Kladionica, tiketi, tipovi...

• Začetnik teme Začetnik teme giga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vienna-Zagreb 1 1.30:tick:
Alba-Olimpija 1X 1.34:tick:
Gana-J.Afrika 1 1.55:cross:
Beneton-Orlean 1 1.30
@3.51 2/10

Alborg-Herning 1 1.45:tick:
Vienna-Zagreb 1 1.30:tick:
VSV-Jesenice 1 1.30:tick:
@2.36 3/10

Mozda Beneton uskoci umesto Albe ili VSV.

Ipak Ceska 1X ide sa tiketa.
+2.89,kvote su malo drugacije nego sto sam napisao-Alborg 1.50 a Vienna 1.35.

Necu vise da se blamiram,dosta je bilo.Svima zelim puno uspeha u zivotu i kladjenju.:bye:

Ovo je nesto olako,bez puno truda,cisto na TREF
da vidimo moze li proci?

06/10-20:00 Maroussi. - Alba 1 1.20 [79;70]:tick:
06/10-17:00 Trinec - Pardubice DC 12 1.10 [1;5]:tick:
06/10-17:30 Blues - Ilves DC 12 1.10 [4;1]:tick:
06/10-19:30 Hannover - Mannheim DC 12 1.15 [4;4]:tick:
07/10-06:00 Tsonga J.W - Zverev M. 1 1.15 [nocas]
--------------------------------------------------------------
== 1,92 meridian

Jaste lepa zelena boja ! Favorit : Gana-J.Afrika 1 1.55

06/10-16:30 Ghana U20 - South Africa U20 1 1.55 [1;1]:cross:
06/10-17:30 Plzen - Sparta Prague DC 12 1.10 [3;2]:tick:
06/10-18:15 Slavia Prague - Mlada Boleslav 1 1.50 [6;1]:tick:
06/10-17:30 J Y P - AssatDC 12 1.10 [5;2]:tick:
06/10-17:30 KaIPa - LukkoDC 12 1.10 [0;1]:tick:
06/10-19:30 Nurnberg - Kolner DC 12 1.15 [4;5]:tick:
06/10-17:30 Dinamo Moscow - Dinamo Riga DC 12 1.10 [4;2] :tick:

Ovaj prvi je bitan, mislim da Tsonga J.W nece dozvoliti iznenadjenje ?

O.K. Postavi kvotu 2-3,00 a da prodje svaki, drugi-treci put,
zaradices para koliko pozelis,bas bukvalno tako.

Tako kako igras, bolje predji na loto,je to vise nije sportsko kladjenje, a tamo je daleko veca lova od 577.000,00
I ako je na Barselona - Palilulac 1X kvota 1.0000000002
tebi je verovatnoca 0.0000000002 % da dobijes 577.000,00
Za tvoju informaciju, uvecao sam svoju banku od 11/09 -- do danas za 27,8 %
ako ti to nesto znaci ?

A sto se tice blama,ako to sto si postavio nije blam,svaka cast ! :rotf::rotf::rotf:

Ja nikoga nisam licno prozvao, samo sam rekao kako jeste.

I uvek treba da se gadjaju i ovakvi tiketi kao sto sam odigrao., ovo ludilo. Uvek. Tako vezbas svoju

intuiciju i poznavanje trenutne situacije.Loto je cista sreca to ne igram, bolje ovo.

Bolje ovo i poneki singl tipa Chelzi ili Sevilja, nego non stop Milan ili Bajern 1.20 uf da li ce doci ah ne trt

mrt.

Mora da se šališ...jel da....:D
Ne.
Stajala je poruka jedno 5min.nije ishitrena reakcija,sta je bilo-bilo je.
@ fernando,
nemislis,ozbiljno i ja mislim da se salis.
Jedini forum gde sam aktivan je ovaj,ima najvise duha
pratio sam puno foruma ali nigde nisam imao zelju da im se pridruzim,zasto
ovde, ko zna, ima necega............
Poslacu ti jedan dobar,odlicna zamena.

I uvek treba da se gadjaju i ovakvi tiketi kao sto sam odigrao., ovo ludilo. Uvek. Tako vezbas svoju

intuiciju i poznavanje trenutne situacije.Loto je cista sreca to ne igram, bolje ovo.

Bolje ovo i poneki singl tipa Chelzi ili Sevilja, nego non stop Milan ili Bajern 1.20 uf da li ce doci ah ne trt

mrt.

Mozda nisi ali je tako ispalo.
I nije prvi put.Ne od tebe vec od drugih clanova.
Zasto bi ja gubio vreme i buljio u monitor 5 sati da bi me neko posle toga podjebavao.
Relativno skoro sam postavio par za 9/10 koji je prosao - Columbus protiv nekoga ,ne secam se tacno,nije vise ni bitno.Cesto je i kosarka 7 ili 8/10 prolazila.[kvota standardna 1.85]
Mozda je i meni tvoj ulog od 30din u odnosu na taj od 9.000, koji je 300 puta veci, smesan ali nisam nista komentarisao.

Poslednja izmena:
Salamanka X 3.05
Puertolano 1 2.2
St patrix 1 2.3
Monahgan 1 2.35
Atletiko PR X 3.15
San Jose X 3.15
Shelbourne 2 2.75
Tigre 1 2.5
Cork C. X 3.05
Corinhians 2 2.55 na 30 din 577.000,00

I uvek treba da se gadjaju i ovakvi tiketi kao sto sam odigrao., ovo ludilo. Uvek.

Sanse da tvoj famozni tiket prodje prema zakonu verovatnoce je oko 0.02 %. Dakle realno trebao bi da odigras 5000 tiketa da bi ti ovo uslo. Kada bi na svaki ulagao po 30 dinara, trebalo bi ti 150.000 dinara da bi dosao do dobitka od 577.000. Realno ako bi svakog dana igrao po 2 ovakva tiketa, trebalo bi ti 8 godina da dodjes do para.

Tako vezbas svoju

Pa i ovo je sreca. Jesta da utice vise kontrolisanih i nekontrolisanih faktoa na konacan ishod ali je opet sreca.
Trenirati intuiciju na ovakvim tiketima je neozbiljno. Ajde recimo da iams osecaj da ce uzi jedna ili dve od onih utakmica, ali 10... Pa Partizan mislim da sad ima vece sanse da osvoji Ligu Uefa, nego tvoj tiket.

mrt.

nerazumem sta si rekao,govorim onako kako jeste ,sta to znaci ?
Niko nema nista protiv tvog rezona,tipovanja i ranije si postavljao tipove i niko nije komentarisao
sta si postavio, ali ti si rekao da je moje tipovanje i jos nekih BLAM trebalo bi da se izvines,ali ti to mozda nikada u zivotu nisi uradio,pa nemoras ni ovoga puta,ja ne zivim od tvog izvinjenja.
Izvinjenje moze samo tebi da korisi najvise,kada si u nekom drustvu,kao sto je ovo ili bilo koje drugo,nauci se da postujes,drugoga ,da bi tebe postovali.
Iznosenje svog licnog stava neznaci nista,to je besmisleno,ako ti nesto ne odgovara pronadji grupaciju slicnu tebi,ima ih dosta pa treniraj intuiciju.
A to sto kazes da nema veze sa lotom,da li znaci da ima veze sa sportskim kladjenjem ?
Intuiciju vezbaj na LOTO-u tu je samo sedam brojeva.

Poznata je davna mudrost: " ko moze vise -- moze i manje"
ako si u stanju da pogodis kvotu 5000 pogodi kvotu 2 bices najbogatiji,o tome nista ne komentarises,teras svoje ko " ovan u krivu sljivu"

Ovo je nesto olako,bez puno truda,cisto na TREF
da vidimo moze li proci?

06/10-20:00 Maroussi. - Alba 1 1.20 [79;70]:tick:
06/10-17:00 Trinec - Pardubice DC 12 1.10 [1;5]:tick:
06/10-17:30 Blues - Ilves DC 12 1.10 [4;1] [4;1]:tick:
06/10-19:30 Hannover - Mannheim DC 12 1.15[3;4]:tick:
07/10-06:00 Tsonga J.W - Zverev M. 1 1.15[2;0]:tick:
--------------------------------------------------------------
== 1,92 meridian

Evo ti primera kako se dobije novac,ja sam nesto dobio od ovog tiketa a neznam sta si ti dobio od tvog,obelezi sta si pogodio.Nisam proveravao sta si pogodio jer mi je jasno da bi to bio Sizifov posao.
Jedanput sam napisao " savrsenstvo je u jednostavnosti"
ali to nazalost nije za svakoga dok ti to shvatis,mnogo ce vode proteci Dunavom

Meni stvarno nije jasno....šta se koga uostalom tiče, da li ću ja ili bilo ko od
nas uplatiti tiket gde je kvota, minimalna...i uzeti neke parice...ili bacati
velike pare, na svoje najblaže rečeno nemoguće tikete..sa nenormalnim
dobitcima....pa tako sam ja igrala kad nisam baš, baš ništa znala o
klađenju i kladionicama....:eek:

Neka svako igra kako misli da mu je najpametnije....mi ovde nikog nismo
silili da uplati neki naš tiket...bilo čiji.....svi smo pisali šta smo igrali,
bez trunke osećaja blama zbog toga, ja naročito.....i prepisivali jedni od
drugih ono što nam se dopadalo ili nismo imali ideju šta bi moglo da se
odigra....bez i jedne ružne reči....naprotiv...:super:

I sad odjednom iskoči neko da nam tu prospe svoju priču, kao dobiće
ako dobije veliku lovu.....:worth:

Tako isto ja odem u kladionicu.....kad mi je dosadno ili "sanjam" velike
pare....uplatim četiri prelaza....pa za euro dobitak....9.800 eura...:zcepanje:
naravno da nikad nisam dobila....bilo bi čudo i da jesam....znam ja to
ali to je klađenje tipa...ako dođe...ali ne dolazi.......naravno.....:neutral:

Idemo mi dalje.....prijatelji moji kladioničarski....a ostali kako hoće,
probajmo da nas to ne opterećuje....opušteno....:ok:

Ne opterecuje mene,to sto neko lupa,neka lupa ima pravo ali ako mi kaze da je moje tipovanje blam,a ja za njegovo nisam nista komentarisao onda izvini molim te.
Ko komentarise njegove gluposti neka i on komentarise njegove ,tacnije ko njega vredja neka vredja i on njega.
Nema tu "pametniji popusta" to je izmisljotina to nigde na pametnom mestu nepise nego nego
"zub za zub a oko za oko"
"Protiv neprijatelja se treba boriti njegovim oruzjem"

Ne opterecuje mene,to sto neko lupa,neka lupa ima pravo ali ako mi kaze da je moje tipovanje blam,a ja za njegovo nisam nista komentarisao onda izvini molim te.
Ko komentarise njegove gluposti neka i on komentarise njegove ,tacnije ko njega vredja neka vredja i on njega.
Nema tu "pametniji popusta" to je izmisljotina to nigde na pametnom mestu nepise nego nego
"zub za zub a oko za oko"
"Protiv neprijatelja se treba boriti njegovim oruzjem"

Sve mi je jasno kao dan....i da znaš kad tako postaviš stvari, mislim da si skroz
u pravu, i potpuno razumem šta pričaš...ali je ne bi da izgubim prijatelja, zbog tamo
nekog iskompleksiranog...ko ne zna šta će od sebe...pa svoju negativu prosipa
nama ovde...:think:

07/10-20:30Mons - DenderDC X21.50
07/10-20:00Germany U20 - Nigerija U 2011.70
08/10-05:00Nadal R. - Blake J.11.20
------------------------------------------------
Evo za veceras ja nemogu vise,ko moze nka izvoli,sve ovo sto sam pisao nije mene radi,
nego edukacije pojedinaca

Ovo za večeras ja odoh sada da uplatim....žurim.....heheeee.........:super:

aaaaaaaaaaaaaaaa.............tek sad vidim da su Nemci počeli....neka onda igramo Nadala sutra.....:)

nerazumem sta si rekao,govorim onako kako jeste ,sta to znaci ?
Niko nema nista protiv tvog rezona,tipovanja i ranije si postavljao tipove i niko nije komentarisao
sta si postavio, ali ti si rekao da je moje tipovanje i jos nekih BLAM trebalo bi da se izvines,ali ti to mozda nikada u zivotu nisi uradio,pa nemoras ni ovoga puta,ja ne zivim od tvog izvinjenja.
Izvinjenje moze samo tebi da korisi najvise,kada si u nekom drustvu,kao sto je ovo ili bilo koje drugo,nauci se da postujes,drugoga ,da bi tebe postovali.
Iznosenje svog licnog stava neznaci nista,to je besmisleno,ako ti nesto ne odgovara pronadji grupaciju slicnu tebi,ima ih dosta pa treniraj intuiciju.
A to sto kazes da nema veze sa lotom,da li znaci da ima veze sa sportskim kladjenjem ?
Intuiciju vezbaj na LOTO-u tu je samo sedam brojeva.

Poznata je davna mudrost: " ko moze vise -- moze i manje"
ako si u stanju da pogodis kvotu 5000 pogodi kvotu 2 bices najbogatiji,o tome nista ne komentarises,teras svoje ko " ovan u krivu sljivu"

Ili sto bi pametni ljudi rekli:
manja kvota,veci dobitak.... ko razume,shvatice....

07/10-20:30Mons - DenderDC X21.50 [1;1]:tick:
07/10-20:00Germany U20 - Nigerija U 2011.70 [3;2]:tick:
08/10-05:00Nadal R. - Blake J.11.20 [2;1] :tick:
------------------------------------------------
Evo za veceras ja nemogu vise,ko moze nka izvoli,sve ovo sto sam pisao nije mene radi,
nego edukacije pojedinaca

Kao sto rekoh ja stvarno nemogu vise ovo je kvota 3,06 kija je dobitna i uzela pare.

Dodje vreme,da za ovo jos treba i da se izvinjavam.Pojedinim strucnjacima.
"Izvinjavamo se - mnogo se izvinjavamo"

Evo ovako:
Ukraine-England x2/1.40
Belgium-Turkey 12/1.25
Estonia-BiH 2/1.40
Denmark-Sweden 2/2.70
Russia-Germany 1x/1.35
Austria-Lithuania 1/1.75
France-Faroe I. 1/1.02
Slovakia-Slovenia 12/1.30
Finland-Wales 1/1.90
Cyprus-Bulgaria 2/2.00
Liechtenstein-Azer. 12/1.25
Czech-Poland 1/1.50
Serbia-Romania 1/1.50
Ireland-Italy x2/1.25

----------------
276,841

Malo me brine Irska, Danska i Svedska su mi isto sumnjivi, kao i Slovacka protiv Slovenije, zato razmisljam da izbacim ta tri, ali videcu jos do veceras...

Evo ovako:
Ukraine-England x2/1.40
Belgium-Turkey 12/1.25
Estonia-BiH 2/1.40
Denmark-Sweden 2/2.70
Russia-Germany 1x/1.35
Austria-Lithuania 1/1.75
France-Faroe I. 1/1.02
Slovakia-Slovenia 12/1.30
Finland-Wales 1/1.90
Cyprus-Bulgaria 2/2.00
Liechtenstein-Azer. 12/1.25
Czech-Poland 1/1.50
Serbia-Romania 1/1.50
Ireland-Italy x2/1.25

----------------
276,841

Malo me brine Irska, Danska i Svedska su mi isto sumnjivi, kao i Slovacka protiv Slovenije, zato razmisljam da izbacim ta tri, ali videcu jos do veceras...

kako izračuna majke ti ovoliku kvotu....:dontunderstand:...trebalo bi da se množi
svaki sa svakim..ako sam dobro ukapirala..mada nisam sigurna....i šta će ti toliki
parovi...to još nisam videla da je neko pogodio ikada....al možda si ti "vidovita"....:think:

pa i mnozila sam svaku sa svakom i dobijes kao rezultat ovu kvotu...pa ja se ne kladim na toliko parova jer mislim da cu da dobijem svih 14,vec da bi se nadigravala sa sobom.ionako na toliko kvotu ulozim sto dinara(sto je nista) a mogu da dobijem 27684.sto je super para kad bi bila toliki sreckovic da pogodim sve.ovo moze i da se podeli na dva tiketa,ili da se odigra sistem...

Back