Kladionica, tiketi, tipovi...

• Začetnik teme Začetnik teme giga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
dulebass:
Pozdrav svima. Na tom sajtu postoje prognoze, ali i bukvalno namesteni mecevi (pise tamo gde opisuju specijal meceve). Ove sezone su imali samo jedan namesten mec (te Brazilce, kao sto je neko vec naveo). Nisu igrali Srbiju i Portugal. Ma, verujem da nisu prevaranti. vise im se isplati da dobiju stalnog igraca nego da jedanput zajebu. Plasi me samo sta ako dobijem mec a nemam gde da uplatim? Sta mislite o tome? kladionice ne prime uplatu, ili prime malu, nedovoljnu ni da povratim pare. U svakom slucaju, pisite sve sto znate i sto ste ikada culu o tome. Hvala. Pozdrav!

dulebass

Pokusacu da ti pomognem,odgovorom.
nisam mislio da su tipovali Srbija-Portugal, nego su tipovali na :
Srbija- Finska i na
Portugal-Poljska gde su kiksirali ,kakve su to dojave????
No ako ti je problem,koliko koja kladionica prima maksimalnu uplatu,
bespotrbno brines,ako zelis da uplatis primer:
100 000,00 din. a kladza prima max.5000,00 din
uplatis 20 puta i resio si problem a i nemoras u istoj kladionici da uplatis
sav novac.

Ako se plasis da ce ti dobiveni tip biti blokiran,
pogledaj takodje njihovu statistiku,pa ces videti da nijedan mec koji su ponudili
nije bio blokiran za to ne brini.

. Ako je ta regimenta sa navedenog sajta zaista uspesna u prognozama,
ili ako znaju koji su mecevi namesteni,zasto im to nije dovoljno ????
vec hoce "leba preko pogace" oni bi do sada bili milijarderi.
Jos samo ovo,ako tipujes 5-6 meceva mesecno veruj mi da ces posle 20 tipova
biti u plusu,na kvote kao sto su njihove od 1,5---1,8 ovakve su im kvote u preko 95%
kako stoji na njihovom sajtu.

dulebass:
Zdravo South. Kazi mi gde na internetu ima tolika uplata i gde tacno pise koliki je maksimum uplate. Takodje, kako da uplatim preko neta? Upao sam na par sajtova, traze mi broj creditne kartice. Imam racun u banci, kao i karticu, ali mi na njoj ne pise broj. Hvala

www.betfair.com

tu imas najbolje kvote za single..

to za kartice ne znam,ja sam preko...i nemam problema sa tim
cuo sam da neka nasa visa elektron...radi za to kod nas...raspitaj se

mora da bude visa ili MC...

ps.sutra ....grenoble 0-2...kvota 1.60 :wink:

Cekajte ljudi!
Opet ja o ovim dojavama. Tagata i Ogata: To sto pricas o Srbija-Finska, to su tzv. ekspert ili insajder tipovi. To su prognoze. Pa ko jos namesta reprezentativne utakmice?! Proverite specijal tipove. To su namesteni mecevi. Po principu ruka ruci. I tu su kvote velike (uglavnom daju kada neki favorit izgubi kuci. Jednom je bila River Plata. Kvota 6 za dvojku. Jos su dali da ce da dodje iz X-2 i od 0-1. Bilo je o-1, golom u 90-om minutu.) Sto se tice onoga "sta ce im leba preko pogace": Razmislite malo. bolje da imaju stalne clanove (po 300 evra mesecno, s obzirom da te specijal tipove imaju jednom mesecno) nego da odjednom uplate. Jer, verovatno da rade za najvece svetske kladionice. U dogovoru s njima, kladionice prime uplate, pa im posle ovi vrate deo i svi zadovoljni. Ne pookusavam da vas ubedjujem, znaci mi svacije misljenje, ne bih da se zajebem, zato pisite sve sto znate i mislite, crnite ih slobodno, moze samo da mi koristi. Jos jedna stvar: Brinem oko uplate. jer, tip dobijes 5-7 sati pre meca. Odes u kladionicu da uplatis singl na zajbane lige. Bice im sumnjivo. Ne znam da li ce da prime. Znam ljude kojima Premier nije primio 1000 din na singl. Zamislite to. Imate namesten mec, a nemate gde da uplatite! Tek tad bih se ubio. Pozdrav svima!

@dulebass:

Ovo sto pisem nije ni zbog tebe,a ni zbog mene.
Jer ti ocigledno radis kao njihov PORTPAROL sto naravno imas parva.
A mene ne zanima.
Ali kako je ovo FORUM moze biti razlog za pisanje.

1.) "Jos su dali da ce da dodje iz X-2 i od 0-1. Bilo je o-1, golom u 90-om minutu"

Ako su namestili mec,kao sto predpostavljas,gde bas da nameste gol u 90-om minutu
sta mislis da je bilo u zadnjoj sekundi ?

2.) "Jer, verovatno da rade za najvece svetske kladionice,U dogovoru s njima, kladionice prime uplate, pa im posle ovi vrate deo i svi zadovoljni."

jer verovatno rade za najvece svetske kladionice ? ( to znaci ovi sto nude usluge )
"U dogovoru s njima" ( to znaci jedni sa drugima )
"Kladionice prime uplate" ( O.K. )
"Pa im posle ovi vrate deo " ( kako si napisao znaci da ovi sto nude usluge,vrate deo para kladionicama,
ako nije tako onda kladionice vracaju njima ? )
" i svi zadovoljni" !?
Ako se u kladze uplati 100 miliona na kvotu 6 to je 600 miliona ( din,$,evra......)
sad mi nije jasno ko kome vraca deo novca,pa da se i ja uklucim.
Samo ja necu nikome nista da vracam !!!!!
Kao sto vidis, sapleo si se "kao pile u kucine"

Ko bi trebao da bude ?
da bi radio za "najvece svetske kladionice" to su krupne reci.
Ponuda o kojoj govoris ima na 100-tine hiljada stranih sajtova,sve su prognoze,
manje ili vise uspesne.Uz to su besplatne.
Sto se tice namestenih meceva,samo neko moze da predpostavi,a ako bi to javno objavio
"odletela bi mu glava"
Kakva ti je logika da u saradnji sa kladionicama objave namesten mec,pa to znaci da
kladionice namestaju i javljaju sta su namestili,neverovatna besmislica,
Mec se namesta da niko nebi znao, a ne da bi se znalo.
Ima dogovorenih meceva,najcesce izmedju dve ekipe a ne radi kladionice,a ta namestacina sto ide u prilog kladionici neznaci da je namesteno zbog nje.
Takodje iznenadjenja nisu namesteni mecevi vec neocekivani.
ono sto promasis na kladionici reci da je namesteno se zove PARANOJA.
Skoro svako je imao priliu da gleda mec gde jedna ekipa,pogodi 2 puta stativu
takodje i precku, a izgubi,nemoze se pogadjati precke i stative namerno.

Mislim da su ovakve diskusije
besmislene,pa u njima vise necu ucestvovati,
zaista se izvinjavam.
Ovo je samo moje skromno licno misljenje,

Back