Kladionica, tiketi, tipovi...

• Začetnik teme Začetnik teme giga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mrzelo me da pisem i da ti objasnjavam sta je bilo pogodjeno, a sta nije. Jednostavno je program u Italiji jedan ponudio 4 X-a, od kojih je 3 pogodio, pa sam mislio da ce nesto slicno biti i u Italiji 2., a ono vidis nije.
Za fiks 1 je ponudio samo Albinolefe i vidis doslo.....kvota preko 2.50. Ostale fikseve sam ja izmislio i ako i za to imam program koji je preporucio 1 ili X sa verovatnocom preko 40 % za jedno ili drugo. Ja sam se odlucio za 1, a kao sto vidis dosao X.
Pa sta sad treba li da placem. :besna:
Bice bolje, nadam se.
Inace znam ja za ovaj "prosoccer" odavno. To ti je kao da uzmes kompletnu listu, pa svugde ispises rezultate. Negde 2:1, a negde 1:2, pa sta dodje. Pa ko moze tu da se snadje i ko bi znao sta ce oni slucajno da pogode, pa da to odigra? :dontunderstand:

Mrzelo me da pisem i da ti objasnjavam sta je bilo pogodjeno, a sta nije. Jednostavno je program u Italiji jedan ponudio 4 X-a, od kojih je 3 pogodio, pa sam mislio da ce nesto slicno biti i u Italiji 2., a ono vidis nije.
Za fiks 1 je ponudio samo Albinolefe i vidis doslo.....kvota preko 2.50. Ostale fikseve sam ja izmislio i ako i za to imam program koji je preporucio 1 ili X sa verovatnocom preko 40 % za jedno ili drugo. Ja sam se odlucio za 1, a kao sto vidis dosao X.
Pa sta sad treba li da placem. :besna:
Bice bolje, nadam se.
Inace znam ja za ovaj "prosoccer" odavno. To ti je kao da uzmes kompletnu listu, pa svugde ispises rezultate. Negde 2:1, a negde 1:2, pa sta dodje. Pa ko moze tu da se snadje i ko bi znao sta ce oni slucajno da pogode, pa da to odigra? :dontunderstand:

tako i ti radis Italijani II liga igra nereseno uglavnom,pa ti opicis X pa sta dodje.
O tome sam i govorio da je prognoza samo prognoza i nista vise,niko nemoze garantovati
nijedan mec pa i ako je kvota 1,05 a kamoli nesto vise,a da si se usro jesi to moras da priznas,to se desava i drugima nista nije strasno samo treba biti iskren i priznati,to nista ne boli.
Tako da znas da tvoja prognoza nije nista kvalitetnija od stotine,prognoza koje se mogu naci free.I u tome je sustina.
Naravno da pozdravljam tvoje napore da se dodje do boljeg rezultata i u tome mi nista nesmeta,jedino sto smatram da nije pristojno a to je preterano ubedjivanje u nesto sto nije i pretenciozno forsiranje neke svoje ideje.

Najjednostavnije je i najubedljivije postavljaj tipove pa ako imas uspeha jurice te a ne da ti nekoga juris ili proganjas.
kada te budu jurili znaci da nesto vredi.
Pozdrav

Cao -cvidza- tu sam.
Juce sam na onaj dobitan uzeo kintu, ali mi krivo zbog onog predloga sa uslovima, promasio sam fiks al sta da se radi...
Evo sta cu ja odigrati:
Singl: Torino 1
Singl: Samdorija 1
Singl: Njukastl 1
A trebalo bi da dodje:
Osasuna 1
Seltik 2
Katanija 1
Perudja 1

Dule22
od tvojih predloga,izbegao bih Njukastl,
A evo mojih predloga:

22/februar/2009.god.
1 )

21.00 Dep. La Coruna - Valencia 2+ ---1.22
14.30 Utrecht - NEC Nijmegen 2+ --- 1.2
16.30 Ajax Amsterdam - Volendam 1 --- 1.12
17.00 Newcastle - Everton 2+ ---1.23
14.00 FSV Frankfurt - Osnabruck 2+ ---1.17
-------------------------------------------------------------------------
kv.2,35

2 )

15.00 AC Milan - Cagliari 1 --1.45
15.00 Motherwell - Celtic Glasgow 2 --1,55
17.00 St. Etienne - Bordeaux 0-2 ---1,65
kv. 3,07

Dule22
od tvojih predloga,izbegao bih Njukastl,
A evo mojih predloga:

22/februar/2009.god.
1 )

21.00 Dep. La Coruna - Valencia 2+ ---1.22
14.30 Utrecht - NEC Nijmegen 2+ --- 1.2:tick:
16.30 Ajax Amsterdam - Volendam 1 --- 1.12:tick:
17.00 Newcastle - Everton 2+ ---1.23:cross:
14.00 FSV Frankfurt - Osnabruck 2+ ---1.17:cross:
kv.2,35

2 )

15.00 AC Milan - Cagliari 1 --1.45:tick:
15.00 Motherwell - Celtic Glasgow 2 --1,55:cross:
17.00 St. Etienne - Bordeaux 0-2 ---1,65 :tick:
kv. 3,07

nista,od oba,ako je neko prosao tiket,
valjalo bi obeleziti da se lakse primeti!

Back