Bakljica98
Početnik
- Poruka
- 48
Moze li neko da mi objasni kako se igra kladionica odnosno kako se pise tiket? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze li neko da mi objasni kako se igra kladionica odnosno kako se pise tiket?![]()
Moze li neko da mi objasni kako se igra kladionica odnosno kako se pise tiket?![]()
Lepo pitam da mi objasnite nikad nisam igrao a vi me zajebavate .![]()
03:10 do kraja, cekam JEDAN poen da da CSKA......
I ne docekam.......![]()
![]()
Sinisa Mihajlovic: Mourinho ne može biti dobar trener, jer nije bio fudbaler!
Mourinho: Nisam znao da ako zelis biti jahač, pre toga moras biti konj.
![]()
Fernando,kako si ti ovo znao da će biti nerešeno na prvom polu vremenu ?? i valensija-bajern na x? Ti baš imaš herca da juriš te velike kvote.
Ma idi bre,ova liga evrope je skroz nepredvidiva......padaju golovi svako kolo,i bas sada kad se odlucuje i kad se ocekuje jos vise,potop
1. 1212 Basel-Sporting L.
KLAĐENJE NA UTAKMICU
22.11. 19:00 1 @ 2,05
2. 122656 Videoton-Genk
POLUVRIJEME ILI KRAJ
22.11. 19:00 X @ 1,45
3. 119556 Sparta Prag-Lyon
POLUVRIJEME ILI KRAJ
22.11. 19:00 1 @ 1,70
ukupni @ 5.05
hrvatska lutrija
pratim fudbal i kosarku. Moze li neko da mi kaze samo kako se pise tiket ??? Znam ono 1,X,2 Samo mi treba objasnjenje kako se pise tiket. Znam da treba neka sifra pa utakmica i dalje ne znam.a sto ce ti metallica?
Jel pratis fudbal?
pratim fudbal i kosarku. Moze li neko da mi kaze samo kako se pise tiket ??? Znam ono 1,X,2 Samo mi treba objasnjenje kako se pise tiket. Znam da treba neka sifra pa utakmica i dalje ne znam.
pratim fudbal i kosarku. Moze li neko da mi kaze samo kako se pise tiket ??? Znam ono 1,X,2 Samo mi treba objasnjenje kako se pise tiket. Znam da treba neka sifra pa utakmica i dalje ne znam.
A metallica nzm ovo je od mog brata profil.![]()
Ako si igrao u mozzartu trci po pare dok nisu ispravili.
http://www.dodaj.rs/f/f/wP/3aK4wtaq/cska.jpg
03:10 do kraja, cekam JEDAN poen da da CSKA......
I ne docekam.......![]()
![]()
Izvini ako sam te navuko na Totenhem-Lazio, ja na kraju nisam stigo da uplatim njih i Metalist za koji sam bio skoro pa 100% siguran.
Danas pauza.
Mrzi me da idem do kladionice, a zena mi potrosila ceo budzet za kladjenje.....
Videla slucajno koliko imam na racunu i odmah sama napravila kalkulaciju, sta joj sve fali.
Dzabe se ja migoljio, ne vredi.........Udav kad stegne, gotovo je.![]()