tagata i ogata
Primećen član
- Poruka
 - 926

kasno je za uplatu,
Bunkeflo s Atvidaberg - X2
ovaj me mec posebno interesuje,
mislim da 99% nece biti kec

Bunkeflo s Atvidaberg - X2
ovaj me mec posebno interesuje,
mislim da 99% nece biti kec
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dulebass:Pozdrav svima. Na tom sajtu postoje prognoze, ali i bukvalno namesteni mecevi (pise tamo gde opisuju specijal meceve). Ove sezone su imali samo jedan namesten mec (te Brazilce, kao sto je neko vec naveo). Nisu igrali Srbiju i Portugal. Ma, verujem da nisu prevaranti. vise im se isplati da dobiju stalnog igraca nego da jedanput zajebu. Plasi me samo sta ako dobijem mec a nemam gde da uplatim? Sta mislite o tome? kladionice ne prime uplatu, ili prime malu, nedovoljnu ni da povratim pare. U svakom slucaju, pisite sve sto znate i sto ste ikada culu o tome. Hvala. Pozdrav!
tagata i ogata:Bunkeflo s Atvidaberg - X2
HT 0:0
dulebass:Zdravo South. Kazi mi gde na internetu ima tolika uplata i gde tacno pise koliki je maksimum uplate. Takodje, kako da uplatim preko neta? Upao sam na par sajtova, traze mi broj creditne kartice. Imam racun u banci, kao i karticu, ali mi na njoj ne pise broj. Hvala
Da me neko primora da ga odigram, odigrao bi 1...Uf utakmica Tothem-Arsenal to je tesko pogoditi kvota 2,55 3,00 2,55 kokliko sam video u listi...

tagata i ogata:za danas:
gilingem--2 @ 2,75ops:
sefild- 1 @ 2,25 :-)
palermo- 1 @ 1,7ops:
--------------------------------------
preporuceno 2/3
tagata i ogata:MIX:
Portsmouth - Liverpool---x2 1.10 :-)
West Ham - Middlesbrough DC 1X 1.20 :-)
Celtic - Inverness 1 1.15 :-)
Anderlecht - Zulte Waregem 1 1.20ops:
Partizan - Napredak 1 1.10 :-)