Kladionica, tiketi, tipovi...

• Začetnik teme Začetnik teme giga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
mislim da ce i MB uskoro imate ATM Mastercard u ponudi....................poenta je sto kad dizes nettelerovom mastercard ili epsporte visom ne moras podizati u srbiji vec mozes novac podizati i trositi sirom planete gde god ima bankomat ili pos terminal u trznim centrima,mozes skoknuti do RS do CG ili HR ako podizes vecu svotu itd

bio si u pravu ali za sad nevazi za Srbiju....

Benfika - Hapoel Tel Aviv 1 (1,45)
Bursaspor - Valensija 2 (2,4)
Tvente - Inter 2 (1,9) ili 2-3 (1,85)
Verder - Totenhem Hotspur 1 (2,15) ili 3+ (1,65)
Mančester Junajted - Rendžers pX (3,3) ili 0-2 (2,3)
Za manji ulog naravno...

Tako nesto sam i ja igrao.

twente - Inter 2
lion - salke 1
bursa - valensia 2
kopenhagen - kazan 2

kvota 23,6

na poluvemenu padam na kazan a izgleda da ce tako i ostati.

Poslednja izmena:
Mozda je glupo sto sad pisem, ali sam uplatio u 20:10, pa dok sam se vratio, tako da nisam ni stigao da napisem, a nisam se ni setio...

Igrao sam na prvom:

Kopenhagen pp X
Man. U 0-2
Valencia X2
Benfika 0-2
Lyon 3+

Pao sam samo na Lyon za 2 500, kvota je bila 25.

A drugi sam izas'o!:D:cool:

Na tom sam odigrao:

Sheffield U. - Skantorp 3+
Ipswich - QPR 3+
Svonsi - Koventri 3+
Kristal P. - Portsmut 3+
Mildsboro - Barnli 3+
Donkaster - Norich 3+

Kvota 45, uplata 100, znaci 4 ipo somica!:):cool: :super:

1 000 dinara ide na racun jedne humanitarne akcije, gde se sakuplja novac za zavrsetak jedne crkve...:heart: To sam planirao i pre nego sto mi je izasao tiket...

Nemojte to shvatiti kao hvalisanje, vec kao ideju i predlog za druge ljude... :)

Mozda je glupo sto sad pisem, ali sam uplatio u 20:10, pa dok sam se vratio, tako da nisam ni stigao da napisem, a nisam se ni setio...

Igrao sam na prvom:

Kopenhagen pp X
Man. U 0-2
Valencia X2
Benfika 0-2
Lyon 3+

Pao sam samo na Lyon za 2 500, kvota je bila 25.

A drugi sam izas'o!:D:cool:

Na tom sam odigrao:

Sheffield U. - Skantorp 3+
Ipswich - QPR 3+
Svonsi - Koventri 3+
Kristal P. - Portsmut 3+
Mildsboro - Barnli 3+
Donkaster - Norich 3+

Kvota 45, uplata 100, znaci 4 ipo somica!:):cool: :super:

1 000 dinara ide na racun jedne humanitarne akcije, gde se sakuplja novac za zavrsetak jedne crkve...:heart: To sam planirao i pre nego sto mi je izasao tiket...

Nemojte to shvatiti kao hvalisanje, vec kao ideju i predlog za druge ljude... :)

Hm, u kojoj li si ti to kladionici igrao da mi je znati... :lol: isto to + Ennpi kec + Landrskona kec pa jedva presho kvotu 40.... al uzo kesh...
plus drugi umalo da dodje.... zezno me manchester.... mater mu njegovu... 1,15 kvota.... das rasplachesh.... :(

.....bravoooooooo......:klap::klap::klap::klap:

.....a drugi put bi mogao malo ranije da se setiš da uplatiš...pa da još neko vidi
i možda odigra isto...:think:

Pa ok. ali to je bila cista sreca...:) Igrao sam pre nekih 10-ak dana par tiketa, a pre toga dugo nisam igrao! E, a pre toga "dugo" :lol: , kad sam igrao, stalno sam sastavljao i jedan takav tiket od 5,6,7 para Engleza 2, 3+. Ovo je prvi put da sam ub'o to, a dosta puta sam padao na samo jedan par.

:think: Na Celzi je mala kvota, 1.15 a za Partizan... Da nije to navijacki?:) Mada, opet... Kleo kako je poceo... Ali sad cemo da vidimo protiv jacih klubova...

Sad skinuo listu, kvota 1.25 na celziju a partizan igracki... ne unosim emocije u poso... :mrgreen: prosli put onakav partizan dade onakvom sahtjoru jedan... sto ne bi i sad... pogotovo sto je objektivno partizan sad mnogo jaci a sahtjor mnogo slabiji...

Back