Kladionica, tiketi, tipovi...

• Začetnik teme Začetnik teme giga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Danas na moje oci (i usi) ulazi lik u kladionicu, kosulja, kravata, odelo, aktovka u ruci, otvara listu na 10 sekundi da pogleda sifru utakmice, i najopustenije uplacuje 10 000 na singl.

Napisacu sta je igrao ali tek sat vremena pred pocetak meca, da ne bi postalo public bet jer i ja planiram neke ozbiljnije pare da stavim na to (ali ne ovoliko ozbiljne :))

Evo malo ranije :) Hajduk Kula - Jagodina 1, pocetak 17:00, kvota 1.50 Inace nimalo cudan tip, Hajduku gori pod nogama dok Jagodini poraz nece naskoditi

Jel zna neko kolika ce biti kvota na Mancester u finalu LS, za pobedu ili osvajanje? Makar otprilike

Na Barsu oko 2, na Junajted oko 3, ali to je za regularni deo. Da ce osvojiti, nebitno da li regularno, na produzetke ili na penale, na Barsu je oko 1.5 a na Junajted 2.5. Zasad...

Koliko si ti ulozio ako nije tajna?

Hteo hiljadu, na kraju u Meridijanu (gde je kvota bila 1.5, inace je u ostalim kladionicama bila 1.4) nije mogla srpska liga u singlu. Imao sam jos dva odlicna para (isto namestene) da stavim na tiket pored hajduka, ali jedni bili vec poceli, i tako na kraju nisam nista odigrao

Moj sutrasnjo/preksutrasnji tip:
Blackburn Rovers - Manchester United 2 1.65
Chelsea - Newcastle United 1 1.2
Arsenal - Aston Villa 1 1.3
FSV Mainz - FC St Pauli 1 1.35

To mi je dakle sistem 3/4

zatim:
Borussia Dortmund - Eintracht Frankfurt 1 1.6
Milan - Kaljari Kalco 1 1.5
Atletico Madrid - Hercules 1 1.3
Valencia - Levante 1 1.55

isto sistem 3/4