ChristopherWalken
Elita
- Poruka
- 18.629
Kembridž - Linkoln 1-3... Za 9 glava. Pa dal su toliki vrndelji da jedan gol nisu mogli da uguraju 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kembridž - Linkoln 1-3... Za 9 glava. Pa dal su toliki vrndelji da jedan gol nisu mogli da uguraju![]()
Kad gadjaš naslepo, šansa da pogodiš kvotu je 50%.
Čik da vidim nekoga da ovo nadmaši!![]()
Sem ako ne bude 0:0 može lepo da se zezamo sa domaćin daje gol, gost daje gol...
naravno biraju se timovi sa prosekom iznad 1.5 gola po utakmici
kvote jesu smešne ali je prolaznost tih tiketa 80% na veći broj parova naravno
Kad gadjaš naslepo, šansa da pogodiš kvotu je 50%.
Čik da vidim nekoga da ovo nadmaši!
Pogledajte prilog 477443
A i Real Madrid mi se razdrmao... mrzi me da postavljam...
Ako je neko hteo da me pita za mišljenje BAŠAKŠEHIR - FENERBAHČE...
NE ODGOVARAM![]()
Preporucujem igru: 1+ prvo poluvrijeme kombinirano sa 2+ ukopno golova ... kvote su od 1.45 do 1.85
Nasli se kad ce da se razdrmajuVeceras sam igrao samo golove. Racunam tvrd je Sosijedad, ne mogu ovi da im daju vise od 2-3. Kad ono djoka! Ali nije prosao ni Napoli 3-4 gola tako da nema veze. Herenven, Gent i Benfika ispostovali sa golovima. I opet sam ubo dva iksa na tiketu, Stouk i Visla.
- - - - - - - - - -
Koja kladionica to nudi?
- - - - - - - - - -
Inace u sutrasnji dan polazem velike nade![]()
Nasli se kad ce da se razdrmajuVeceras sam igrao samo golove. Racunam tvrd je Sosijedad, ne mogu ovi da im daju vise od 2-3. Kad ono djoka! Ali nije prosao ni Napoli 3-4 gola tako da nema veze. Herenven, Gent i Benfika ispostovali sa golovima. I opet sam ubo dva iksa na tiketu, Stouk i Visla.
To nudi kladionica PinnBET
opklada na :
- jedan plu prvo pol. & jedan plus drugo poluvreme
kao i opklada
- jedan plus prvo pol. i ukupno 2 +
[/url]![]()
Dupla sansa
A šta ja da kažem?
Neki me djavo ter'o da pojačam dva tiketa, doduše sa različitim parovima...
I sad kod oba para ja razmišljam dal da stavim dva plus ili ono - favorit daje jedan gol...
Tako na onoj idiotskoj utakmici Olympic Lyon - Rennes odlučim da stavim da će domaćin da jedan gol tačnije fiks pošto je bedna kvota
kao - na svom su terenu, isturena večernja utakmica, bedna kvota pa će sigurno da zavrnu 1:0 koje crno dva plus
kad oćeš - umesto da domaćin da gol Olympic Lyon - Rennes 0:2, trebalo da stavim 2 plus.
Računam prvo poluvreme 0:1 saće oni iz dvojke u keca...
Rennes - KVOTA 8.00
Zatim na CSMS Iasi - Botosani, vole Rumuni da krenu naopako, Botošani rado zavuku jedan gol iako je na dnu tabele
Stavim ja tu mirom prvednika dva plus iako je kladža nudila visoku kvotu za dva gola a umerenu za 0-2...
Oćeš- domaćin dao 1 gol...
Ok, treći tiket sa Lech Pznanom da kao favorit daju jedan gol završava se sa 0:0
super...
A juče dodju sve male kvote kao fiksevi moglo se nakupi 4.80 pa stavi 200 kinti... ko u pesmi narodnoj...
Ja sam Leh pogodio X. Inače X-eve uopšte do sad nisam igrao i ovaj vikend na 4 tiketa stavim ukupno 7 X-eva i pogodim 5. Sent Etjen, Groningen, Stouk, Kardif i Leh. A omašim Pasoš Fereiru i Hihon. Nije loše taj X igrati.
Ja sam Rumune prestao da igram od kada me je Dinamo zaklao 3 nedelje za redom. Oni su mi sad zajedno sa Turcima na crnoj listi
Inače sam u nedelju uprkos velikim očekivanjima prošao kao Zvezda u Ajndhovenu! Totalni fijasko.
A drugi da promašite ulog.
Naime, hteo sam da odigram 2000 na ovaj tiket, ali sam greškom odigrao 20...
Pogledajte prilog 477918