Kladionica, tiketi, tipovi...

• Začetnik teme Začetnik teme giga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Danas slucajno videh i ucini mi se zanimljivo...Broj gemova u jednom setu 0-9 ili vise i odigram :

Berdih - Bautis - II gem 0-9 kvota 1,54
Ferer - Davidenko - II gem 0-9 kvota 1.80

Pogodih obe :D

Cekam jos:

Radvanska - Vikma... - II gem 0-9 1.59

Udineze - Inter 2 2.45

Granada - Valencia 2 2.25

Ulog 240 din

16_zpsce84d766-1.jpg

Pokušao-prošlo z:poz:

Taj sistem se zove Martingale i svodi se na, kao sto si rekao, dupliranje uloga svaki put kad promasis, ali ne moras juriti kvotu tri, dosta ti je 2, i kad dobijes ostavis sve sa strane osim pocetnog uloga koji ponovo ulozis. Problem je sto kad dodje do 7-8 promasaja cifre postanu enormno velike i dosta ljudi tu odustane jer se boje da izgube toliki novac na jednoj utakmici...

Znaci moze? :lol:
Kvotu 3 navodim jer se dosta vise zaradi
a logika kaze, ako imas kes mozes i da zaradis teoretski 99% u praksi 100% :)

Taj sistem je čista prevara, maksimalno je rizičan, zato ga i zovu bankrot sistem.

Da bi stigao sedam puta da se pokriješ, treba ti 127 puta veća suma novca nego što je prvi ulog, a 247 puta ako igraš super martingejl. Plus ako se kladiš svaki dan sasvim je realna mogućnost 7 promašaja u nizu, jer verovatnoća promašaja uvek ista kao prvi put, kao i verovatnoća serije od 7 pogadaka.

Samo što u slučaju serije od 7 pogodaka dobijaš 700 dinara, ako ti je početni ulog 100 kinti, a u slučaju sedam promašaja gubiš 12700 dinara. Sve u svemu goli **** od sistema i kladionice najviše zarađuju na njemu u slučaju da se neka naivčina zaleti i misli da će tako uzeti pare.

Pa taj sistem i jeste fora u novcu, ko nema kes on ga i zove bankrot sistem, a ko ima nema zime . Da bi promasio 10ak puta, moras pre toga i dobiti dosta puta, sve ima svoje :lol: na kladionici nista nije 100% sigurno :)

Znaci moze? :lol:
Kvotu 3 navodim jer se dosta vise zaradi
a logika kaze, ako imas kes mozes i da zaradis teoretski 99% u praksi 100% :)

Ako se ide na kvotu 3 (uglavnom x) onda nema potrebe udvostručavati posle svakog promašaja,tj može se ponoviti isti ulog dva puta,jer je suština u plusu. Sistem je napravljen za one sa velikim početnim kapitalom,jer ako može da se isprati loš niz, na kraju ispada dobitan.

Ako se ide na kvotu 3 (uglavnom x) onda nema potrebe udvostručavati posle svakog promašaja,tj može se ponoviti isti ulog dva puta,jer je suština u plusu. Sistem je napravljen za one sa velikim početnim kapitalom,jer ako može da se isprati loš niz, na kraju ispada dobitan.

da to sam naveo samo primer , ne mora ni duplo a ne mora ni kvota uvek biti 3, moze ici i do 2. Samo da je dobitak dobar :) a moze se i kombinovati dve utakmice na tiket (ne vise) da su kvote od 1.5 do 1.7. Normalno rizik postoji ali je mali :D

da to sam naveo samo primer , ne mora ni duplo a ne mora ni kvota uvek biti 3, moze ici i do 2. Samo da je dobitak dobar :) a moze se i kombinovati dve utakmice na tiket (ne vise) da su kvote od 1.5 do 1.7. Normalno rizik postoji ali je mali :D

Da bi se osigurao 10 krugova zarad dobitka od 100 dinara, treba ti 102300 dinara. I to zarad dobitka od 100 dinara, za koji ne možeš ni žvake da kupiš. Mogućnost pada je vrlo realna, posebno tamo kad ulog dosegne astronomske cifre pa kad živci krenu da se gube.

I to ako pogodiš iz desetog puta, kad sve sabereš dobio si 100 dinara, a rizikovao si 100 000.

Mnogi su probali taj sistem, i to ozbiljni ljudi koje znam, koji su držali prodavnice i diskoteke i svi su pukli tu pre ili kasnije.

A i ne zaboravi limit u kladionicama koji postoji.

Uostalom, probaj i sam ako mi ne veruješ, ali nemoj posle da bude da ti nisam rekao.

Klasičan Martingejl, se uglavnom igra tako što se nađe jedna ekipa iz sredine i onda non stop igra x dok ne dođe. evo recimo Roma nije igrala nereseno jedno desetak kola,i sada ko je nju izabrao i krenuo od 200 din sada po sistemu mora da uloži 102400,i ako u Napulju bude x(3,45) dobiće 353280din,a uložio je ukupno 204600(dobitak oko 150000). U protivnom sledeći ulog je 204800...E sad koliko ljudi može da to isprati,pitanje je. Dakle za Martingejl treba mnogo strpljenja i para,ne kreće se u tu priču sa 300 evra. Bez par hiljada ne ulaziš. A i to ume da bude malo,ne zove se džaba "bankrot" sistem.

Poslednja izmena:
Nismo se mi razumeli druze, kavih 100 din, kad bi dobio u 10krugu ima bi oko 200evra ili vise zavisi kako igras
evo primer, ne duplam uplatu :)

1. 10(evra) * 3(kvota) = 30e dobitak 20e
2. 20 * 3 = 60 dobitak +30e
3. 30 * 3 = 90 +30
4. 50 * 3 = 150 +40
5. 80 * 3 = 240 +50
itd...

do petog kruga zalozeno 190 evra a dobitak je 50evra.

sto se tice limita, licno gledao kako covek uplacuje 500evra na tiket u kladionici.
kladionica ima puno, sto ovih domacih sto online u svako po malo. Uplata nije problem

rizik postoji, nije 100% .

Klasičan Martingejl, se uglavnom igra tako što se nađe jedna ekipa iz sredine i onda non stop igra x dok ne dođe. evo recimo Roma nije igrala nereseno jedno desetak kola,i sada ko je nju izabrao i krenuo od 200 din sada po sistemu mora da uloži 102400,i ako u Napulju bude x(3,45) dobiće 353280din,a uložio je ukupno 204600(dobitak oko 150000). U protivnom sledeći ulog je 204800...E sad koliko ljudi može da to isprati,pitanje je. Dakle za Martingejl treba mnogo strpljenja i para,ne kreće se u tu priču sa 300 evra. Bez par hiljada ne ulaziš. A i to ume da bude malo,ne zove se džaba "bankrot" sistem.

Ok to, ali nisam bas za klasican Martingejl. Ovo sto sam napisao mozes da picis svaki dan po 1-3 tiketa
a iskusan i dobar kladionicar slabo kad ce promasiti 5 puta zaredom kvotu tri. Ali opet treba imati vise kesa ako se ulazi u to. Naravno u 'iljadarkama evrica :lol:

Upravo tako. Kvota tri može vrlo lako da ne dođe i 20 puta. Za taj sistem je možda dovoljno oko 100 000 evra da bi bio siguran,a ko ima toliko keša on obično ne igra kladionicu.

Ok to, ali nisam bas za klasican Martingejl. Ovo sto sam napisao mozes da picis svaki dan po 1-3 tiketa
a iskusan i dobar kladionicar slabo kad ce promasiti 5 puta zaredom kvotu tri. Ali opet treba imati vise kesa ako se ulazi u to. Naravno u 'iljadarkama evrica :lol:

Uostalom, ako mi ne veruješ da je to glup sistem,isprobaj ga na simulaciji ruleta. Evo imaš i crveno-crno da igraš, to računaj kvotu dva, a možeš i da gađaš trećine i to računaj kao kvotu trojka.

http://www.777.com/play-roulette.html

A možeš i da zamišljaš da si igrao i da vodiš tabelu kako bi prolazio da igraš po tom sistemu. Pre ili kasnije pucas sve pare. Nećeš stići ni da uzmeš polovinu onoga što si uložio.

Ako već imaš nekoliko soma evra određenih za klađenje, puno ti je pametnije da igraš obične singlove, možeš solidno da zaradiš i ne možeš da pukneš ako naiđe baksuzan niz, što se u klađenju često događa.

A ako već hoćeš neki sistem da igraš, puno je bolji fibonaćijev niz ili dalembertov sistem od negativnih, ili paroli sistem od pozitivnih progresija.

Poslednja izmena:
Izostanci:
Bristol Rovers v Gillingham
Bristol Rovers: Bolger (3/0 f), Lund (18/2 m) (both left the club), Clarkson (21/6 f), Madjo (f) (doubtful), Bevan (0/0 g), Gill (11/0 m), Harrold (5/1 f), Virgo (10/0 d)
Gillingham: -

Brighton v Newcastle Utd
Brighton: Buckley, Bruno, Vicente
Newcastle Utd: Tiote, Bigirimana (doubtful), Ba (left the club), S. Taylor, Cabaye, R. Taylor, Ben Arfa, Gutierrez, Gosling, Vuckic

Leeds United v Birmingham City
Leeds United: Thomas (left the club)
Birmingham City: Hall, King, Lovenkrands, Asante, Zigic, Diop, Ambrose, Mullins, Spector (doubtful), Caddis, Murphy, Carr

Luton Town v Wolverhampton
Luton Town: Ainge, Neilson
Wolverhampton: Sako, Doumbia, Sigurdarson, Peszko (all doubtful), Boukari, Edwards, Mouyokolo, Hennessey, Hunt, Elokobi

Sheffield Wed v Milton Keynes Dons
Sheffield Wed: Helan, Johnson (doubtful)
Milton Keynes Dons: Balanta, Sekajja, Ismail (all left the club), Bowditch (probably out), McLeod, Baldock, Flanagan, Ibehre, Otsemobor, Gleeson, Chadwick

Sevilla FC v CA Osasuna
Sevilla FC: Trochowski (6/2 m), Campaña (5/0 m) (doubtful), Coke (3/0 d)
CA Osasuna: Riesgo (0/0 g), Sisi (11/0 m), Roberto Torres (4/0 m), Raoul (13/0 m), Masoud (2/0 m), Annan (6/0 m), Arribas (16/0 d)

Lazio v Cagliari Calcio
Lazio: Ederson (5/1 m), Stankevicius (0/0 d)
Cagliari Calcio: Pinilla (10/2 f), Ariaudo (10/0 d), Astori (15/0 d), Pisano (17/0 d)

Rio Ave v SC Olhanense
Rio Ave: Pateiro (0/0 m), Filipe Augusto (12/0 m)
SC Olhanense: Maurício (6/0 d), Luís Filipe (6/0 d), Babanco (11/0 m), David Silva (9/1 m), Djaniny (8/0 f)

Académica Coimbra v Vitória Setúbal
Académica Coimbra: Ogu (10/0 m), João Dias (7/0 d), Hélder Cabral (6/0 d), Marinho (11/2 f), Nivaldo (5/0 d), Halliche (1/0 d)
Vitória Setúbal: Miguel Lourenço (9/0 d), José Pedro (3/0 m), Fonseca (0/0 g)

West Ham - Man.Utd(s.t.) 5.1. 18:15 X2 1,26
Hull - Leyton 5.1. 16:00 1 1,45
Man.City - Watford 5.1. 16:00 1 1,20
Tottenham - Coventry 5.1. 16:00 1 1,20
Partizan - Cibona 5.1. 21:00 1 1,20
Olin Edirne - Tofas 5.1. 16:00 2 1,65
Dep.La Coruna - Malaga 5.1. 20:00 X2 1,34
Alcorcon - Real Madrid ˝B˝ 5.1. 20:00 1X 1,18
Airbus - Afan Lido 5.1. 15:30 1 1,30

kvota: 10.71

A možeš i da zamišljaš da si igrao i da vodiš tabelu kako bi prolazio da igraš po tom sistemu. Pre ili kasnije pucas sve pare. Nećeš stići ni da uzmeš polovinu onoga što si uložio.

Ja sam jedno vreme pratio na papiru martingale, i postavio sam granicu od 6 promasaja. E sad, nisam lupetao bezveze kao sto kazes na ruletu crno i crveno, i takodje slazem se da se verovatnoca ne povecava vremenom, ali ja sam koliko toliko ubacio i statisticki deo tako sto sam igrao na prvo poluvreme X gde je kvota redovno oko 2, a takodje sam uglavnom igrao francusku prvu i drugu gde je te godine do dolazilo cesto. Onda, pogledam tabelu koja se odnosi samo na prvo poluvreme i iskombinujem to sa parovima koji igraju, pogledam koji par ima najveci zbir odigranih ikseva na poluvremenu a takodje uzmem u obzir i ako je bolji tim na tabeli gost sto znaci da ce se vise muciti i teze dati gol u prvom poluvremenu, i na osnovu svega toga sam svakog vikenda birao po par ili dva. Nemam neku samodisciplinu pa nisam bas dugo vodio evidenciju ali dok jesam nisam izgubio pare. Naravno, ne kazem da ce uvek uspeti i da je sistem 100% dobitni, ali ko ima para i zivaca moze da proba.

Za danas!

1. 2147 Doncaster-Colchester
KLAĐENJE NA UTAKMICU
05.01. 16:00 1 @ 1,70

2. 21543 Bristol R.-Gillingham
DAJE/NE DAJE GOL - gost daje
05.01. 16:00 13 @ 1,15

3. 1385 Lazio-Cagliari
KLAĐENJE NA UTAKMICU
05.01. 20:45 1 @ 1,55

4. 13173 Millwall-Preston
DAJE/NE DAJE GOL - domaćin daje
05.01. 16:00 11 @ 1,12

ukupni @ 3,39
hrvatska lutrija

Ja sam jedno vreme pratio na papiru martingale, i postavio sam granicu od 6 promasaja. E sad, nisam lupetao bezveze kao sto kazes na ruletu crno i crveno, i takodje slazem se da se verovatnoca ne povecava vremenom, ali ja sam koliko toliko ubacio i statisticki deo tako sto sam igrao na prvo poluvreme X gde je kvota redovno oko 2, a takodje sam uglavnom igrao francusku prvu i drugu gde je te godine do dolazilo cesto. Onda, pogledam tabelu koja se odnosi samo na prvo poluvreme i iskombinujem to sa parovima koji igraju, pogledam koji par ima najveci zbir odigranih ikseva na poluvremenu a takodje uzmem u obzir i ako je bolji tim na tabeli gost sto znaci da ce se vise muciti i teze dati gol u prvom poluvremenu, i na osnovu svega toga sam svakog vikenda birao po par ili dva. Nemam neku samodisciplinu pa nisam bas dugo vodio evidenciju ali dok jesam nisam izgubio pare. Naravno, ne kazem da ce uvek uspeti i da je sistem 100% dobitni, ali ko ima para i zivaca moze da proba.

Ko ima para i živaca izgubiće i pare i živce sa tim sistemom. Ako je početni ulog 100 dinara, treba ti 100 000 dinara da bi se pokrio 10 puta, što garantuje koliko toliku sigurnost. Ako bi igrao dve utakmice vikendom ili jednu svaki dan trebalo bi ti 4 5 godina da povratiš pare, pod uslovom da nijedanput ne padneš. A pao bi već na pola. Veruj mi, znam o čemu pričam. Znam dosta ljudi koji su pukli na tom sistemu, iako on kad se posmatra sa strane izgleda savršen.

A i idiotski je stavljati 1000 evra na kocku zarad dobitka od sto kinti.

Inače ako ne veruješ idi na rezultati.com pa proveri dal bi pao sa tim sistemom i dokle bi stigao. Tamo imaš arhivo odigranih utakmice i kvote pre početka meča. Uzeo bi možda 5 ili 10 hiljada dinara i onda pukao svih 100 000.

Poslednja izmena:
Danas slucajno videh i ucini mi se zanimljivo...Broj gemova u jednom setu 0-9 ili vise i odigram :

Berdih - Bautis - II gem 0-9 kvota 1,54
Ferer - Davidenko - II gem 0-9 kvota 1.80

Pogodih obe :D

Cekam jos:

Radvanska - Vikma... - II gem 0-9 1.59

Udineze - Inter 2 2.45

Granada - Valencia 2 2.25

Ulog 240 din
Valensija dobila,ali me zeznu Radvanska,dobila drugi set 6:4...

Cekao bi samo Inter,ovako ode tiket u pm...nece me pa to ti je.

Vec sam par puta napisao ovde da je JEDINO sigurno kad imas dubok dzep i igras jednu istu ekipu svako kolo X a ulog povecavas za duplo svaku narednu utakmicu...

Recimo ovako: Prva tekma 1000 din na X,pa druga 2000 din,pa treca 4000 din,pa cetvrta 8000 din...i tako dalje...Kad god da dodje moras valjati...

Ako uzmemo da je dosao X u cetvrtom kolu a da je kvota na X 2.90,onda to dodje 8000 din x 2.90 = 23 200 din

A ukupan ulog je 15 000 din.

Razlika ocigledna - cisto ostane 8300 din...

Jos bolje je ako X dodje kasnije,vise love se uzme.

A najbolje je igrati na ekipe kao sto su Real i Barsa,jer su kvote na X minimum 4.00

Sta je mana?
Pa treba dosta kesa da se to isprati,ali nema ekipe (Top 10 liga na svetu) koja nije za polusezonu odigrala bar jednom nereseno.

Back