Kladionica, tiketi, tipovi...

• Začetnik teme Začetnik teme giga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sinisa Mihajlovic: Mourinho ne može biti dobar trener, jer nije bio fudbaler!

Mourinho: Nisam znao da ako zelis biti jahač, pre toga moras biti konj.

ura.gif

Fernando,kako si ti ovo znao da će biti nerešeno na prvom polu vremenu ?? i valensija-bajern na x? Ti baš imaš herca da juriš te velike kvote.

Da sam znao stavio bi kucu.:)
To su bili najrealniji rezultati a dokaz da su i bukmejkeri samo ljudi i da i oni mogu da pogrese je promasena granica na Ciboni za cak 40 poena.

Ma idi bre,ova liga evrope je skroz nepredvidiva......padaju golovi svako kolo,i bas sada kad se odlucuje i kad se ocekuje jos vise,potop

Izvini ako sam te navuko na Totenhem-Lazio, ja na kraju nisam stigo da uplatim njih i Metalist za koji sam bio skoro pa 100% siguran.

Poslednja izmena:
1. 3254 St.Truiden-Roeselare
KLAĐENJE NA UTAKMICU
23.11. 20:30 1 @ 1,75

2. 1427 Fortuna Dusseldorf-HSV
KLAĐENJE NA UTAKMICU
23.11. 20:30 X2 @ 1,45

3. 14564 Paderborn-Dinamo D.
OBA DAJU GOL - da
23.11. 18:00 1 @ 1,65

4. 2184 Mannheim-Kolner
KLAĐENJE NA UTAKMICU
23.11. 19:30 X2 @ 1,70

ukupni @ 7,12
hrvatska lutrija

pratim fudbal i kosarku. Moze li neko da mi kaze samo kako se pise tiket ??? Znam ono 1,X,2 Samo mi treba objasnjenje kako se pise tiket. Znam da treba neka sifra pa utakmica i dalje ne znam.

To ti je i najbitnije.Na primer hoces da igras Standard-Lirs, pobedu domacih,i Randers-Aalborg da ce pasti najmanje 3 gola na utakmici pises:
1801 1
5901 3+
---------------
100 din

podvuces crtu i upises za koliko zelih da igras.Za svaku igru imas kvotu i te brjeve mnozis sa uplatom: Dobitak ti je u ovom slucaju 1.40x1.80x100= 252din
Lista za fudbal:
http://www.dodaj.rs/f/3I/oQ/30qxYXEb/kl.jpg

Kod kosarke postoje hendikepi jer je kladjenje na favorite neisplativo.Hendikep znaci razlika sa kojom tvoj tim mora da pobedi illi ne izgubi a kvota je uvek ista 1.85
Na primer Real Madrid-Himki 1, pobeda bez hendikepa je samo 1.20 i tu ti je prosao tiket nebitno sa kolikom razlikom je dobio Real, moze i 81:80 moze i 95:72
Ako si igrao hendikep na Real (-10.5 u ovom slucaju) onda razlika mora biti najmanje 11 poena, ako zavrsi 85;75 kladionica racuna 85:75+10.5 = 85 : 85.5 znaci pobedio je Himki.
Ako mislis da nije tolika razlika u kvalitetu i da ce HImki izgubiti sa minimalnom razlikom ili cak moze i da pobedi pises 7047 H2
Oni obicno pitaju da li igras sa hendikepom ili ne kad uplacujes kosarku jer je u mozzartu dovoljno da napises 7047 1 i oni kucaju sa hendikepom pa dolazi do zabune.
Ako hoces bez onda pisi 7047 bezH 1 ako igras sa hendikepom 7047 H1 i ne moze nikako da dodje do greske gde god da uplacujes.
Tako je i kod svih ostalih sportova gde postoji hendikep, negde je obrnuto postavljen, oduzima/dodaje se od druge ekipe, u maxbetu naprimer ali ti gledaj kvote i na koji tim je kvota manja on treba da dobije sa zadatom razlikom.
http://www.dodaj.rs/f/1k/9x/1Lv5AF0R/kosa.jpg

@Bakljica98

Da skratim kolegino izlaganje:

Znaci sifra sa strane u listi (prva kolona) to pises na papiru ne znam tipa 5762 ili kako god u nekim kladionicama je jednocifren broj,negde cetvorocifren nebitno ,a onda u listi po kolonama imas podeljene igre,na mozzartovom sajtu imas kad zastanes misem na kvotu pise ti sta ona konkretno znaci,da ne prepisujemo sada sta je sta,videces na sajtu koja oznaka sta znaci
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje
Samo obelezi sve igre da bi ti sve pokazalo
Ispises to na papiru,napises za koliko uplacujes odvojis lovu i to je to......srecno

Back