Kladionica, tiketi, tipovi...

• Začetnik teme Začetnik teme giga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
danas da ne propadne dan:
1.Atvidaberg---1x
2.Sakaryaspor---1X
3.Vicenca------X2
4.Bohemians-----1X
5.Cork sity-------1X
----------------------------------------
@= 2,46

Pa nije li te sramota i grevota, da lazes napacene kladionicare sa tvojim glupim predlozima. Pa ako mozes da promasis 1/1 zar stvarno mislis da mozes da pogodis 5/5 bez obzira sto su u pitanju duple sanse?
Necu da navodim bas sve primere, samo zadnji 1/1 LINKOLN - Barnet 3+:hahaha::hahaha:
I onda je trebalo odmah da ti kontriram sa 0-2 sto moj program daje, ali reko' ajd' neka te nosi djavo, svaka budala ima svoje veselje, a bogami ti si bas neki VESELJAK.
:klap::klap::klap::klap::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown:

Barrow - Rushden & Diam.----3+
Woking - Lewes ------------------3+
Wrexham - Burton --------------3+
-------------------------------------------------------
2/3

Pa COVECE BOZJI ja se evo malo vracam nazad da vidim da li ti mozes da pogresis, pa da te malo 'KIDAM". Kad JA ustvari ne mogu da nadjem gde si ti to pogodio. Pa zar te stvarno nije sramota da jos uvek radis to sto radis. Pa COVECE BOZJI na ova 3 meca je ukupno palo 5 golova, a nigde vise od 2. Pa treba li jos nesto?:dash::dash::dash:
www.kladionica-ps.com :super::super::super::super::super:
tagata i ogata:otkacio::otkacio::otkacio::otkacio::dash:

Svakog dana onaj ko bude na pravom mestu u pravo vreme besplatno moze dobiti sledece:

Re: SPANIJA

od pskladio u Ned Sep 07, 2008 8:56 am
Prognoza za Spaniju 2.
D O M A C I----G O S T I------PROGNOZA----REZULTAT
Herkules-------Valjekano------1X; 2-3--------1 : 1
Saragosa-------Sosijeda-------1X; 2-3--------2 : 2
Kasteljon-------Selta------------1X; 2-3--------2 : 0
Eibar------------Tenerife--------1X; 2-3--------3 : 2
Girona----------Alicante---------1X; 2-3--------3 : 0
Las Palmas-----Elce--------------1X; 2-3--------2 : 0
Alaves----------Kordoba----------1X; 2-3-------1 : 0
Gimnastik------Hueska----------1X; 2-3--------1 : 1
Sevilja Am.----Salamanka-------X2; 2-3--------1 : 1
Xerez-----------Albasete----------1X; 2-3--------2 : 1
Mursija---------Levante----------X2; 2-3--------1 : 2

E, za ovakvu prognozu moze da se kaze da je uspesna, jedino sto nema predlozenih fikseva, ali to je iz razloga sto Spanija 2. ima malo odigranih utakmica u ovom prvenstvu. Naravno, za otprilike 2-3 kola ocekujemo po najmanje 3 fixa u predlogu, kao i golove 0-2 ili 3+. Ovog puta vidite i sami svugde je bilo 2-3, sto je u najvecem broju susreta i doslo. U svakom slucaju ocekujemo mnogo vise u sledecem kolu.
Pravo mesto je www.kladionica-ps.com na stranici download (besplatno)
Pravo vreme je mnogo pre pocetka utakmica.
P.S. Vazi samo za tagata i ogata:
Dodji brate vidi, pa pisi. Ne lupaj vise gluposti SVI TE MOLIMO.

Poslednja izmena:
Jos, sto je najgore, mrzi me da pisem sta je program predvideo za neke druge lige, jer bi to bila reklama, a verujte reklama mi je trebala u pocetku (normalno), a sada mi je zao sto sam ovde pokusao da se izreklamiram. Kao prvi razlog, to sto mi je zao, je tagata i ogata (bezveznjakovic, koji krade Bogu dane) i drugi razlog je slaba posecenost foruma. Da pomenuti ne izazove mene, pa se eto javim, ne vidim neki razlog da bi neko imao razloga da ovde postuje.

Jos, sto je najgore, mrzi me da pisem sta je program predvideo za neke druge lige, jer bi to bila reklama, a verujte reklama mi je trebala u pocetku (normalno), a sada mi je zao sto sam ovde pokusao da se izreklamiram. Kao prvi razlog, to sto mi je zao, je tagata i ogata (bezveznjakovic, koji krade Bogu dane) i drugi razlog je slaba posecenost foruma. Da pomenuti ne izazove mene, pa se eto javim, ne vidim neki razlog da bi neko imao razloga da ovde postuje.

Koliko se secam najavio si neko takmicenje,
sto se nas dvojice tice.
Jos uvek nisi postavio nijedan tip,pre pocetka nekog meca,

mozda si zaboravan,pa hajde da te podsetim,
kada god pozelis postavi prognozu,
od tebe sam prvi put procitao da postoji,
program za prognozu,vec zavrsenih meceva?

za tebe nemogu reci da si budala,da ih ne uvredim
OVNINO JEDNA

@ pstosic
pogledaj sta znaci uspesna prognoza,
na kojoj se dobiva novac.
Naravno da igram znatno vise tiketa nego sto ih ovde postavim,
ovde su samo tiketi sa najvecom verovatnocom,ostale nema smisla
postavljati,ali sto i sami znate cesto dodje obratno pa se
izdje na tiket koji niste ocekivali.
Nekada je i vreme u pitanju ako odigram tiket 20 min. pre pocetka
meceva nema smisla to postavljati,jedino da se sam sebi dokazujem,sto je
zaista bolesno,upravo to radi ovaj ovan,ako cemo objavljivati neki navodno svoj uspeh
evo jednoga a mogu ih slati koliko hoces,a i vidi se na slikama koje sam postavio
sa internet kladionice Meridian gde mi je svaki drugi tiket dobitan,to sam tada
postavio sa razlogo,jer sam govorio o tipovanju na kvotu 2-2,5 i da se tako moze
uspesno igrati,tiketi su po datumima pa je sve jasno,osim ovom jadnom ovnu!!
Kao sto je ovde slucaj.

Za razliku od tvojih prognoza,tj.nebuloza.
Dajes predlog za tipovanje 1X,gde je kvota na keca 1,35
Ti kao profesionalac kako sam rece i osta ziv,pa jos i zivis od toga
Predlazes da se odigra 1X ( da ne tipujes mozda iz Kovina )
A za 1X nepostoji kvota ( 0.00 )
Pa kazes to nije tiket niti sistem,vec samo moje prognoze pa ko sta odabere?
Kako ovnu da odabere kvotu ( 0,00 )
To sto pises je bespredmetno,niko nije postovao to sto bulazis,
ali kada si preterao svaku meru,pristojnosti i vaspitanja za koje i neznas sta znaci,
nekoliko njih je reagovalo,pa i ja.Lepo su ti ljudi skrenuli paznju da nikakav program
nemoze da pogodi rezultat,moze samo prognozirati-a takvih ima na milione,besplatnih,
Pa same kvote je radio neki program i ako je kvota 1,23 -1,35 nikakav program nemoze prognozirati nista drugo osim na tu kvotu.Svaka drugacija prognoza je besmislena,neozbiljna ili bolesna.Upravo si ti na kvotu keca 1,35 predlagao 1X ( u ovom slucaju se to zaista i desilo ) ali kada ce sledeci put ? A i to sto se desilo nije znak da je program kvalitetan jednostavno je doslo iznenadjenje,najveca je tragedija sto nema kvote na 1X ( 0,00 ) pa se nema sta odigrati,dali razumes?
Prema tome to sto radis je presipanje iz supljeg u prazno!
Izmisljanje tople vode ………

Nego daj lepo postavi tiket ili singl pa da vidimo,po mogucstvu pre pocetka meca!!!!!

P.S. ti si se ovde registrovao,iz jednog razloga a ja iz drugog,sustina je jedino u tome.

Prilozi

• 13,29.jpg
    13,29.jpg
    29,5 KB · Pregleda: 9
Morelia - Tecos 1 1.95 ( Mexico 1 ) 19,00 h

nazalost u 56' [2:2] kako je i ostalo. Tacos je od 77' igrao sa jednim iskljucenim igracem,
sto je davalo veliku verovatnocu da se ostvari kec,a i kvota je bila dobra,no sta je bilo bilo je veceras liga sampiona,mislim da se moze lako napraviti tiket za manju kvotu,predlog je
Celzi---1
Roma---1
Werder---1

Sinoc sam cekao totenhem-a. vila g/g pa da uzmem neku paru i dodje.

Prilozi

• 14.09.2008.jpg
    14.09.2008.jpg
    37,3 KB · Pregleda: 7

Back