan pajseri ne nude nikakvu ideju...

image.jpg

Naime... kad god vidiš šansu za 15 dinara - iskoristi
Trebaće ti posle za besplatan tiket...

Možda vizuelno izgleda žalosno ali ekonomski ni malo...
I kladže skupljaju 50 po 50... pa se prošire...
sve se zatvara samo kladže ostaju na istom mestu

- - - - - - - - - -

Kada se dešava neki spektakl poput Steaua - Kluž onda se valja organizovati drugačije

FCSB.jpg

Prvo čudo da Steaua nije pobedila iako svaka čast Klužu nego kao dala gol na penal,
a drugo čudo - otkad to Kluž daje gol u prvom poluvremenu???
znači nemojte da prozivate za penal...

Poslednja izmena:
kad se nažicka 15 po 15 onda možemo da procenimo... šta uplatiti kad počnu utakmice...
sem što klubovi rade šta im je rečeno (Cercle Brugge umesto GG igrali 0:0 kao i Az Alkmaar 0:0)
podsetio bih ponovo na nagle izmene kvota pre početka meča i kad meč počne
tom tehnikom sam izbegao par nemačkih klubova i nisam pogrešio

Dortmund.jpg

- - - - - - - - - -

matematika je prosta - profit prisutan
čak je i kešbek tiket prošao

- - - - - - - - - -

Klubovi vole da se majmunišu jurcanjem u prazno da bi davali iluziju da nešto rade
Medjutim sasvim se drugačije trči kada se nešto stvarno radi pa makar se klub zvao Monagas

Monagas.jpg

Izvinjavam se na duplikatu tiketa, trebao treći al me sad mrzi da popravljam

- - - - - - - - - -

dobro, ima i ispuša... puno se igra... nešto se omane muški a negde te zeznu jajarski iako sve ostalo došlo
zato smo danas nanjušili prevare i vratili te pare koje smo bez veze pukli zbog nekih drugih majmuna
i beležimo plus

sutra se uzima porcija ćevapa... čemu zeleni tiketi ako nema fajde...
bolji profit se ostvaruje celodnevnom sićom na kamaru nego standardnom tehnikom čekanja jednog tiketa
naravno treba imati živaca

Poslednja izmena:
Sem ako ne bude 0:0 može lepo da se zezamo sa domaćin daje gol, gost daje gol...
naravno biraju se timovi sa prosekom iznad 1.5 gola po utakmici
kvote jesu smešne ali je prolaznost tih tiketa 80% na veći broj parova naravno

Danas pogodih 11 od 13 odigranih ... ukupna kovota je bila 303

Da sam bio manje alav, mozda bih i nesto uradio ... poenta je da sa osam odigranih meceva, ako je prosjek kvote 1.5, imamo ukupnu 25

Pogledajte prilog 477443

:lol:

A i Real Madrid mi se razdrmao... mrzi me da postavljam... :D

Ako je neko hteo da me pita za mišljenje BAŠAKŠEHIR - FENERBAHČE...

NE ODGOVARAM :rtfm:

Nasli se kad ce da se razdrmaju :roll: Veceras sam igrao samo golove. Racunam tvrd je Sosijedad, ne mogu ovi da im daju vise od 2-3. Kad ono djoka! Ali nije prosao ni Napoli 3-4 gola tako da nema veze. Herenven, Gent i Benfika ispostovali sa golovima. I opet sam ubo dva iksa na tiketu, Stouk i Visla.

- - - - - - - - - -

Preporucujem igru: 1+ prvo poluvrijeme kombinirano sa 2+ ukopno golova ... kvote su od 1.45 do 1.85

Koja kladionica to nudi?

- - - - - - - - - -

Inace u sutrasnji dan polazem velike nade :lol:

Nasli se kad ce da se razdrmaju :roll: Veceras sam igrao samo golove. Racunam tvrd je Sosijedad, ne mogu ovi da im daju vise od 2-3. Kad ono djoka! Ali nije prosao ni Napoli 3-4 gola tako da nema veze. Herenven, Gent i Benfika ispostovali sa golovima. I opet sam ubo dva iksa na tiketu, Stouk i Visla.

- - - - - - - - - -

Koja kladionica to nudi?

- - - - - - - - - -

Inace u sutrasnji dan polazem velike nade :lol:

To nudi kladionica PinnBET
opklada na :
- jedan plu prvo pol. & jedan plus drugo poluvreme
kao i opklada
- jedan plus prvo pol. i ukupno 2 +

bandicam_2018_02_11_21_21_33_532.jpg
[/url]

A šta ja da kažem?
Neki me djavo ter'o da pojačam dva tiketa, doduše sa različitim parovima...

I sad kod oba para ja razmišljam dal da stavim dva plus ili ono - favorit daje jedan gol...

Tako na onoj idiotskoj utakmici Olympic Lyon - Rennes odlučim da stavim da će domaćin da jedan gol tačnije fiks pošto je bedna kvota
kao - na svom su terenu, isturena večernja utakmica, bedna kvota pa će sigurno da zavrnu 1:0 koje crno dva plus
kad oćeš - umesto da domaćin da gol Olympic Lyon - Rennes 0:2, trebalo da stavim 2 plus.
Računam prvo poluvreme 0:1 saće oni iz dvojke u keca...
Rennes - KVOTA 8.00

Zatim na CSMS Iasi - Botosani, vole Rumuni da krenu naopako, Botošani rado zavuku jedan gol iako je na dnu tabele
Stavim ja tu mirom prvednika dva plus iako je kladža nudila visoku kvotu za dva gola a umerenu za 0-2...
Oćeš- domaćin dao 1 gol...

Ok, treći tiket sa Lech Pznanom da kao favorit daju jedan gol završava se sa 0:0
super...

A juče dodju sve male kvote kao fiksevi moglo se nakupi 4.80 pa stavi 200 kinti... ko u pesmi narodnoj...

Poslednja izmena:
A šta ja da kažem?
Neki me djavo ter'o da pojačam dva tiketa, doduše sa različitim parovima...

I sad kod oba para ja razmišljam dal da stavim dva plus ili ono - favorit daje jedan gol...

Tako na onoj idiotskoj utakmici Olympic Lyon - Rennes odlučim da stavim da će domaćin da jedan gol tačnije fiks pošto je bedna kvota
kao - na svom su terenu, isturena večernja utakmica, bedna kvota pa će sigurno da zavrnu 1:0 koje crno dva plus
kad oćeš - umesto da domaćin da gol Olympic Lyon - Rennes 0:2, trebalo da stavim 2 plus.
Računam prvo poluvreme 0:1 saće oni iz dvojke u keca...
Rennes - KVOTA 8.00

Zatim na CSMS Iasi - Botosani, vole Rumuni da krenu naopako, Botošani rado zavuku jedan gol iako je na dnu tabele
Stavim ja tu mirom prvednika dva plus iako je kladža nudila visoku kvotu za dva gola a umerenu za 0-2...
Oćeš- domaćin dao 1 gol...

Ok, treći tiket sa Lech Pznanom da kao favorit daju jedan gol završava se sa 0:0
super...

A juče dodju sve male kvote kao fiksevi moglo se nakupi 4.80 pa stavi 200 kinti... ko u pesmi narodnoj...

Ja sam Leh pogodio X. Inače X-eve uopšte do sad nisam igrao i ovaj vikend na 4 tiketa stavim ukupno 7 X-eva i pogodim 5. Sent Etjen, Groningen, Stouk, Kardif i Leh. A omašim Pasoš Fereiru i Hihon. Nije loše taj X igrati.

Ja sam Rumune prestao da igram od kada me je Dinamo zaklao 3 nedelje za redom. Oni su mi sad zajedno sa Turcima na crnoj listi :lol:

Inače sam u nedelju uprkos velikim očekivanjima prošao kao Zvezda u Ajndhovenu! Totalni fijasko.

Ja sam Leh pogodio X. Inače X-eve uopšte do sad nisam igrao i ovaj vikend na 4 tiketa stavim ukupno 7 X-eva i pogodim 5. Sent Etjen, Groningen, Stouk, Kardif i Leh. A omašim Pasoš Fereiru i Hihon. Nije loše taj X igrati.

Ja sam Rumune prestao da igram od kada me je Dinamo zaklao 3 nedelje za redom. Oni su mi sad zajedno sa Turcima na crnoj listi :lol:

Inače sam u nedelju uprkos velikim očekivanjima prošao kao Zvezda u Ajndhovenu! Totalni fijasko.

Pa ja sam Leh mislio da će bude X ali kao 1:1 ili 2:2... nisam znao da će se stisnu do 0:0
Rumune nećeš pogrešiti mnogo samo kod Steaue i Kluža, ostalo su izgleda medjuseoski dogovori.
Prošle sezone su tri meseca stalno igrali 0:0, nešto su bili bojkotovali i direktore klubova i kasnile plate

Turci nisu problem za ugranje, oni kad varaju varaju jedno kolo i to svi zajedno.
Posle ide opušteno.

- - - - - - - - - -

doduše nisam očekivao da će se Istanbulspor - Umranjespor završiti sa 2:1
mislio da tu može padne maksimalno jedan gol i eventualno neki na penal...
ono 0-1 sigurno a 0-2 sa penalom pa kitu na panj da staviš
kad ono 3 komada opa bato...

- - - - - - - - - -

A drugi da promašite ulog.
Naime, hteo sam da odigram 2000 na ovaj tiket, ali sam greškom odigrao 20...:hahaha:

Pogledajte prilog 477918

a što nisi dodao 1980 na još jedan? :think: :mrgreen:

ah da, ne može dva put isti web-tiket... to može samo na šalteru...

cs.png

Juzna Amerika: Copa Sudamericana
23:15h Sportivo Luqueño-Deportivo Cuenca
tip: gost daje gol
kvota @1.75 2/10 kladionica Maxbet​
+5.2 units

Sportivo Luqueño i Deportivo Cuenca na terenu ce se sastati veceras od 23:15 po nasem vremenu u okviru takmicenja Copa Sudamericana. Domaci klub dolazi iz Paragvaja. Sto se tice Luqueño, ekipa je prosle sezone u domacem prvenstvu zavrsila na petoj poziciji. Radi se o poluprofesionalnom klubu koji nema neke velike rezultate u Paragvaju niti na juznoamerickoj sceni. Igraju veceras na svom Feliciano Cáceres stadionu i prema kladionicama su favoriti, ali po meni nije tako. Ne kazem da ce gosti iz Ekvadora pobjediti veceras, ali mislim da Cuenca moze iznenaditi. Gosti su nekadasnji prvaci te zemlje, prosle sezone su zavrsili na sestom mjestu mnogo zahtjevnijeg takmicenja od paragvajske lige, to slobodno mogu reci. Na strani sam gostiju, iako je u juznoamerickom fudbalu domaci teren dosta jak faktor. Idem i ulazem svoj novac na pogodak bar jedan gostiju u vecerasnjem mecu. Sretno

Back