Kladionica, tiketi, tipovi...

• Začetnik teme Začetnik teme giga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Interesuje me na primer u mocartu ima 12GG i 12NG za oba tima posebno zatim GG3+, sta sve to znaci?
Ili u meridijanu sta znaci DP2 DP1+ DP1 DP0 GP2 GP1+ GP1 GP0 ?
A u maxbetu G2 i G3.
Izvinjavam se na ovim pitanjima al nov sam u kladjenju a bedak mi da pitam ove osnovne stvari u kladionici

Interesuje me na primer u mocartu ima 12GG i 12NG za oba tima posebno zatim GG3+, sta sve to znaci?
A u maxbetu G2 i G3.
Izvinjavam se na ovim pitanjima al nov sam u kladjenju a bedak mi da pitam ove osnovne stvari u kladionici

Evo ovako,u raznim kladionicama,cesto osvane nesto novo.
Mislim neka nova igra,to je valjda konkurencija,veruj da ni radnici u kladionicama,koji primaju uplate neznaju uvek da objasne sta svaka ponudjena igra znaci.

Pored ovoga sto si naveo,postoji jos preko 100-tinak oznaka,tako da neverujem da postoji neko ko zna bas sve preko 100-oznaka.

Moj ti je savet,da ti to uopste nije ni potrebno osim naravno,informativnog znanje,da bi jednostavno znao sta je to u stvari.Kod prakticne igre to neznaci puno tako-reci nista.

Da takve zajebancije povecavaju dibit igracima,automarski bi smanjivale dobitak kladionici i te vrste igre bi bile ubrzo povucene.

Evo ovako,u raznim kladionicama,cesto osvane nesto novo.
Mislim neka nova igra,to je valjda konkurencija,veruj da ni radnici u kladionicama,koji primaju uplate neznaju uvek da objasne sta svaka ponudjena igra znaci.

Pored ovoga sto si naveo,postoji jos preko 100-tinak oznaka,tako da neverujem da postoji neko ko zna bas sve preko 100-oznaka.

Moj ti je savet,da ti to uopste nije ni potrebno osim naravno,informativnog znanje,da bi jednostavno znao sta je to u stvari.Kod prakticne igre to neznaci puno tako-reci nista.

Da takve zajebancije povecavaju dibit igracima,automarski bi smanjivale dobitak kladionici i te vrste igre bi bile ubrzo povucene.

U normalnim kladionicama se ovako obelezava ponuda za kladjenje,da svakome bude jasno,a ne da resava "rebuse" i "zagonetke"

Ukupni broj golova - Under/over 2. poluvreme Tim 1 golovi u 1. poluvremenu
Tim 1 golovi u 2. poluvremenu Tim 2 golovi u 1. poluvremenu Tim 2 golovi u 2. poluvremenu
Tim 1 golovi u oba poluvremena Tim 2 golovi u oba poluvremena golovi oba tima u 2. poluvremenu
Golovi oba tima Rezultat paran/neparan 1. poluvreme Rezultat paran/neparan 2. poluvrijeme
Rezultat paran/neparan Više golova tim 1 Više golova tim 2
Tim 2 sa nulom

Tako bi to izgledalo na Bet-at-home kljdzi.

A zna li iko sta znaci bar neka oznaka od onih koje sam gore naveo ?

A u maxbetu G2 i G3.

Aj sad kad insistitas,ovo zista neigram,mislim da se moze doci lako do saznanja,malo google,ali evo npr.
posebno zatim GG3+ verovatno na tipovanom mecu da obe ekipe daju po gol stim sto mora biti i jos pored toga 3+ znaci jedna ekipa mora dati najmanje jedan a druga dva gola ili pak obrnuto ( 2:1 ) ( 1:2 ) ili vise golova.

Ili ovo:Ili u meridijanu sta znaci DP2 DP1+ DP1 DP0

DP2 verovatno drugo poluvreme, tacno dva gola. DP1+ drugo poluvreme 1+ ili vise,itd.

Ako pronadjrem nesto detaljnije,sto cu probati uputicu te na link.

12GG je da prvi tim da gol u prvom i u drugom poluvremenu.
12ng je prvi tim da makar u jednom ne da gol a ako neda i u oba svejedno je prolazis
DP je dupla pobeda, da tim pobedi u prvom i u drugom poluvremenu, prvo poluvreme mora biti 1:0 a u drugom jos jedan gol 2:0

imas na mozzartovom sajtu evo linka:

http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/mozzart-igre

Mislim da ces ovde pronaci odgovore na tvoja pitanja,pozzz...

...gde ste drugari...samo da vas pozdravim....:bye::bye:

takodje :bye: nadam se dobroj ekipi i uspesnom druzenju za vreme S.P.

:bye:
Sto godina nisam bio na temi i danas se svi sretnemo.:D

Druzicemo se ako nas ne izlude one trube, jebale ih one.:vudu:
Jos nije ni pocelo a vec mi smetaju,moracemo da gledamo bez tona.
angry3-1.gif

A zna li iko sta znaci bar neka oznaka od onih koje sam gore naveo ?

Najjednostavnije da pitas,razlikuje se od klad. do klad. nije bas svuda sve isto.
Sto se tice MaxBeta to nikad nisam video u listama,mozda je G2+ [gosta daje najmanje 2gola]
Meridian
DP2- Domacin pobedjuje u oba poluvremena
DP1+ dom.pob. bar u jednom pol
DP1-d.pobedjuje tacno[samo] u jednom pol.
DP0- dom. ne pobedjuje ni u jednom pol.
Gp2,GP1+,GP1,GP0-sve to isto samo za gosta :D

Mozzart

TM1 12NG Domacin ne sme da postigne gol u jednom od poluvremena,nebitno kom
TM 2 12NG Gost ne sme ............
TM 2 12GG Gost postize u oba poluvremena najmanje po 1 gol
GG3+ oba tima daju po jedan gol, ne sme da bude 1:1 sve ostalo prolazi.

Sta vam se ne svidja od sledecih utakmica,neke kvote su smanjene :vudu: ali na live kladjenju ce biti povoljnije.:D

Engleska-SAD 1 1.45
Srbija-Gana 1X 1.27
Honduras -Cile 2 1.65
JAR-Mexico X2 1.41
JAR-Urugvaj X2 1.36
Urugvaj-Francuska 1X 1.77 ili Ur.daje gol 1.44
Engleska-Alzir 1 1.30
Holandija-Japan 1 1.45
Spanija-honduras H1 1.50
Obala Sl.-Portugal X2 1.38
Japan-Camerun oba daju 1.91
italija-Paragvajj 0-2 1.55
Spanija-Svajcarska 1 1.30
emacka-srbija oba daju 1.88

Urugvaj prolazi grupu 2.10
Srbija prolazi 1.85

Sta vam se ne svidja od sledecih utakmica,neke kvote su smanjene :vudu: ali na live kladjenju ce biti povoljnije.:D

Engleska-SAD 1 1.45
Srbija-Gana 1X 1.27
Honduras -Cile 2 1.65
JAR-Mexico X2 1.41
JAR-Urugvaj X2 1.36
Urugvaj-Francuska 1X 1.77 ili Ur.daje gol 1.44
Engleska-Alzir 1 1.30
Holandija-Japan 1 1.45
Spanija-honduras H1 1.50
Obala Sl.-Portugal X2 1.38
Japan-Camerun oba daju 1.91
italija-Paragvajj 0-2 1.55
Spanija-Svajcarska 1 1.30
emacka-srbija oba daju 1.88

Urugvaj prolazi grupu 2.10
Srbija prolazi 1.85

.šta podrazumevaš pod oba daju....gol u prvom ili na kraju...to mi nije jasno....:confused:

Neprijatno mi da neko gubi zbog mene.
Pogadjanje nije toliki problem koliko neznanje/nesreca/ u kombinovanju, obicno od X odigranih pogodim X-1.:lol:
Igrao sam Vilju @11, dubl Portugal*Srbija idu dalje @3.06, ovaj gore za 2e posto ne verujem da sve prolazi, spremio sam 200e za live kladjenje pa videcemo sta ce biti od svega.
Ako igram nesto pre utakmica,napisacu.
Sutra najverovatnije SAD-Finska 1 1.50[odbojka] sa Engleska -SAD 1 1.50 @2.25

Back