Kladionica, tiketi, tipovi...

• Začetnik teme Začetnik teme giga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Spanci su ove nedelje inrteresantni.

Za pocetak, sigurica:
Espanjol - Rasing 1.....2.20
Milan - Atalanta 1.....1.35

I mozda pokusati sa Valesnsijom koja je, mozda, usla u formu...mada njoj se ove sezone nikad ne zna ali ja cu je staviti na tiket pa sta bude :)
Valensija - Majorka 1.....1.90

Real ce pokusati na sve nacine iskoristiti Barsin kiks...protivnik je neugodna Sevilja ali vredi pokusati.
Real Madrid - Sevilja 1.....1.85

Holandija, II liga
Telstar - G.A. Eagles 1.....2.10

Udinese - Fiorentina 3+.....1.90

Od ovih utakmica jedna ce me zajebati sigurno. Ja mislim da ce to biti Real...videcu uostalom :)
pozz i srecno ;)

ALAL VERA!!!!!!!

Hvala. Trudicu se da kad god nesto saznam postavim ovde na vreme. Samo, verujem da ste svi svesni da dojave mogu biti i lazne, ali uvek vredi pokusati. A sad, jel ima neko neki dobar sistem za kladjenje?! Mogu da iskopam tako te sumnjive utakmice, ali ne znam da ih iskoristim bas najbolje! Na primer, kvota za njih ukupno je bila oko 3. Znaci, mora bar 2,3 hiljade da se uplati da bi bila neka zarada. A rizicno mi je, jer moze jedna da zajebe.
Evo jos jednog primera. Nacuo sam da ce juce turci da igraju ovako: Ankara da pobedi Trabzon, kvota 2.4 i pobedila je, ali denizli gacijentep sam nacuo da ce biti dvojka i nije bila! Znaci, jedna je prosla i to sa kvotom od 2.40 a ja nisam znao kako da je iskoristim!

Spanci su ove nedelje inrteresantni.

Za pocetak, sigurica::D
Espanjol - Rasing 1.....2.20......40-ti minut,,0:2 :D
Milan - Atalanta 1.....1.35 :D
I mozda pokusati sa Valesnsijom koja je, mozda, usla u formu...mada njoj se ove sezone nikad ne zna ali ja cu je staviti na tiket pa sta bude
Valensija - Majorka 1.....1.90:)..pvo poluvreme 0:2 :)
Real ce pokusati na sve nacine iskoristiti Barsin kiks...protivnik je neugodna Sevilja ali vredi pokusati.
Real Madrid - Sevilja 1.....1.85

Holandija, II liga
Telstar - G.A. Eagles 1.....2.10

Udinese - Fiorentina 3+.....1.90:wink:Od ovih utakmica jedna ce me zajebati sigurno. Ja mislim da ce to biti Real...videcu uostalom :)
pozz i srecno ;)

prijatelju,obavezno stavljaj tvoje tikete ovde,da igram suprotno,bice para ko sase..:)

nista licno,samo opusteno
srdacan poz:)

e,al pazi sve je doslo iz dvojke u dvojku hahahahahaa:)
jos samo real iz dvojke u dvojku i masala
rotf.gif
]

Back